Viser alle 8 resultater

Bradepande

Se vores udvalg af brandepander her til billige priser. Vi tilbyder prisgaranti på din ordre samt hurtig levering.

(19) 54,95 kr.
(7) 88,95 kr.
(3) 119,00 kr.
-28%
Original price was: 119,95 kr..Current price is: 85,95 kr..

Find din nye bradepande her

Trænger din gamle slidte brade-pande til en udskiftning? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Kagegrisen har vi et stort udvalg af bradepander i forskellige størrelser. Fælles for dem alle er, at de er lavet i holdbare materialer og kan holde til mange års brug. En brade-pande er uundværlig i et køkken. Den har mange anvendelsesmuligheder til både bagning og madlavning. En bradepande tåler at komme i ovnen ved høje grader og med den praktiske non-stick belægning er rengøringen af den ingen sag. Vi tilbyder vores kunder prisgaranti i Danmark og leverer dine varer indenfor 2-5 dage. Find din nye bradepande her på shoppen.

Praktisk bradepande med låg

Skal du have kage med til klassen eller på skovturen, så er en bradepande med låg en meget god investering. Du tager blot kagen med i den samme form som den er bagt i, og når den er afkølet, sætter du låget på, og kagen er klar til at blive transporteret. Skulle det ske, at der er rester tilbage af kagen, holder det tætsluttende låg kagen frisk og lækker i lang tid. Slip for besværet med film eller stanniol, som let blæser af og bare er til besvær når kagen skal transporteres. Med en praktisk bradepande med låg har du altid en praktisk måde at medbringe din kage på. Låget har et håndtag, som gør det endnu nemmere at tage kagen med dig på farten.

Bradepande med rist – ikke til at undvære i køkkenet

En bradepande med rist er umulig at undvære i et køkken. Tænk bare på hvor mange anvendelsesmuligheder der er med en brade-pande med rist. Vi har et udvalg at bradepander med medfølgende rist i forskellige størrelser, og forhandler ligeledes et sæt med 2 bradepander inkl. rist. Så er du dækket ind og er sikker på, at du ikke kommer til at mangle en brade-pande selvom der er gang i mange ting i ovnen. Sættet med en stor bradepande og en mindre fylder ikke meget i køkkenskabet eller –skufferne, da de kan sættes oveni hinanden og derfor er pladsbesparende. En bradepande med rist kan bruges til stegning af kød, grøntsager og meget andet, samt til afkøling af bagværk.

Sådan rengør du din bradepande med non-stick belægning

En ny bradepande skal behandles korrekt, og sørger du for at rengøre den korrekt, vil den kunne holde i mange år fremover. Har du valgt en brade-pande med non-stick belægning, skal du altid bruge køkkenredskaber af træ eller plastik, da redskaber af stål vil ridse belægningen og bradepanden vil miste sín non-stick effekt. Når du har brugt din bradepande med slip-let belægning, skal den tørres af i hånden - kom den aldrig i opvaskemaskinen, da dette ligeledes vil ødelægge belægningen.

Nogle gode råd, som forlænger din bradepandes levetid

Nogle tror, at man ikke må bruge opvaskemiddel på sine bradepander med non-stick belægning. Det passer ikke! Det er faktisk en rigtig god idé at bruge opvaskemiddel til rengøring af denne type bradepander. Vask din bradepande op i hånden med varmt vand og almindeligt opvaskemiddel. Brugen af opvaskemiddel gør, at din bradepande er 100 % ren og uden madrester, når du stiller den på plads. Og netop rengøringen er vigtigt, for at den bevarer sin non-stick effekt.

Sådan gør du din bradepande ren, hvis maden er brændt på

Er uheldet ude og maden brænder fast i din brade-pande, er her et godt tip til, hvordan du får den ren. Kom vand i bradepanden og tilsæt lidt opvaskemiddel. Sæt bradepanden i ovnen ved så høj varmen at vandet koger og lad den stå i ovnen med det kogende vand i ca. 15 minutter. Så burde madresterne løsne sig, og de er lige til at fjerne, når du tager din brade-pande ud af ovnen igen. Hvis der stadig sidder madrester tilbage i bradepanden, kan du gentage processen og de sidste madrester vil løsne sig. Nu er din bradepande så god som ny og klar til næste gang du skal bruge den.

Bradepander og alt det andet du har brug for i dit køkken

Udover din fine nye bradepande, kan du også finde alt i køkkenudstyr og bageudstyr her på shoppen. Vi har gjort os umage for at have et så bredt udvalg som muligt, så du kun skal handle ét sted, hvad enten du er på udkig efter en bradepande, en ny spartel eller ingredienserne til en kage eller konfekt. Vi har så godt som alt det du har brug for i et køkken, både hvad angår udstyr og ingredienser, såvel som kagepynt og dekorationsmaterialer. Find inspiration til dit næste bageprojekt. Vi forhandler også sæt med ingredienser til fx flødeboller eller bolsjer, så det er let at komme i gang med at afprøve nye ting. Overrask børnene med et bolsjekit, og fremstil de lækreste bolsjer i forskellige farver og smage. Vi garanterer, at det bliver et hit!

Kagegrisen.dk
X