Viser alle 3 resultater

Manitoba mel

Vi forhandler manitoba mel fra velkendte og gode mærker. Manitoba mel som er perfekt til pizzabagning.

-7%
(2) Original price was: 29,95 kr..Current price is: 27,95 kr..
(2) 129,95 kr.

Manitoba mel – det perfekte mel til pizzabunde

Vi fører den originale canadiske manitoba mel her på shoppen. Vil du være sikker på, at din pizzabund får den helt perfekte sprødhed og smag, skal du vælge manitobamel. Melet har en utrolig god bageevne, og dejen bliver smidig og hæver flot, så dit slutresultat er luftige brød med den helt perfekte sprøde skorpe. Et lille tip herfra: Hvis du bruger mel med et højt proteinindhold, som fx manitobamel, anbefaler vi, at du tilsætter en syre til dit bagværk, fx frugtsyre eller citronsaft.

Vi fører en pose med hele 5 kg manitobamel, så du vil have mel nok til mange italienske brød og sprøde pizzabunde. Den manitoba mel du kan købe hos Kagegrisen, er den bedste og originale af slagsen, og det vil du kunne smage på dine brød. Gå ikke ned på kvalitet - vælg den originale manitoba mel.

Hvor stammer manitoba mel fra?

Du troede måske, at manitobe mel stammer fra Italien, men faktisk er det mel fra Canada. Professionelle pizzabagere bruger manitobe mel, da det er garanti for sprødhed og en helt perfekt skorpe. Manitoba mel er fremstillet af en speciel slags hvede, som er meget hårdfør og derfor kan klare kulden i Manitoba-regionen i Vestcanada, hvor det gror og som har været med til at give melet sit navn. Den slags hvede, som melet er lavet af, har et højt indhold af protein og er med til at give brødet den sprøde skorpe. Manitoba-mel har et højt indhold af gluten, men et meget lavt indhold af stivelse. Tipo mel, som også er utrolig velegnet til pizzabunde og italiensk brød, minder meget om manitoba mel.

Hvad er manitoba mel specielt velegnet til?

Skal du bage pizzabunde eller et italiensk brød, anbefaler vi helt klart at du bager det på manitoba mel. Dine brød vil få den helt rigtige originale smag af italiensk brød, og samtidig opnår du at få en lækker sprød skorpe og en tilpas sejhed i brødet - præcis som vi kender det fra de bedste pizzarier i Italien. Når du ælter dejen som er lavet af manitoba-mel, vil du kunne mærke sejheden, og den vil være let at rulle ud til pizzabunde eller forme til et italiensk brød. Prøv også at lave pitabrød med manitoba mel. Det vil være et sikkert hit til madpakkerne til ungerne eller med lækkert fyld til hele familiens aftensmad.

Lav et lækkert og velsmagende madbrød med manitoba mel

Findes der noget så lækkert som et stykke lunt madbrød med oregano eller chili og groft salt, som tilbehør til salaten eller en god bøf? Skær passende stykker madbrød og servér det med en olivenolie af god kvalitet og groft salt. Med manitoba mel får du et madbrød, som har en let og luftig konsistens og som smager himmelsk. Tilsæt dit yndlingskrydderi på toppen. Vores favoritter er oregano eller timian. Vælg dit favoritkrydderi og mærk hvordan duften af italiensk brød vil sprede sig i hjemmet så intenst, at det vil være svært at vente med at få lov at sætte tænderne i det. Skær brød igennem på langt og brug det til Panini med ost og skinke eller kylling og pesto og du har en let og lækker frokost, som alle i familien vil elske. Brød bagt med manitoba mel smager godt både lunt og koldt og har en lang holdbarhed. Det er også velegnet til at fryse ned og lune igen ved høj varme, så du bibeholder den sprøde skorpe.

Manitoba mel – den perfekte ingrediens til bagning af italiensk brød

Elsker du smagen af italiensk brød? Så skal du stifte bekendtskab med manitoba mel, hvis du ikke allerede har gjort det. Du får ikke den samme originale smag af italiensk brød med andre meltyper. Og skorpen og konsistensen bliver også helt som den skal være. Du kan drømme dig væk med minderne om den romantiske ferie i Rom eller afslapning på gondolerne i Venedig, når du sætter tænderne i et stykke hjemmebagt italiensk brød bagt med manitoba mel. Lav små pizzabunde og lad ungerne lave deres egen pizza med præcis det fyld de elsker: ost, skinke, pepperoni og andre lækre ingredienser.

Et sikkert hit til hverdag og fest. I stedet for at købe kedelige færdige pizzabunde, så lav dine egne af manitoba-mel. Der er ikke mange ben i det og resultatet vil være så godt, at I næppe køber en færdig pizzabund igen. Pizza elskes højt af børn og voksne og kan laves både i ovnen og på grillen eller bålfadet en lun sommeraften. Spis ikke dig selv og dine kære af med kedelige købebrød - bag det selv. Det er nemmere end du tror og meget vanedannende. Italienske brød bagt på manitibamel er kommet for at blive.

Kagegrisen.dk
X