Viser alle 2 resultater

Pizzaspade

Se vores udvalg af pizzaspader her til billige priser og god kvalitet. Prisgaranti på din ordre og hurtig levering.

119,95 DKK
-18%

Sving pizzaerne ind og ud af ovnen som i Italien

”Mama Mia, så er der pizza”. Det er der i hvert fald gode grunde til at råbe i køkkenet, da pizzabagning med en pizzaspade bare er lidt sjovere og lidt mere eksotisk. Kan du derfor godt lide at spise pizza, holde ferie i Italien og generelt bare bruge ekstra god tid og hjælpemidler på maden, giver det rigtig god mening at købe en pizzaspade her på siden.

Vi tør i hvert fald godt forsikre, at det nærmest føles som en tur i Italien hos den lille italienske restaurant, når du benytter dig af en pizzaspade. For sammen med en pizzasten, som den er genial til at lægge pizzaen over på, bliver det snart ikke mere italiensk og lækkert.

En lækker pizzaspade i træ

Vi elsker kvalitet. Derfor har vi også udelukkende valgt at have pizzaspader, der er fremstillet i træ. Stål kan også sagtens bruges og er lige så holdbart. Men, en pizzaspade i træ har bare den fantastiske fordel, at den kan gnides med durum- eller semolamel, inden der bliver lagt brød eller pizzadej på. Det gør bunden af pizzaen endnu mere lækker og velsmagende.

Vi har dog også en pizzaspade i træ med en metalsnude på. Det giver mulighed for nemmere at få fat i den bagte pizza. Så bager du generelt rigtig meget pizza i hverdagen eller weekenderne, kan denne model være ekstra god for dig.

Du kan altid læse mere om det enkelte produkt ved at klikke dig ind på det. Så kan du hurtigt og nemt få en bedre fornemmelse af, hvilken pizzaspade der er den rette for dig.

Hvorfor have en pizzaspade?

En pizzaspade kan måske synes som et unødvendigt redskab i køkkenet. Men, det er det på ingen måder – især ikke hvis du holder meget af at lave pizza og også gerne gør det i en udendørs pizzaovn. For den er særdeles praktisk til at lægge en pizza ind i ovnen, uden fyldet ryger ud over det hele, eller at du brænder dig på den varme pizzasten.

I en udendørs pizzaovn er den især også et praktisk redskab, da du både nemt og hurtigt kan få pizzaen ind og ud af den glohede ovn. Når først du har en pizzaspade ved hånden i dit køkken, kommer den til at være ganske uundværlig for dig.

Pizzaspader til nærmest italienske priser

Pizza i Italien er fantastisk billigt. Det er endda også lige før, at vores priser er det. Vi har i hvert fald gjort meget for, at du får en snert af Italien, når det kommer til vores priser på pizzaspaderne. Det har vi gjort ved at have prisgaranti på dem. Altså har vi matchet priserne på de modeller, vi har med priserne hos vores konkurrenter – og naturligvis gjort dem lidt mere attraktive.

Kunne du derfor godt tænke dig en professionel pizzaspade i dit køkken, uden du behøver give for meget for den, kan du roligt gå på udkig i vores udvalg. Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten af vores pizzaspader – så de holder lige så længe, som du har lyst til at lave pizzaer i din ovn.

Kombiner en pizzaspade med vores pizzasten eller bagestål

En god bund og fyld gør meget, når det kommer til en pizza. Men, skal pizzaen sidde lige i øjet, når den kommer ud af ovnen, kræver det også en god pizzasten eller bagestål. For med den får pizzaen præcis den sprødhed, som du kender det fra restauranterne i Italien. Når du så også bruger en pizzaspade, der er drysset med mel, bliver det ikke meget bedre og meget mere italiensk – præcis som vi godt kan lide det.

Når du derfor har fundet den pizzaspade, du godt kunne tænke dig i vores udvalg, er du velkommen til at klikke dig videre til vores udvalg af pizzasten. Vi er helt sikre på, at det vil være et hit og noget, som du får stor glæde af i dit køkken både nu og på længere sigt.

Køb din pizzaspade hos Kagegrisen i dag  

Vi elsker at gøre det til en fornøjelse at være i køkkenet. Og det er vi også helt sikre på, at vi kommer til med vores fantastiske pizzaspader. For de er ment til at gøre pizzaoplevelsen meget mere velsmagende.

Er det også, hvad du godt kunne tænke dig, og kan du nærmest allerede nu smage den smeltede ost og den lækre skinke, er det bare med at lægge en af vores pizzaspader i kurven. For så sender vi den afsted med vores postbud, som dog desværre ikke er italiensk, så du har den i hænderne og klar til at bruge til pizzaerne inden for ganske få dage.

Kagegrisen.dk
X