Viser alle 15 resultater

House Doctor

Køb House Doctor hos Kagegrisen. Køb f.eks. fra skåle, tallerkner og meget mere til billige priser. Hos mig får du prisgaranti.

-52%
-73%
-73%
-48%
-55%
-53%
-53%
-50%
-48%
-49%
-53%
-48%
-54%
-50%
-47%

Køb flot service, bestik og andet udstyr af høj kvalitet fra House Doctor

Findes der noget bedre end at kunne dække et flot bord, når du venter gæster? Til det formål, skal der et flot stel til. Hvis du ikke kender stellet fra House Doctor, skal du læse videre her på siden. Det er et dansk kvalitetsmærke, som kan pynte på ethvert bord om det er til hverdag eller fest. Designet har et rustikt look og giver både en hjemlig og en eksklusiv stemning på spisebordet. Samtidig er stellet fra House Doctor utrolig holdbart og kan selvfølgelig vaskes i opvaskemaskinen – det skal jo helst være nemt at rydde op efter gæsterne eller hverdagsmiddagen. Alt service kan ligeledes gå i mikroovnen, hvilket også er utrolig praktisk, specielt hvis du vælger at bruge dit House Doctor stel i hverdagene.

Køb House Doctor udstyr hos Kagegrisen.dk

Find inspiration til dit spisebord på Kagegrisen.dk. Vi fører et bredt udvalg af ting til køkken og spisestue fra det danske kvalitetsmærke. Det lækre udstyr i keramik og porcelæn, har et flot nordisk look, som pynter på ethvert spisebord. Vi forhandler alt fra middagstallerkner, kageopsatser, krus, bestik og skåle, så ethvert behov kan opfyldes. Serien Rustic er håndlavet og er holdt i blå og grå toner med et råt udtryk, som klæder de fleste hjem. Du kan vælge at holde den rene linje og købe alt stel i én og samme farve, eller mikse de forskellige stel. Det giver nogle fine kontraster i borddækningen.  Serien Rustik fra House Doctor er lavet i porcelæn med et stentøjs-look.

Vi har også julepynt fra House Doctor – se udvalget på Kagegrisen.dk

Når den søde juletid nærmer sig, er det tid til at finde julesagerne frem fra gemmerne. Måske trænger det til en opfriskning? Her på siden kan du købe julepynt fra House Doctor. Og lige som stellet fra det danske mærke, så har julepynt fra House Doctor også en lækker nordisk stil, som skaber hygge i de fleste hjem i juletiden. Du kan købe flotte julekugler, søde lysestager, adventslys og sjove juleornamenter af forskellige slags på vores hjemmeside. Husk, at vi yder prisgaranti på alle vores varer i DK. Tilmed har vi hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Alt det andet fra House Doctor har vi også

Udover stel og julepynt, finder du også grydelapper, løgkrukker, lysestager, opbevaringsglas og meget mere på kagegrisen.dk. Du vil helt sikkert kunne finde en sød venindegave eller en ny flot skål til dig selv på vores hjemmeside. Trænger dit service til at blive skiftet ud, så overvej at skift det ud til stel fra House Doctor. Det er prisbilligt, holdbart, dekorativt og udvalget er stort. Der findes tallerkner i alle de størrelser, som du har brug for. Match det med flotte krus og bestik fra samme mærke. Så kan du dække flot op, til hverdag og fest. Fandt du ikke hvad du søgte, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kagegrisen.dk
X