Viser alle 2 resultater

Isterningbakke

Skal du lave isterninger til sommerens mange cocktails? Eller mangler der isterninger til at holde børnenes saftevand kold? Her på siden finder du praktiske isterningebakker i forskellige materialer, så du kan lave isterninger til kolde drinks, smoothies og meget mere.

-16%
(2) Original price was: 39,00 kr..Current price is: 32,95 kr..

Lav nemt isterninger med en smart isterningbakke

Det er skønt at kunne hive en isterningbakke op af fryseren, når vejret udenfor er varmt, eller når du bare har lyst til saft, lemonade eller en cocktail, der er kold og lækker. Det bedste er, at det også er nemt og billigt, da det bare er at fylde isterningbakken op med vand og sætte den i fryseren i nogle timer – voila, så er der isterninger til hele dagen.

Selvom det kan være fristende at købe de store poser nede i supermarkedet, er det nu alligevel hyggeligere at lave isterninger selv. De klistrer heller ikke sammen, og så ved du også, hvorfra vandet kommer.

Tjek gerne vores udvalg af isterningbakker ud og se, om ikke du kan finde den eller de, du lige står og har brug for nu og her!

Isterningbakke med eller uden låg

Hos Kagegrisen har du mulighed for både at købe isterningbakker med og uden låg. Det har vi valgt at have, da det er meget forskelligt, hvad vores kunder foretrækker. Har du blot en lille fryser med god mulighed for et stabilt underlag, er en isterningbakke uden låg helt perfekt.

Er du til gengæld lidt klodset, eller har du ikke mulighed for at stable isterningbakkerne, sådan så de ikke hælder, kan det være en fordel, at de har låg. Den er også meget mere praktisk, hvis børnene gerne vil hjælpe til med at lave isterninger og selv vil komme bakkerne i fryseren.

Skøn kreativitet med isterningbakker  

Det er ikke kun isterninger med vand, du kan lave med vores fantastiske isterningbakker. De kan nemlig også bruges til meget andet end at fryse vand ned. Du kan fryse alt lige fra espressoshots, citronsaft, krydderurter og koncentreret saft ned, som du kan hive op af fryseren, når du har brug for noget koldt og læskende.

Vil børnene gerne være med, kan isterningbakker også bruges til at lave mini-is med saftevand, sorbet eller hjemmelavet flødeis. Det er en sjov beskæftigelse, mens det står på, og er lækkert at hive op af fryseren, når den lille og lækre sult melder sig.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du alt kan bruge en isterningbakke til. Så køb gerne en bakke i dag og slip kreativiteten løs!

Isterningbakker i stål og plastik

Er du mest til rustfrit stål eller plastik? Uanset hvad du er til, finder du det hos os, da vi både har en smart isterningbakke i fødevaregodkendt rustfrit stål samt en i plastik fra firmaet Sistema, der producerer plastikprodukter uden ftalater og andre giftstoffer.

Begge typer af bakker er fantastiske til at lave isterninger i, og gør det til perfektion gang efter gang. Du kan endda vælge isterningbakker i flere forskellige farver, så der er en til hvert barn, eller hvis du gerne vil huske dem fra hinanden, så du kan lave isterninger med forskellige smage.

Isterningbakker til gode priser

Isterninger er billige at lave. Endnu billigere er de at lave med isterningbakker fra os, da vi udelukkende har gode priser og prisgaranti på vores produkter. Det betyder, at du på ingen måder giver for meget for de isterningbakker, du køber hos os. De er altid til faste lave priser – og har vi lyst til at forkæle dig endnu mere, giver vi af og til også ekstra rabat i form af tilbud.

Med os og vores billige isterningbakker har du derfor rigtig gode muligheder for at komme i gang med kolde og smagfulde kreativiteter eller bare ganske almindelige isterninger til din termokop på vej til arbejde.

Køb dine bakker til isterninger online hos os

Isterningbakker kan bruges sommer som vinter, og derfor kan du selvfølgelig købe dem året rundt hos os. Vi forsøger altid at have så lave priser som muligt, så det er så sjovt for dig som muligt at shoppe online.

Shopper du også for mere end 599 kroner, giver vi dig gratis fragt på dine ordre. Vi har også alt i sugerør, multiglas og meget andet, som gør det endnu sjovere og meget mere oplagt at gå i gang med at lave en masse isterninger.

Skulle du have spørgsmål til nogle af vores produkter, eller vil du gerne have vores hjælp til noget helt andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig så godt, som vi kan, så du kan komme i gang med at lave isterninger i stride strømme, så snart temperaturen stiger og vejret indbyder til kolde og festlige drikke i hyggeligt selskab.

Kagegrisen.dk
X