Viser et enkelt resultat

Kakaopulver

Velkommen til vores lækre, intense og smagfulde udvalg af kakaopulver. Er du bageglad ligesom os, kan du umuligt undvære et godt kakaopulver i køkkenet – og det er netop, hvad du finder her på siden.

Vi har sammensat udvalget af kakaopulver efter, hvad vi selv godt kan lide, og som vi ved, giver bagværket kant eller den varme kakao en udsøgt smag. Så gå gerne på udkig i sortimentet og se, om ikke du kan finde din favorit.


Lækkert kakaopulver til sød forkælelse

Kakaopulver er noget, vi alle kender til. Det har været en vigtig bestanddel i Sydamerika i tusinder af år og har også i mange år været en fast bestanddel i de danske køkkener. Det er der ikke så meget at sige til, da bare en enkelt skefuld kan gøre en dessert eller en topping endnu mere velsmagende, end den er i forvejen.

Men, det fantastiske ved kakaopulver er også, at det i sin rene form er sundt og indeholder en masse gode antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Udvalget af kakaopulver her på shoppen består af 100% kakao og er fra nogle af de mest anerkendte producenter på markedet. Har du derfor en sød tand eller lyst til sød forkælelse med hjælp fra kakao, er du kommet til det helt rette sted.

Kakaopulver i bedste kvalitet

Når du skal i gang med at bage den bedste brownie, lave den lækreste ganache eller røre en god og meget velsmagende kakao sammen, kan du lige så godt gøre det med det bedst mulige kakaopulver. For er kakaopulveret en af de bærende ingredienser i det bagværk eller den drik, du skal lave, vil du kunne smage en stor forskel ved at bruge et af de pulvere, vi har her på shoppen, sammenlignet med det, du kan købe i supermarkedet.

Se bare vores Valrhona kakaopulver, der er udviklet til brug til lækre chokoladedrikke og gourmetopskrifter. Vi har også et fantastisk kakaopulver fra Van Houten med overvældende kakaosmag og stærke alkaliske noter, der gør det perfekt til bagning af mørke kager og kiks.

Det er kakaopulver, der koster lidt mere end i supermarkedet. Til gengæld får du også masser af smag for pengene.

Usødet kakaopulver

Størstedelen af kakaopulveret hos Kagegrisen er usødet kakaopulver. Det har vi valgt, fordi det har en kraftigere og meget renere smag af kakao. Det betyder selvfølgelig også, at det er mere bittert sammenlignet med kakaopulver, der har fået tilført sukker.

Går du derfor efter et kakaopulver, som både kan bruges til bagværk og til varm kakao, skal du blot huske på, at du skal søde drikken med sukker eller andre sødemidler, inden du indtager det. Det giver en blød og rund smag uden at ødelægge noterne af kakao.

Når det bedste kun er godt nok

Det er helt okay at have det sådan i dit køkken. For det du laver, skal selvfølgelig også smage godt og leve op til dine forventninger. Med brugen af vores udvalg af kakaopulver kan du være sikker på at få det bedste smagsmæssige resultat ud af dit bagværk – om det så er ganache, kage eller til konfekt, du skal lave.

Vi er selv meget kræsne i vores køkkener, så derfor må du selvfølgelig også gerne være det. Vil du gerne vide om de enkelte produkter, eller hvad vi anbefaler til den type af bagværk, du skal i gang med, hjælper vi dig gerne.

Kvalitets kakaopulver til gode priser

Det bedste er kun godt nok i et køkken, hvor passionen for bagværk driver ned af væggene… Men det behøver du ikke at skulle tømme pengepungen for. I hvert fald ikke her hos Kagegrisen, hvor vi har prisgaranti på vores kakaopulver og derfor faste lave priser.  Vi matcher altid konkurrentens priser, så du ikke behøver lede andre steder, når kakaopulveret skal købes ind.

Du kan derfor roligt shoppe alt det, du har lyst til, da du gør det til den billigste mulige pris. Smagen er fuldstændig den samme – du har også bare mulighed for at købe andet end kakaopulver til dit bagværk.

Køb velsmagende kakaopulver hos Kagegrisen

Kakaopulver kan bruges til alverdens ting – og især til at tilfredsstille den søde tand. Gå gerne gennem vores udvalg og se, om ikke vi har et kakaopulver, der passer til netop den type af bagværk, du gerne vil lave i køkkenet. Kvaliteten er der ikke en finger at sætte på, hvilket også gælder med prisen, som er skruet helt i bund.

Vi sørger for lynhurtig levering af din ordre og endda også fri fragt ved køb over 599 kroner. Shop derfor gerne løs af kakaopulver, bageudstyr og hvad du ellers bliver fristet af her på shoppen.

Husk, vi også altid står til rådighed for spørgsmål eller vejledning.

Kagegrisen.dk
X