Viser et enkelt resultat

Mirror Glaze

Mirror glaze kan få enhver kage til at se flot og festlig ud. Vi fører et udvalg af glaze fra Silikomart i forskelligefarver. Mirror glaze er en glasur lavet af sødt kondenseret mælk, tilsat lidt chokolade, vand samt gelatine.

39,95 kr.

Vi har mirror glaze til kreation af flotte, spejlblanke kager

Derudover tilsættes der nogle gange smagsstoffer og farve. En mirror-glaze sætter sig fordi den indeholder gelatine, men den bliver ikke hård, mere klæbrig. Vi tilbyder prisgaranti i Danmark og sørger for at få din ordre frem til dig indenfor 3-5 dage.

Det kræver lidt øvelse at bruge mirror glaze

For at få det bedste resultat når du bruger mirrorglaze, er det vigtigt, at den overflade, som du overhælder med det, er så jævn og glat som muligt. Ellers vil man meget let kunne se ujævnhederne. Det er også vigtigt, at du sørger for at afkøle din kage helt, inden du hælder glazen over. Hvis ikke kagen er helt kold, vil glazen blive for tynd og løbe af kagen. Bruger du en hvid mirror glaze, vil du opleve, at du kan få en næsten spejlagtige effekt, som er utrolig flot og dekorativ.

Her er nogle gode tips til når du bruger mirror glaze på dine kager

Sørg for ikke at røre din kage før den er helt tør og har sat sig. Du bør lade glasuren dryppe af i ca. 10 minutter før du renser kanterne op med en lille spatel eller smørkniv. Herefter kan du sætte kagen over på et serveringsfad. Lad den afkøle min. 30 minutter yderligere eller helt op til en dag, før den serveres. Du skal være forsigtig når du rører glazen for ikke at lave bobler i den. Det vil give mange ujævnheder og et knapt så fuldendt resultat. Hold altid piskeren nede i glazen mens du pisker. På den måde undgår du at trække luft med ned, som danner bobler. Hvis du oplever, at din mirror glaze bliver for tynd, så er det højst sandsynligt fordi, at den ikke er blevet kogt nok. Prøv eventuelt at sætte den i køleskabet i 3-5 minutter. Det kan godt være med til at give glazen den helt rigtige tykkelse – og så er din kage klar til at blive overhældt. Du

En mirror glaze kan godt tilberedes i forvejen

Vil du gerne have styr på nogle af processerne i din bagning i god tid, så kan du sagtens forberede din mirror glaze en dag elller to i forvejen. Sørg blot for, at den er dækket med folie og opbevar den gerne i en varmesikker skål, som du kan bruge til at opvarme den, når den skal bruges. Det gør det hele lidt nemmere. Glazen kan sagtens opvarmes i mikrobølgeovnen. Du kan sagtens fryse rester af din mirror glaze, så du kan bruge det på et senere tidspunkt. Sørg for at nedfryse det i en tæt boks, så der ikke slipper fugt eller væske ind.

Lav imponerende smukke kager med spejlblankt glaze

Hvis du virkelig vil imponere dine gæster, så er en kage overdækket med mirror glaze et sikkert hit. Du får en kage med et look, som kan slå benene væk under de fleste. Du vil blive overrasket over, hvor flot din kage tager sig ud med et lag mirrorglaze. Lav en flot bryllupskage eller en kage til barnedåben. Nytårsfesten fortjener en ekstra flot kage, og her er det oplagt at lave en kage med mirror glaze. Du kan lave store kager og små kager, og overtrække dem med glaze i forskellige farver. Du kan også vælge at blande 2 farver, og få en flot effekt på den måde. En kage overtrukket med mirror-glaze får et flot og professionelt udseende, og det er ikke kun dig selv, som bliver imponeret over resultatet. Prøv dig frem med de forskellige farver og find din favorit.

Vi har alt indenfor bageudstyr og råvarer til bagning – inklusive mirror glaze

Her på webshoppen finder du alt det du skal bruge, når du vil bage simple kager sammen med børnene, eller hvis du vil kaste dig ud i noget mere avanceret, som for eksempel en kage overtrukket med mirror glaze. Leg Den Store Bagedyst med familien, og opdag, at det faktisk ikke er så svært. Køb nogle nye ingredienser, som I ikke har prøvet før, og lad kreativiteten få frit løb. Ungerne vil elske at få lov til at give den gas med krymmel, fondant og pastafarver i alverdens farver og faconener, og mon ikke de lækre kager snart får ben at gå på? Det er det gode ved at bage: Belønningen er altid god i form af lækre og velsmagende kager. Se dig omkring her på webshoppen og find bageudstyr og råvarer til fornuftige priser – ja, faktisk Danmarks bedste, da vi yder prisgaranti i Danmark.

Kagegrisen.dk
X