Bage artikler

Vi har et kæmpe udvalg af bageartikler – ja over 2.000 produkter til billige priser. Vi har alt fra bageredskaber, muffinsforme, chokoladeforme, bageforme, køkkenudstyr og meget. 

Vi har bage artikler fra de kendter mærker som Patisse, Silikomart, Wilton og m.fl.

Sæt i gang med at bage med vores bage artikler

Vi elsker at bage! Det er bestemt ikke nogen hemmelighed. Faktisk er vi så vilde med at bage (og smage på kager, småkager, doughnuts og meget andet), at vi har samlet flere hundrede produkter sammen, som du kan mæske dig i.

For at gøre din søgen efter nye bage artikler lidt mere overskuelig og ligetil, har vi inddelt dem i forskellige kategorier.

Vi har således samlet bage artikler fra:

  • Patisse
  • Silikomart
  • Wilton
  • Westmark
  • Decora

Og lidt flere andre mærker, som du finder i kategorierne bageredskaber, bageredskaber til børn og bageforme.

Uanset om du derfor står og mangler bageforme, skåle, vaffeljern eller noget helt fjerde, finder du det her hos os.

Hvad kunne du tænke dig at bage i dag?

For hos os behøver du slet ikke at sætte begrænsninger for dig selv, hvad det angår. Har du f.eks. nogensinde prøvet at bage doughnuts? Det kan du i hvert fald nu, da vi har de bedste jern til at lave doughnuts med.

Men det stopper selvfølgelig ikke her. For vi har naturligvis også sjove pandekagepander med figurer, chokoladesmeltere, churros maskiner, kageringe og bagestål bare for at nævne en meget lille del af alt det, vi har samlet.

Alle bage artikler er naturligvis valgt ud fra de bedste mærker på markedet, så du altid er sikret en god dag i køkkenet.

Vær kreativ med vores bage artikler

Bliver du også inspireret af de flotte kager i Bagedysten? Og kunne du også godt tænke dig at prøve kræfter med diverse udsmykninger? Det kræver lidt forskellige bage artikler, som vi naturligvis også har tænkt på at samle hos os.

Vi har blandt andet tyllesæt med hele 22 dele, dyppeske til konfekt, spiselige tuscher, dekorationspensler og meget andet, som kan trylle en ellers kedelig pladekage om til et sandt eventyr.

Med vores udvalg af bage artikler sætter vi ingen grænser for dig – så det behøver du heller ikke gøre for dig selv.

Skulle der være nogle særlige bage artikler, du leder efter i vores udvalg, er du mere end velkommen til at skrive til os. Så hjælper vi dig straks med at finde det.

En verden af bage artikler – til næsten ingen penge!

Mel, sukker, fondant, udstikkersæt, pensler, chokolade… Det kan hurtigt rende op, når du gerne vil være kreativ i køkkenet. Vi har dog gjort vores bedste for at samle bage artikler af en høj kvalitet til en relativt lav pris. Foruden det giver vi prisgaranti på alle vores produkter, så du er garanteret den laveste pris på netop de bage artikler, du står og mangler.

Gå derfor gerne på udkig i vores sortiment og se, om ikke vi har det, du skal bruge. Eller om vi har nogle bage artikler, som overrasker og frister dig.

Du er også altid velkommen til at komme tilbage, hvis du har mange ting på listen, som du godt kunne tænke dig, men som du lige skal skaffe plads til blandt de øvrige bage artikler først.

Få leveret dine bage artikler lige til døren

Med os kan du faktisk stå hjemme i dit køkken og bestille de bage artikler, du mangler til dit næste kageeksperiment. Det er nemt, og så sørger vi endda også for at sende produkterne hurtigt afsted.

Shopper du for mere end kun 599 kroner, giver vi også fragten oven i hatten. Det kan du få en masse sjove, hjælpsomme og kreative bage artikler for, som vi selvfølgelig håber, giver dig en masse glæde i køkkenet fremover.