Viser alle 3 resultater

Viskestykker

Se vores store udvalg af flotte viskestykker til billige priser. Vi tilbyder hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.


Vask op i stride strømme med vores viskestykker

Opvask er en bivirkning ved at være glad for at stå i køkkenet. Men selvom det er en bivirkning, som for nogen måske er lidt træls eller kedelig, behøver det ikke være sådan. For med lidt farver, mønstre og bløde materialer, bliver det hele lidt sjovere. Det er i hvert fald det udgangspunkt, vi har sammensat vores fantastiske udvalg af viskestykker efter.

Viskestykker med god sugeevne

Vil du gerne have succes med opvasken, er det nødvendigt med viskestykker med en god sugeevne. Det har vores viskestykker. Særligt hvis du lægger dine nye viskestykker i blød i et døgn, inden du tager dem i brug første gang. Det får nemlig fibrene i bomulden til at åbne sig – og det giver viskestykkerne en meget bedre sugeevne. Vil du også gerne sikre dig, at viskestykkerne beholder farven, anbefaler vi, at du kommer lidt eddike ned i vandet. For det får farven til at binde sig til bomulden – vask dem derefter ved 60 grader.

Det kan også være en fordel at komme dem i tørretumbleren sammen med nogle tennisbolde, da det får fibrene til at rejse sig – hvilket giver en endnu bedre sugeevne. Derudover tager tørretumbleren også overskydende fibre, så de ikke sætter sig på servicet.

Viskestykker, der matcher indretningen

Det er måske ikke det, der er første tanke, når du skal købe viskestykker. Men, det er faktisk muligt at finde nogle viskestykker, som matcher en indbydende, moderne og hyggelig indretning.

For hvorfor nøjes med de klassiske ternede viskestykker, når du kan få nogle i helt hvid, lyserød eller med bogstaver på? Viskestykker er en god måde at skabe lidt liv og varme i indretningen. Selvom det er en lille detalje, når de hænger der ved siden af håndvasken, er det en detalje, som er med til at give en fantastisk helhed.

Se derfor gerne om ikke der er nogle viskestykker i vores udvalg, der kunne passe rigtig godt ind i dit køkken, når det kommer til farver. For det gør da opvasken lidt mere tiltalende og tiltrækkende.

Opvask i lange baner i mange år

Selvom det måske ikke lyder så tiltalende, så er det ikke desto mindre rigtigt. For med vores viskestykker kan du trygt stole på, at du kommer til at tørre af i rigtig mange år. De er nemlig fremstillet af kvalitetsmaterialer, der tåler at blive brugt, vasket og tørret om og om igen. Når du derfor har købt en stak viskestykker her på webshoppen, behøver du ikke at gøre det lige med det samme igen, da de altså tåler at blive brugt – også selvom det er flere gange om dagen, fordi du ikke kan lade bageredskaberne være i køkkenet.

Under hvert produkt kan du se, hvad de nøjagtigt er fremstillet af. Så kan du derudfra finde ud af, hvordan du bedst vasker og behandler viskestykkerne, så de både holder sig pæne i lang tid og formår at have en god absorberingsevne.

Fristende gode priser på vores viskestykker

Viskestykker er dejligt praktiske og funktionelle og ja, ganske uundværlige i køkkenet. Men, det behøver ikke betyde, at de skal koste en masse. Det gør de i hvert fald ikke her hos Kagegrisen, hvor vi udelukkende har lave priser på alle vores produkter. Det kan vi love, da vi har prisgaranti på samtlige af vores viskestykker.

Har du derfor nogle særlige viskestykker i overvejelserne fra et bestemt mærke, som vi også har her på shoppen, kan du være sikker på, at vi tilbyder dem billigst. Du kan derfor ganske roligt lægge viskestykkerne i kurv, hvis både udseende og pris har betydning for dit valg af viskestykker.

Køb dine viskestykker online hos Kagegrisen

Klar, parat, vask op! Har vi næsten lyst til at sige med alle vores fine viskestykker her på shoppen. Det er i hvert fald, hvad du kan få lov til lige så ofte, som du lyster. Dog er vores viskestykker også rigtig gode at have ved hånden, når du har brug for at kunne tørre svedige håndflader af, når der skal være ekstra koncentration, eller når der bare skal fjernes chokolade, sauce eller noget helt tredje fra fingrene, mens du er i gang med at bage eller kokkerere.

Vores udvalg af viskestykker er meget populære. Så har du øje på nogle specifikke viskestykker her på shoppen, anbefaler vi, at du får lagt dem i kurven allerede i dag, så de ikke når at blive udsolgt for øjnene af dig.

Vi sørger naturligvis for at få opdateret vores udvalg løbende, så du altid har lækre viskestykker at vælge mellem. Du er også altid velkommen til at spørge ind til vores udvalg, hvis du har brug for det.      

Så læg endeligt gerne i kurven i dag og dem leveret inden for 1-3 hverdage.

Kagegrisen.dk
X