Viser et enkelt resultat

Ismaskine

Din is vil nå et højere niveau af lækkerhed, når den laves på en is maskine. Jeg fører et udvalg af is-maskiner. Husk, at jeg yder prisgaranti i DK, og har selvfølgelig hurtig levering indenfor 1-3 dage.

(5) 359,00 kr.

Laver du ofte hjemmelavet is, så er en ismaskine din nye bedste ven

Det at lave is på den gammeldags manér, kan godt være meget tidskrævende, og der skal røres jævnligt i isen, så den ikke bliver rimet. Det slipper du for med en ismaskine. Så laver du ofte hjemmelavet is, bør du overveje at investere i en ismaskine. Med en is-maskine får isen den helt rigtige cremede konsistens. Det gør den, fordi en ismaskine rører rundt under hele indfrysningen, og derved krystalliserer alle molekylerne til bittesmå stykker i stedet for at danne blokke, som giver den rimede konsistens. Med en ismaskine slipper du for det, og opnår i stedet den helt perfekte konsistens på din is.

Med en ismaskine, er der altid frisklavet is klar til servering

Er I en familie, som er glad for is, og foretrækker i god, italiensk is, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, at invitere hele familien på is. En ismaskine kan umiddelbart synes som en dyr investering, men den er hurtigt tjent ind. Og så kan du lave lige nøjagtige den is, som er jeres foretrukne smag. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvilke smagsvarianter, du kan fremtrylle med din is maskine. Du kan tilføje Oreos, M&Ms, mintpastiller, karamel og andet lækkert, for at gøre din is ekstra lækker. Tilføj friske bær eller prøv noget mere eksotisk, som mango eller mynte – der vil være noget for enhver smag. Når du har en ismaskine, kan du hurtigt fremtrylle lækre varianter af hjemmelavet is.

Nogle gode tips, når du laver is på en ismaskine

Når du laver hjemmelavet is på en ismaskine, skal du altid brug pasteuriserede æg. Det er en rigtig god idé, at lade din is køle helt af inden den hældes i ismaskinen. På den måde vil den hurtigere fryse ind, og så kan I hurtigere sætte tænderne i den lækre is. Vælger du at lave en is med fyld, dvs. med nødder, chokoladestykker, knuste kiks eller andet, skal du først blande det i, når isen er begyndt at fryse ind. Det vil sige, efter omkring en times tid. Du kan for eksempel gøre det, når gæsterne har sat sig til bords for at indtage forretten. Din ismaskine kan også bruges til at lave lækre, friske sommersorbeter, og laver du en sukkerlage på forhånd og stiller den i køleskabet, kan du nemt og hurtigt fremtrylle en forfriskende sorbet.

Er du til lækker hjemmelavet is? Køb dig en ismaskine

Der var engang, hvor det bedste man kunne få, var tricolere-is (også kendt som regnbueis), og hvem husker ikke, da der kom Vienette is i supermarkedernes frysere? Det er nok de færreste, som forbinder disse 2 slags is med kvalitet. Nu kan man købe utrolig velsmagende italiensk is mange steder rundt omkring i byerne, og det er som regel ikke billigt. Tænk dig – med en is-maskine, kan du faktisk lave is derhjemme, som sagtens kan hamle op med den gode italiensk is, som du kan købe i isbutikkerne. Og med en ismaskine i en god kvalitet, kan du uden problemer lave en is, som er mindst lige så lækker, som købeis – ja, faktisk endnu bedre. Og det gode er, at du helt selv vælger smagen. Med en ismaskine kan du opfylde datterens ønske om en tuttifrutti is med vingummibamser, sønnens favoritsmag med Oreo-kiks og mandens yndlingsis – lakridsisen. Og nu må du ikke glemme dig selv: Du laver den lækreste kaffeis i en ismaskine. Og det bedste er, at isen kan være klar indenfor 30-60 minutter, så I behøver ikke at vente ret længe. Glæd dig selv og din familie med hjemmelavet is fra en ismaskine.

En ismaskine med eller uden kompresser – valget er dit

Når du har besluttet dig for at investere i en ismaskine, skal du tage stilling til, om du skal have en med eller uden kompressor. En maskine med kompressor har den fordel, at den er så godt som selvkørende – dvs. fryser isen selv og det er derfor ikke nødvendigt, at forfryse isen inden den kommes i ismaskinen. Hvis du vælger en ismaskine uden kompressor, skal du være klar over, at den kun kan stå for at blande alle ingredienserne, den kan altså ikke fryse isen. Så her er du nødt til efterfølgende at stille din hjemmelavede ismasse i fryseren – og så følger der også gentagne omrøringer med. Hos kagegrisen.dk forhandler jeg forskellige ismaskiner, både modeller med kompresser, og modeller uden. Jeg har fx Steba IC30, som er en ismaskine med et rustfrit kabinet og en volumen på 1,5 liter, hvilket gør, at du kan fremstille en fornuftig mængde is pr. gang – 1,5 liter is svarer ca. til 20 kugler is. Is-maskinen har timer, og tiden vises i et display. Sidst, men absolut ikke mindst, er denne ismaskine let at skille ad når den skal rengøres. Man kender det sikkert – har man en køkkenmaskine, som er besværlig at rengøre, ender den ofte sine dage bagerst i skabet. Som ekstratilbehør medfølger en god isske, så du kan lave flotte kugler af din hjemmelavede is. Jeg har også en IC180 ismaskine, som er en model med en lidt større volumen på 2 liter. Det svarer til op til 25 kugler is. Denne ismaskine har kompressor og giver din is den helt perfekt konsistens. Dette gør den takket være temperaturen i den, som kan gå ned til -35 °C. Den har en smart isbeholder, som kan tages af, og kommes direkte i fryseren, hvis du ikke skal spise isen med det samme. Desuden er der monteret gummifødder i bunden, så den står sikkert og fast under brug.

Spar penge med en ismaskine

Er familien meget glad for is, vil du hurtigt opdage, at der kan spares penge ved at investere i en ismaskine. Specielt om sommeren er de fleste familier glade for at nyde en dejlig is i sommervarmen. Det at spise is er indbegrebet af dansk sommerhygge, og der bliver lavet rigtig mange is i iskioskerne rundt omkring i landet. Nu kan du selv lange iskugler over bordet hjemme hos jer selv. Tænk bare hvor stor en succes det er, når du i din ismaskine har lavet den lækreste jordbæris med jordbær, som I selv har plukket, måske endda fra haven, eller en velsmagende vanilleis med ægte bourbon vanille. Server isen fra din is-maskine sammen med pandekager eller hjemmelavede vafler – så bliver det ikke mere dansk sommer. Du kan også bruge isen til en lækker is frappé eller som tilbehør til en lun æbletærte om efteråret. Is skaber glæde hos de fleste, og alt der er hjemmelavet skaber ekstra glæde og begejstring. Med is fra din helt egen ismaskine vil du få smilet frem på de flestes læber og alle vil glæde sig til næste gang, du disker op med is, som du har lavet på din ismaskine. Gå på jagt efter den perfekte opskrift, som skal prøves af i din is-maskine. Du vil hurtigt opleve hvor nemt det er at fremtrylle den ene lækre is efter den anden. Lige en advarsel: Is lavet i en ismaskine er stærkt vanedannende!

Kagegrisen.dk
X