Viser alle 4 resultater

Vaniljestang / Vaniljestænger

Her på shoppen har vi valgt kun at forhandle vaniljestænger af den bedste kvalitet. Bourbon-vanilje fra Madagaskar og Tahiti-vanilje fra Indonesien er nogle af de bedste vaniljestænger, og især anses Bourbon-vanilje som en af verdens allerbedste vaniljestænger.


En god vaniljestang gør hele forskellen

Her på shoppen har vi Vaniljestang Bourbon Madagaskar i 2 varianter – en stor og en mindre. At bruge en vanilje-stang af en god kvalitet, kan gøre en stor forskel smagsmæssigt. Gå ikke på kompromis med din vaniljestang. Det vil vise sig i smagen. Selvom det kan virke dyrt for en vaniljestang, så skal du ikke erstatte vaniljestang med vaniljesukker eller vaniljeekstrakt. Det vil give en helt anden smag. Find vaniljestænger og alt andet til bagværk her på shoppen, hvor vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark og en leveringstid på 3-5 dage.

Hvad er en vaniljestang?

Vaniljestænger kommer fra vaniljeplanten - også kaldet en vaniljeorkidéen, og høstes som bælge. Herefter fermenteres de og tørres i en langsom proces. Så er de klar til at blive sendt ud til hele verden, for at blive brugt i vidunderlige retter og kager. Det tager tid at fremstille en vaniljestang, og derfor er det færdige produkt også i den dyre ende prismæssigt. Vaniljen har den gode smag af vanilje og de små prikker, som ses i vaniljekranse, vaniljeis (når den er lavet på rigtig vanilje) og risalamande. Vanilje kan bruges meget bredt og sætter tit prikken over I'et i dit bagværk.

Sådan bruger du vaniljestænger

Inde i vaniljebælgen ligger der op til hele 30.000 små frø. Det er dem vi kalder for vaniljekorn. Når du skal bruge en vaniljestang, flækker du bælgen på langs og så kan du skrabe alle vaniljekornene ud. Hvis du blander dem med en lille smule sukker inden du kommer dem i din dej eller creme, er det nemmere at fordele kornene jævnt i massen. Vanilje stang bruges mest til søde sager, som desserter, cremer, kager og is. Og specielt omkring juletid, er der gang i salget af vaniljestænger. Sommeren er også højsæson for salg af vaniljestænger, for her laver mange af os dejlig koldskål, og den bliver nu engang bedst, når den laves med ægte vaniljestang.

Vaniljepulver og vaniljesukker – alternativer til vaniljestang

I stedet for at bruge vaniljestænger, kan du bruge vaniljepulver. Vaniljepulver er hele vaniljestænger, som er blevet tørret og knust til pulver. Det er derfor også at betragte som ægte vanilje. Du skal bruge 2 stk. Vaniljepulver for at få, hvad der svarer til kornene fra en vanilje-stang. Du kan også vælge at bruge vaniljesukker. Det består af flormelis eller sukker blandet med enten vaniljepulver eller vaniljearoma. Er den blandet med vaniljearoma, er den billigere, men smagen af vanilje er heller ikke så kraftig, så tjek varedeklarationen og gå efter vaniljesukker, som er blandet med vaniljepulver. Et tredje alternativ til vaniljestang, er vaniljepasta, som indeholder sukkersirup, vaniljeekstrakt og vaniljekorn. Du skal bruge 1 tsk. vaniljepasta for at få hvad der svarer til kornene fra en hel vaniljestang.  

Alt indenfor produkter, der indeholder vanilje

Vi har et bredt udvalg af råvarer med vanilje. Alt fra vaniljestænger, vaniljesukker, vaniljepulver og vaniljeekstrakt er at finde til rimelige priser her på shoppen. Prøv den lækre kaffesirup med vanilje fra Nikolas Vahé og tilføj lidt ekstra til kaffen. Men pas på! Du kan godt gå hen og blive afhængig. Fra samme mærke fører vi en marmelade med rabarber, honning og vanilje, og sammen er de det perfekte sæt til morgenbordet. Fra Kaffespecialisten finder du kaffe tilsat vaniljearoma. Perfekt til varme drikke, men også virkelig god i kolde shakes sammen med isterninger. Det er den perfekte drink til en varm sommerdag i haven. Du vil blive overrasket over, hvor bredt anvendt vanilje er. Den gode smag af ægte vaniljestang er god i mange sammenhænge. 

Vi har bageudstyr til bagning af kager og desserter med vanilje

Har du købt en ægte vaniljestang, så skal den sikkert bruges til noget rigtig lækkert. Vi har alt indenfor bagetilbehør og råvarer, til fremstilling af lækkerier. Så mangler du en røreskål, en spatel eller en ny bageform, så se dig omkring på vores webshop. Vi er ret sikre på, at du finder lige det du står og mangler her på shoppen. Vi giver selvfølgelig prisgaranti i Danmark. Du kan også købe alt indenfor råvarer til fremstilling af desserter og kager. Har du prøvet at lave dine egne flødeboller eller bolsjer? Riv en dag ud af kalenderen og lav lækre flødeboller eller velsmagende bolsjer i alverdens farver sammen med børnene. De vil elske det. Vi sælger blandt andet færdige kits med det hele til fremstilling af både flødeboller og bolsjer. Har du mod på at lave det hele fra bunden, så finder du både flødebollebunde, kvalitetschokolade med det helt rigtige knæk, glukosesirup og krymmel til pynt her på shoppen. Lad fantasien få frit løb og fremstil små mesterværker i dit eget køkken.

 

Kagegrisen.dk
X