Viser alle 2 resultater

Nicolas Vahé

Her er mit udvalg af lækre produkter fra Nicolas Vahé – alt fra salte, olier til køkkenudstyr.

-50%

Køb Nicolas Vahé udstyr og gourmetprodukter her

Vi fører et bredt sortiment af de lækre produkter fra Nicolas Vahé. Mærket er kendetegnet ved at være af høj kvalitet og med et smukt nordisk udtryk. Produkterne egner sig både til hverdag og fest, og pynter i ethvert velassorteret køkken. Køb Nicolas Vahé produkter, hvis du trænger til at give hverdagen et pift og vil forkæle dig selv med en gourmetfølelse. Sortimentet tæller alt fra smagfulde krydderier til flotte skærebræt og smukke grydelapper og dekorative kurve, alt i god kvalitet og holdbare materialer. Se vores store udvalg i denne kategori.

Med produkter fra Nicolas Vahé går du ikke galt i byen

Vil du forkæle dig selv med nogle lækre gourmetprodukter eller nogle smukke køkkenredskaber, så tjek vores udvalg af udstyr fra Nicolas Vahé ud. Her finder du bestik i serien Golden, som er flotte knive, gafler og skeer i rustfrit stål med guld finish. Bestikket er smukt og stilfuldt, og vil pynte i ethvert køkken med god smag. Foretrækker du det mere klassiske look, kan du vælge bestikserien Daily, som er lavet i rustfrit stål. Skal du servere tapas, sushi eller små, lækre snacks for veninderne, så brug de utroligt flotte skiferplader fra Nicolas Vahé, som fås i forskellige størrelser. Det vil helt sikkert indbringe mange komplimenter for din gode og stilrene smag.

Bageudstyr fra Nicolas Vahé – så bliver bagerierne til en leg

Det flotte og funktionelle bageudstyr fra Nicolas Vahé gør gavn når der skal bages i hjemmet. Ikke nok med, at udstyret er smukt og lavet i lækre materialer, det gør samtidig dit bageri meget lettere. Udstyret er professionelt og nemt at håndtere, samtidig med, at det er nemt at rengøre. Prøv fx den praktiske dejskærer, som gør det nemt at skære dejen og flytte den til bagepladen. Når brødet er bagt, kan du passende servere det i de flotte kurve, som består af et sæt på 2 stk. kurve i flot flet. Til bagerierne findes desuden Nicolas Vahé bagerulle i marmor samt et praktisk piskeris.

Sæt smag på hverdagen med gourmetprodukter fra Nicolas Vahé

Indenfor gourmet madvarer fra Nicolas Vahé findes der lækre salte, tapanader, olier, marmelader og sirupper, som kan tilsætte en smag af luksus til de fleste hverdagsretter. Sæt lidt forskellige gourmetprodukter frem på et fad, og det er let for familien eller gæsterne, at krydre deres mad med lige den smag de foretrækker. Skal forretten til gæsterne være ekstranem, så køb en jomfruhummersuppe fra Nicolas Vahé. Og servér de lækre og sprøde bruschetta med hvidløg til – så er det både nemt og lækkert at invitere gæster. De flotte serveringsbræt fra samme mærke, kan bruges både som tallerkner eller som bordskånere, og så gør det jo ikke noget, at de samtidig er utrolig dekorative på bordet. Og består menuen også af en salat, så glem ikke det flotte salatbestik fra selvsamme mærke. Når du køber udstyr på kagegrisen.dk, skal du huske, at vi giver prisgaranti i Danmark samt lover en levering indenfor 1-3 hverdage.

Kagegrisen.dk
X