Viser alle 4 resultater

Isterningform / Isterningeforme

Leder du efter isterningeforme? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har et stort udvalg af forskellige slags isterningsforme i silikone samt stål. Både små og store forme. Find din isterningform her. Billig pris. Hurtig levering.

-16%
(2) Original price was: 39,00 kr..Current price is: 32,95 kr..
-16%
(3) Original price was: 119,00 kr..Current price is: 99,95 kr..
-33%
Original price was: 29,95 kr..Current price is: 19,95 kr..

Isterningeforme er nemme at arbejde med når man skal lave isterninger, hvad end du du skal bruge dem til. Du kan kan få dem i mange forskelle former og farver.

Isterningeforme er egnet til hele familien, så også de mindste kan være med til at udfolde deres kreativitet indenfor isterninger. Du kan bl.a. tilføre udskåret frugter i formene og tilføre vand for at lave isterninger med smag.

Vi har isterningforme i både stål samt silikone. Ligesom der også er isterningebakker.

Lav nemt isterninger med en smart isterningeforme

Det er skønt at kunne hive en isterningform op af fryseren, når vejret udenfor er varmt, eller når du bare har lyst til saft, lemonade eller en cocktail, der er kold og lækker.

Det bedste er, at det også er nemt og billigt, da det bare er at fylde isterningeformen op med vand og sætte den i fryseren i nogle timer – og vupti, så er der lækre isterninger.

Tjek gerne vores udvalg af isterningforme ud og se, om ikke du kan finde den eller de, du lige står og har brug for nu og her!

Isterningeforme i silikone

Hos Kagegrisen har du mulighed for at købe isterningeforme i silikone.

Vi har forskellige forme og størrelser. 

Det er ikke kun isterninger med vand, du kan lave med vores fantastiske isterningeforme. Formene kan nemlig også bruges til andet  end at fryse vand ned.

Du kan f.eks. fryse alt lige fra espressoshots, citronsaft, krydderurter og koncentreret saft ned, som du kan hive op af fryseren, når du har brug for noget koldt og læskende.

Vil du have børnene med, så kan isterningeformene også bruges til at lave små mini-is med saftevand, sorbet eller hjemmelavet flødeis.

Det er både en sjov beskæftigelse, og så er det super lækkert at hive op af fryseren, når den lille og lækre sult melder sig.

Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du alt kan bruge en isterningeformene til. Så køb gerne en isterningforme i dag og slip kreativiteten løs!

Isterningeforme i stål

Er du mest til rustfrit stål? Vi har en smart isterningbakke i fødevaregodkendt rustfrit stål

Isterningformen i rustfrit stål er fantastiske til at lave isterninger i, og gør det til perfektion gang efter gang.

Isterningeforme til gode priser

Isterninger er meget billige at lave selv. Og endnu billigere er de at lave med isternineforme fra Kagegrisen, da vi har gode priser og prisgaranti på din ordre.

Det betyder, at du på ingen måder giver for meget for de isterningeforme, du køber hos os. De vil altid være til faste lave priser.

Med os og vores billige isterningeforme har du nu rigtig gode muligheder for at komme i gang med at lave kolde og smagfulde kreativiteter eller bare ganske almindelige isterninger.

Køb dine isterningforme online hos os

Isteringeforme kan bruges hele året rundt, og derfor kan du selvfølgelig købe dem hos os. Vi gør altid vores bedste for at have så lave priser som muligt, så det er så sjovt for dig som muligt at shoppe online.

Køber du også for mere end 599 kroner hos os, giver vi dig derudover gratis fragt på dine ordre. Vi har også alt i sugerør og meget andet, som gør det endnu sjovere og meget mere oplagt at gå i gang med at lave en masse isterninger.

Kagegrisen.dk
X