Viser et enkelt resultat

Ruby chokolade

Hos Kagegrisen forhandler vi den flotte Ruby Chokolade, som er en lyserød, sød og let syrlig chokolade. Det er ikke en indfarvet chokolade. Farven er helt naturlig.

(22) 99,95 kr.

Ruby Chokolade – den smukke chokolade

Vi har både Ruby Chokolade fra Callebaut, som er godt til smeltning, Ruby-chokolade kugler, som er utrolig flotte som dekoration ovenpå fx en cupcake og de sprøde Crispearls, som både kan bruges som pynt, men også er lækre som snack. Hvis du endnu ikke har prøvet denne form for chokolade, har du noget godt til gode. Husk at vi giver prisgaranti på alle vores varer og leverer indenfor 2-5 dage.

Hvad er Ruby Chokolade?

Ruby chokolade er en fin lyserød chokolade, som stammer fra kakaobønnen. Det vil altså sige, at der ikke er tilsat farvestoffer til denne type chokolade, men den rosa-røde farve og frugtagtige smag er helt naturlig. Ruby Chokolade smager sødt og har en bæragtige smag, samtidig med at den er let syrlig. Chokoladen kan bruges på lige fod med lys og mørk chokolade, og er utrolig velegnet til at give din kager eller fyldte chokolader et feminint og sødt look. Prøv dig frem med en ny type chokolade og lave flotte kreationer med et tøset udseende.

Hvor stammer Ruby Chokolade fra?

Faktisk stammer Ruby-chokolade fra det belgisk-schweiziske chokoladefirma Callebaut. De opfandt chokoladen i 2017, så det har ikke mange år på bagen. De havde i mere end 10 år arbejdet på at udvikle chokoladen fra den specielle kakaobønne, som giver det rosa-røde udseende. Kakaobønnen dyrkes i Ecuador, Brasilien og på Elfenbenskysten.

Ruby chokolade har mange anvendelsesmuligheder

Med Ruby chokolade har du en chokolade med mange anvendelsesmuligheder. Faktisk kan du bruge denne type chokolade til alt det du normalt brug mørk, lys eller hvid chokolade til. Det vil sige til kager, som overtræk, til fyldte chokolader, mousse, is og meget andet. Prøv noget nyt og brug denne lyserøde chokolade næste gang du får lyst til at bage en kage. Det ser både flot ud og smager fantastisk.

Pynt kagen med Ruby chokolade og få en flot effekt

En lyserød kage, der smager af chokolade, vil overraske gæsterne. Det er ikke så udbredt at benytte Ruby Chokolade til at overdække sine kager med, og det vil helt sikkert have en god wow-effekt, når du serverer en flot lyserød kage for dine gæster. Top oplevelsen yderligere af med at lave flotte sommerfugle eller blomster af Ruby chokolade. Du kan også vælge at bruge de flotte Ruby-røde chokoladekugler, som pynt på din kage. Resultatet bliver flot og professionelt. Og smagen er fænomenal.

Sådan opbevarer du Ruby chokolade korrekt

For at din Ruby chokolade holder sig i så lang tid som muligt uden at miste den flotte lyserøde farve, er det vigtigt, at du sørger for at opbevare den korrekt. Det vil sige tørt og køligt. Det samme gælder når du opbevarer kager eller chokolader, som du har brugt Ruby chokolade til. Disse må ikke opbevares ved mere end 20 grader. Følger du disse anbefalinger har du en chokolade, som beholder sin flotte rosarøde farve og sin søde og syrlige smag.

Dette bør du vide om Ruby Chokolade

Når du blander Ruby chokolade med andre ingredienser, kan farven ændres. Dette sker fordi ckokoladens pH-værdi ændres. Hvis du vil undgå at chokoladen ændrer farve, anbefaler vi, at du tilsætter en smule citron eller anden form for syre. Så vil chokoladen beholde sin smukke lyserøde farve.

Vælg en Ruby chokolade af særlig høj kvalitet – du finder den her på shoppen

Når der skal bages og du ønsker en god smag af chokolade, så gælder det om at vælge en chokolade af høj kvalitet. Og det er uanset om du vælger at bruge hvid, mørk, lys eller rosa chokolade. Her på shoppen forhandler vi den lækre Callebaut chokolade, som er kendt for sin høje kvalitet og gode smag. Du går ikke galt i byen, når du bruger chokolade af mærket Callebaut. Vi forhandler blandt andet Ruby chokolade i poser med 250 g, 1 kg og 2,5 kilo. Skal kagen passe ind i et lyserødt tema, kan du evt. vælge at købe den rubinrøde fondant fra FunCakes og de knasende lækre Ruby crispearls af mærket Mona Lisa. Så er du sikker på at kunne fuldende det lyserøde tema - måske til en polterabend eller et baby-shower for din venindes lille baby-pige. 

Alt til bagningen

Husk at vi har alt til bagningen her på shoppen. Du finder både Ruby chokolade i forskellig form og mængde, fondant, pynt og dekoration til kagen, praktiske og holdbare silikoneforme, spartler, æsker til korrekt opbevaring, udstikkere, tyller og sprøjteposer. Ja, kort sagt alt det der skal til for at dit næste bageprojekt bliver en succes. Se dig omkring på shoppen og lad dig inspirere til en sjov dag med børnene, din bedste veninde eller bare dit eget selskab.

Kagegrisen.dk
X