Viser et enkelt resultat

Ispinde

Du kan købe alt det udstyr du har brug for, når du skal lave hjemmelavede ispinde – lige her på shoppen. Vi tilbyder prisgaranti i Danmark og leverer indenfor 2-5 dage.

-8%
(4) Original price was: 24,95 kr..Current price is: 22,95 kr..

Alt indenfor udstyr til hjemmelavede ispinde

Se vores udvalg af udstyr til at fremtrylle lækre, saftige og læskende ispinde til sommervarmen. Is-pinde er altid et hit og de hjemmelavede af slagsen er de bedste. Du bestemmer helt selv hvad smagen skal være, og med de mange ispinde forme vi forhandler, er det let at finde lige præcis den form du ønsker dine ispinde skal være i.

Med ispindeforme i silikone er det ingen sag at lave sine egne ispinde

Vi forhandler de gode ispinde forme i silikone fra mærkerne Pavoni, Nicolas Vahé og Lékué. Med disse forme er du sikker på, at dine is-pinde bliver flotte og ensartede. Isen slipper uden problemer formen når isen er færdigfrosset. Og de smarte forme kan også bruges til at bage i. De fås i forskellige forme, som for eksempel cupkage form, runde og aflange, så vælg din favorit eller køb flere af slagsen. Så kan du nemt og hurtigt fylde fryseren med kolde og læskende ispinde af egen produktion.

Ispinde – et sikkert hit hos børn og voksne

De fleste elsker ispinde. Is kan spise året rundt og når den så endda er hjemmelavet, bliver det ikke bedre. Når du selv fremstiller ispinde, kan du være helt sikker på, at de kun indeholder gode ingredienser og ingen farvestoffer. Har du børn er det helt sikkert noget du tænker over. Fyld dem med frugtsaft af forskellig slags, eller lav en hjemmelavet flødeis, som du hælder i formene. Skal der være en ekstra overraskelse i til ungerne, så kan du lægge en vingummibamse i formen, og børnene får en sød og sjov overraskelse når de spiser isen. De vil elske det. Lav forskellige smage med hver familiemedlems favoritsmag eller lav dem til børnefødselsdagen.

Sommer er lig med ispinde – og helst en masse af dem

Når solens første stråler melder sig, så melder trangen til is sig også hos de fleste. Så er det rart, hvis fryseren er fuld af hjemmelavede is-pinde. Der er ingen grænser for, hvilken smag dine ispinde kan have. De fleste bær egner sig utroligt godt til at lave is-pinde af. Eller den nemme version, hvor du bruger saftevand til at lave dine is af. En god hjemmelavet flødeis med smag af jordbær eller god chokolade, vil helt sikkert også være et hit. Og skal den være ekstra lækker, så kan du dyppe dem i chokolade, og få en sprød og knasende skal af god kvalitetschokolade.

Køb ingredienser til at lave ispinde her på shoppen

Vi har alt i ingredienser til at lave ispinde af. Står den på is-pinde af hjemmelavet chokoladeis, så forhandler vi et stort udvalg af kvalitetschokolade fra fx Callebaut, som er garanti for den gode smag. Overtræk ispindene med Ruby chokolade, som har en flot lyserød farve, som både smager godt og ser flot ud. Vi forhandler alt til at give dine is præcis det udtryk og den smag du ønsker, fx krymmel og smagsaroma. Vi har et stort udvalg af smagsaroma, og mon ikke at ungerne vil elske at få ispinde med smagen af tyggegummi. Eller gå efter en mere “voksen” smag og fremtryl lækker is med kaffesmag tilsat vores kaffearoma.

Udstyr til hjemmelavede ispinde – du finder det hele her

Udover ispinde forme har vi også alt det andet udstyr du får brug for, når du vil kaste dig ud i at lave dine egne is-pinde. Ingen ispind uden pinde, så dem forhandler vi selvfølgelig også. Vi har også ismaskiner og vaffelholdere, isbakker til de større portioner is og forme til skub-op is. Kort sagt, så går du ikke forgæves her på shoppen, hvis du mangler udstyr til at lave hjemmelavede ispinde med. Kig dig omkring og find netop du det mangler. Det er både sjovere og billigere at lave sine egne ispinde, og så ved du også præcis hvilke ingredienser der er i, samt du kan vælge lige den smag du har lyst.

Meget mere end udstyr til hjemmelavede ispinde

Måske har du også lyst til at kaste dig ud i noget andet end at lave ispinde. Har du prøvet at lave hjemmelavede flødeboller? Eller velsmagende bolsjer i alverdens farver og smage? Måske har du fået blod på tanden og mod på at kaste dig ud i nogle lidt mere avancerede projekter i dit køkken end de gængse muffins og chokoladekagen? Så find inspiration til dit næste projekt lige her. Vi har så godt som alt du har behov for, for at store og små projekter i dit køkken kan lykkes. Lad børnene kigge dig over skulderen når du går på opdagelse her på shoppen, og lad dem komme med deres idéer til, hvad I skal lave i næste weekend. Invitér bedsteforældrene på hjemmelavede ispinde, en flot dekoreret kage med fondant eller sukkerprint på toppen, eller en sirligt pyntet lagkage med velsmagende mousse imellem lagkagebundene. God fornøjelse!

Kagegrisen.dk
X