Glutenfri melmix

Er du eller dine børn glutenallergikere, og vil I ikke undvære et godt stykke hjemmebagt brød, så vil du elske glutenfri melmix fra Valsemøllen. Melblandingen fås i flere varianter her på shoppen: Basis, lavprotein, grov og fiber, nogle varianter er ligeledes laktosefri.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Få sprøde brød med glutenfri melmix

Med glutenfri mel-mix kan du hurtigt og nemt bage et sundt brød, som er helt glutenfri og derfor helt ufarligt for glutenallergikere. Det bliver ikke nemmere og mere lækkert. Husk, at vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark.

Sådan bruger du glutenfri melmix

Skal du bage boller, brød, tærtebund eller pizzabund, vil du elske glutenfri melmix. Med melblandingen kan du på ingen tid mikse en lækker dej sammen og inden længe vil duften af hjemmebagt brød fylde hele dit hjem. Så er det bare at vente til dejen er færdigbagt og hele familien kan sætte tænderne i det skønneste hjemmebagte brød, boller, pizza eller tærte helt uden gluten. Hvorfor gøre livet besværligt, når gluten-fri melmix giver dig mere overskud i hverdagen samtidig med, at du kan servere lune og sprøde boller til hverdag og festlige anledninger uden at glutenallergikeren i familien tager skade.

Hvad er glutenallergi?

Glutenallergi, som også hedder Cøliaki er en fødevareallergi, som gør, at du ikke tåler gluten. Som med andre former for allergi er behandlingen, at du undgår det du er overføl overfor, i dette tilfælde altså gluten i maden. Du skal altså undgå mad, der indeholder hvede, rug, byg og havre. De fleste glutenallergikere kan dog godt tåle havre i deres kost, men kost med havre indeholder desværre ofte andre ting, selv i små mængder, som en glutenallergiker ikke kan tåle. Årsagen til glutenallergi stammer fra tyndtarmen. Folk med cøliaki, som spiser mad der indeholder gluten, skader tyndtarmens frynsede slimhinde. De vil fordøje deres maden dårligere, og vitaminer og andre næringsstoffer bliver ikke optaget korrekt. Glutenallergi er en kronisk allergi og det vil sige, at man skal lave med den hele livet. Det er derfor vigtigt, at du holder dig til glutenfri kost, og her kan du have stor glæde af vores glutenfri melmix, som gør, at du kan få brød ind i din kost, uden at få en allergisk reaktion.

Her er en beskrivelse af de forskellige typer af glutenfri melmix, som du kan købe hos kagegrisen.dk:

Glutenfri melmix – basis

Glutenfri melmix basis er en erstatning for helt almindeligt hvedemel. Du kan bruge glutenfri melmix til alt fra brød og kager til pizzadej og jævning af sovs. Og skal du lave pandekager til en glutenallergiker, er glutenfri mel-mix basis helt perfekt egnet. Uanset hvad du normalt vil bruge hvedemel til, så kan basis glutenfri melmix erstatte den almindelig hvedemel med samme gode resultat. Du skal huske at være opmærksom på, at gluten-fri melmix doseres lidt anderledes end almindeligt hvedemel. Du kan læse mere om den korrekte dosering på pakken med glutenfri mel. Glutenfri melmix basis kan bruges til bagning og madlavning, så du får en alsidig melblanding, som dækker de fleste behov i køkkenet.

Glutenfri melmix - lavprotein

Her gælder det samme som for glutenfri melmix basis. Glutenfri mel-mix lavprotein kan bruges ligesom almindeligt hvedemel. Det er en glutenfri melblanding, der er god til alt fra brød og kager til madlavning og jævning af sovs. Glutenfri mel lavprotein har et lavt proteinindholdet, og du vil opleve at brødskorpen får en lys farve. Hvis du vil have en gyldenbrun skorpe, anbefaler vi, at du pensler brødet med sukkervand i den sidste del af bagningen. Glutenfri melmix lavprotein er usødet mel, og det kan være en fordel, specielt når du bruger melet til madlavning.

Glutenfri melmix - fiberbrød (laktosefri)

Med denne glutenfri melblanding bliver det ikke nemmere! Glutenfri fiberbrød melmix er klar til at blive blandet med vand – ja, du læste rigtigt, gæren er allerede tilsat blandingen. Så det er uden tvivl det nemmeste brød du nogensinde har bagt. Med denne melblanding får du et saftigt og sundt brød, som er fuld af sunde fibre. Smagen er desuden rigtig god, så du vil ikke blive skuffet over resultatet. Brødet indeholder sunde ingredienser som solsikkekerner, ristet boghvede og roefibre. Med glutenfri melmix fiberbrød får du et groft brød, som smager som et helt ”almindeligt” fuldkornsbrød. Det vil falde i god smag hos børn såvel som voksne.

Glutenfri melmix - grov og fiberrig (laktosefri)

Den sidste glutenfri melmix variant vi sælger her på shoppen, er grov og fiberrig melmix, og denne blanding bruges som erstatning for rugmel eller fuldkornsmel. Denne melblanding er rigtig velegnet til grove og mørke brød samt tærtebunde. Glutenfri mel-mix grov og fiberrig er rig de sunde fibre, som er gode mod maven. Den indeholder både roefibre og boghvedeklid, som, udover at være sundt for tarmene, også gør brødet saftigt og godt mættende. Hvis du er laktoseintolerant, kan du roligt spise brød og andet bagt på denne glutenfri melmix, da den heller ikke indeholder laktose.

Kagegrisen.dk
X