Viser alle 11 resultater

Bolsjekit

Elsker du bare bolsjer? Og vil du gerne prøve at lave dine egne? Det kan sagtens lade sig gøre, da vi her hos Kagegrisen tilbyder forskellige typer af bolsjekit, der gør det nemt og enkelt for dig at lave dine helt egne og lækre bolsjer.

-9%
227,95 kr.
-4%
238,95 kr.
-4%
238,95 kr.
-6%
235,00 kr.
-12%
-10%

Lav selv bolsjer med et bolsjekit

Det er ikke nogen nem disciplin at lave bolsjer, men ved at sætte sig ind i det og købe det rette bolsjekit, er vejen dertil meget nemmere. Det er i hvert fald vores mål og her på shoppen kan du få alt det, du behøver for at lave de mest velsmagende bolsjer!

1, 2, 3 sæt i gang med bolsjer!

Så nemt er det med vores smarte bolsjekit, hvor du får alt det, du har brug for at komme i gang med at lave bolsjer.

I et bolsjekit er der nemlig:

  • Opskrift
  • Bolsjemåtte
  • Bolsjeskraber
  • Bolsjehandsker
  • Smagsaromaer
  • Ingredienser til cirka 200 bolsjer

Det eneste der ikke er med i vores smarte og nemme bolsjekit, er vand og sukker, som du selv skal tilsætte for at komme i mål med bolsjerne. Det eneste det kræver for at komme i gang er derfor kun, at du beslutter dig for, hvilken smag du gerne vil lave bolsjerne med – alt andet er klart og parat til dig.

Bolsjekit kun med ingredienser

Har du prøvet at lave bolsjer før? Og leder du derfor kun efter ingredienser og nye smage? Så har vi også noget til dig! For blandt vores udvalg af bolsjekit har vi også valgt at have nogle, der udelukkende er med ingredienser og altså ikke indeholder de redskaber, der skal til for at lave bolsjer.

Her er mange forskellige smage at vælge mellem og i sådan et sæt får du opskrift, smagsaromaer og alle andre ingredienser undtagen sukker og vand, som du selv skal tilsætte.

Vi har derfor bolsjekit til alle, som elsker at lave deres egen bolsjer og gerne vil have noget velsmagende at putte i munden, når den søde tand skriger efter søde sager.

Læg gerne nogle forskellige smage i kurven og se, om ikke du kan finde din nye favorit iblandt.

Hvor nemt er det at lave bolsjer selv?

Selvom bolsjekogning kan lyde en anelse skræmmende og meget teknisk svært, gør vores bolsjekit det meget nemt for dig. I kassen er der nemlig vedlagt en opskrift, som guider dig step for step. Det er derfor meget ligetil og svært at lave fejl, da det meget grundigt er beskrevet, hvordan du gør.

Har du derfor altid haft en drøm om at prøve at lave bolsjer selv, eller synes du, det kunne være en sjov aktivitet at lave sammen med børnene eller til en familiesammenkomst, er det bare at kaste dig ud i det. Det kan kun blive meget smagfuldt, lækkert og sjovt.

Bolsjekit med naturlige ingredienser

Ligesom med alt andet på vores shop, tilbyder vi med vores bolsjekit et af de bedste produkter. Vi er ikke gået på kompromis med ingredienserne eller andet indhold, så du og eventuelt børnene får den bedste oplevelse på alle måder.

Derfor indeholder bolsjekittet naturligvis også naturlige aromastoffer og andre naturlige ingredienser. Går du meget højt op i dette, kan du derfor roligt købe vores bolsjekit og lade dine børn spise de lækre bolsjer efterfølgende.

Bolsjekit med lækre smage

Et bolsje er selvfølgelig kun en nydelse, hvis smagen er god. Med udgangspunkt i det har vi været meget kræsne omkring, hvilke smage vi tilbyder her på shoppen. For vi vil gerne, at både du og børn synes, at de smager rigtig godt og har lyst til at prøve det igen – måske med en af vores andre smage.

Vi har blandt andet:

Der er derfor både smage til det voksne publikum, såvel som til det helt unge, hvor der skal være knald på de søde smage. Vi opdaterer af og til udvalget, når nye og lækre smage bliver tilgængelige. Så hold gerne et skarpt øje med siden, så du altid har mulighed for at lave søde og gode bolsjer derhjemme.

Kom i gang med at lave bolsjer selv med vores hjælp

Er du i tvivl om, hvilket bolsjekit du skal vælge? Eller har du spørgsmål til ingredienserne? Eller måske noget helt tredje? Så skal du ikke holde dig tilbage med dine spørgsmål, da vi hellere end gerne vil hjælpe, så du kan komme godt i gang med at lave bolsjer. Vi ved selv, hvor sjovt det er at lave bolsjer hjemme i køkkenet og vil så gerne give oplevelsen videre til dig.

Når du har fundet det rette bolsjekit, sørger vi for at pakke det ned og sende det godt og forsvarligt afsted. Du skal ikke vente meget mere end ganske få dage – så inden længe har du de lækreste bolsjer lige ved hånden.

Kagegrisen.dk
X