Viser alle 2 resultater

Brødkurv

Her er mit udvalg af brødkurve fra House Doctor og Nicolas Vahé.


Server brødet i en flot brødkurv

Nybagte boller, franskbrød eller måske sprødt knækbrød? Uanset om den står på hjemmebag eller hjemmebragt brød, er en brødkurv en flot og fantastisk måde at servere det på. For det ser bare lidt flottere og mere præsentabelt ud med en brødkurv end en halvtom brødpose på bordet.

En æstetisk flot brødkurv giver også langt mere lyst til at bage brød selv morgen som aften, og at servere det til samtlige måltider eller begivenheder. Sammen med en flot serviet eller stykke stof, kan en brødkurv også blive festligt til fødselsdagen, studentergildet eller bryllupsdagen.

Vores brødkurve fås i mange forskellige størrelser, materialer og farver, så du har mulighed for at finde netop den brødkurv i det design, der passer ind i din indretning eller til din smag.

Brødkurve i flet det lækre og nybagte brød

Går du op i, hvordan brødkurven ser ud? Eller hvordan bordet er dækket, når du får gæster? Så giver det rigtig god mening at få fingrene i en eller flere brødkurve i flet. For de er ikke kun holdbare. De matcher også en både lys og nordisk indretning såvel som en mere varm og farverig indretning med fokus på naturlige elementer.

Er du til flet, har vi varianter fra både populære Nicolas Vahé og House Doctor. De har alle et rigtig flot og naturligt look, som kun får appetitten efter det lækre brød til at vokse. Ved at købe dem her hos os, kan du spare helt op til 30%. Så er der til en brødkurv mere eller til lidt ekstra lækre ingredienser til dit hjemmebag.

… Og brødkurve til dig, der bedre kan lide stål!

Kan du bedre lide det mere rå udtryk? Så er der også brødkurve i forskellige størrelser i stål fra Steel-function. Disse er meget holdbare og er tilmed også meget nemme at holde og gøre rene efter en omgang nybagte boller eller brød fra bageren.

Du behøver derfor på ingen måder at gå på kompromis med, hvad du godt kunne tænke dig, eller hvad der lige passer perfekt ind på dit spisebord. Sammen med en flot stofklud eller en farverig serviet, kan der også nemt og hurtigt dækkes op til fest eller hygge.

Dæk pænt op med en brødkurv til en billig pris

For at være pænt behøver det ikke være dyrt. Det gør det sådan set heller ikke for at være funktionelt. Hos Kagegrisen kan du både få en pæn og en funktionel brødkurv på én og samme tid. Til en rigtig god pris. For på alle vores brødkurve har vi nemlig prisgaranti.

Har du derfor forelsket dig i en brødkurv fra Nicolas Vahé, kan du være ganske sikker på, at du får den billigst hos os. Vi har nemlig allerede matchet prisen med vores konkurrenter. Netop derfor kan du spare helt op til 30% i forhold til normalprisen. Det er ikke så lidt, og gør det nu og engang lidt sjovere at købe en brødkurv og servere brød i den.

Med rette vedligehold har du en brødkurv i mange år   

En brødkurv er et produkt til køkkenet, som du ikke behøver købe mange af i dit liv, hvis du behandler den ordentligt. Sådan er det også med de brødkurve, vi har her på siden. For de er lavet af gode materialer, der kan holde til at blive brugt til smagfuldt brød om og om igen.

Der skal ikke så meget til at holde en brødkurv flot og pæn. Det er blot at tømme den for krummer og engang imellem måske lige lægge et flot og beskyttende stykke stof ned i, så krummerne ikke får lov til at gemme sig her og der.

Er den i stål, er det godt at tørre den jævnligt af, så fedtpletter ikke får lov til at sætte sig fast eller gøre overfladen grim.

Mere skal der sådan set ikke til for, at din nye og kommende brødkurv fra en af vores producenter kommer til at holde det næste lange stykke tid.

Køb kurven til bollerne online

Kan du nærmest allerede nu smage de nybagte boller? Eller se et lækkert opdækket bord foran dig? En brødkurv er en fantastisk detalje på middagsbordet og sætter prikken over i’et. Så hvorfor ikke lægge i kurven med det samme? Så sørger vi for at sende den afsted med et hurtigt og brødelskende postbud, så du ikke behøver vente alt for længe på at servere dit nybagte brød for familien eller gæsterne.

Mangler du noget udstyr til brødet, der skal bages, har vi også dette på vores hylder. Vi elsker brød og bagværk, så gå endeligt gerne på opdagelse i vores kage- og bageunivers. Vi står også til rådighed med hjælp, hvis du har brug for dette.

Kagegrisen.dk
X