Kaffesirup

Hos Kagegrisen forhandler vi et stort udvalg af kaffesirup fra kendte mærker som 1883 routin, Monin, Nicolas Vahé, Ruds Køkken til billige priser.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Pift din kaffe op med lækker kaffesirup

Er du lidt træt af at drikke kaffe med den samme smag hver dag? Eller kan du bare godt lide en lidt sød kaffe? Med en lækker kaffesirup fra Nicolas Vahé, 1883 kaffesirup eller Ruds Køkken er det slut med en kedelig kop kaffe – hverdag som weekend.

Vi har støvsugt markedet for de absolut bedste kaffesirup, der er at få. Om du derfor har en yndlingssmag, eller bare godt kunne tænke dig at prøve noget nyt, finder du det her på shoppen.

Var det for eksempel noget med en kaffesirup med saltkaramel? Chokolade? Eller måske Irish Creme?  Det og meget mere kan du vælge mellem her på shoppen – så kig gerne løs, så du kan få en kaffe, der smager fantastisk hver eneste dag.

Ny dag ny smag med kaffesirup

Der er så absolut ingen grund til at nøjes, når du kan pifte din kaffe op lige så tosset, som du har lyst til med udvalget her på siden. Vores udvalg af kaffesirup er nemlig ikke dyrere, end at du sagtens kan købe flere forskellige slags hjem, så du har mulighed for en ny type af kaffe og smag hver eneste dag.

Karamel, hasselnød og chokolade er især varianter, der er populære på vores shop. Det kan vi sådan set også godt forstå, da kaffesirup med disse smage også sagtens kan bruges til pandekager, isdesserter og andre lækkerier, hvor det er oplagt med lidt sød sirup.

Nyd kaffen med en sukkerfri kaffesirup

Det er nemt at falde i de søde sager i hverdagen. Vil du gerne skrue lidt ned for det uden nødvendigvis at skulle undvære det søde element, kan du også nyde din daglige kop kaffe med en sukkerfri kaffesirup fra 1883 sirup. Der er flere forskellige varianter – og det er nærmest ikke til at smage, at de er uden sukker.

Brug også gerne en sukkerfri kaffesirup til den sunde smoothie om morgenen eller den lækre drink lørdag aften. For det er de også eminente til – du behøver derfor på ingen måder nøjes med at bruge det i kaffen.

Kaffesirup i høj kvalitet

En god sirup gør en god kaffe. Det er i hvert fald, hvad vi har udvalgt vores sortiment af kaffesirup efter. Netop derfor har vi også udelukkende kaffesirup fra nogle af de bedste producenter på markedet såsom 1883 Sirup, Nicolas Vahé, Ruds Køkken og Butterscotch.

Alle er de kendetegnet ved at have en rund og lækker smag, som så absolut smager efter mere. Det er ikke bare noget, vi siger – for vi er sikre på, du vil sige det samme, så snart du har smagt en af dem første gang.

Du behøver heller ikke skynde dig at tømme flasken for kaffesirup, da de ved rette opbevaring kan holde sig i 6 måneder efter åbning. Stil gerne kaffesiruppen i køleskabet, når den har været åben, da det giver den bedste holdbarhed. Så er du også sikker på, du når at få den brugt!

Inden du åbner din nyindkøbte kaffesirup, kan du også med fordel have den stående i køleskabet, da det kan give den en holdbarhed på helt op til 2 år inden åbning. Det kommer naturligvis helt an på, hvilken kaffesirup du vælger, og hvad de enkelte producenter skriver – men køleskab har altid gjort godt for kaffesirup.

Forsød både hverdag og weekend med lækker kaffesirup

Om du er mest til Nicolas Vahé eller måske 1883 sirup, får du mulighed for at forsøde mange elementer i hverdagen og weekenden med kaffesirup. For kaffesirup er ikke kun godt til sirup. Det går også rigtig godt til pandekagerne lørdag morgen, isdesserten lørdag aften eller de hjemmelavede flødeboller, som du hygger dig med at lave søndag eftermiddag, når tid ikke betyder noget.

Kaffesirup kan bruges til fantastisk meget – og det er vi vilde med. Gå derfor gerne i det kreative hjørne og se, om ikke du kan finde på en lækker og ny måde at bruge din kommende kaffesirup på. Det vil du og andre i familien med garanti sætte stor pris på.

Køb din kaffesirup online hos Kagegrisen

Kan du allerede smage den skønne og søde smag af hasselnød? Chokolade? Eller måske karamel? Så er det bare at lægge dine ønskede kaffesirup i kurven. Vi har prisgaranti på dem alle sammen og tilbyder dem derfor til rigtig gode priser. Faktisk så gode priser, at det er mere end fristende at lægge mere end én kaffesirup i kurven.

Klik dig gerne rundt og se, hvilke mærker og hvilke smage, der kunne passe perfekt til din kaffe og dine desserter i køkkenet. Så sørger vi for at sende afsted med hurtig levering, så du ikke behøver vente længe på at få lov til at smage din kaffe på en helt ny og delikat måde.

 

 

Kagegrisen.dk
X