Viser et enkelt resultat

Stålsugerør

Her på shoppen tilbyder vi både lige stålsugerør og bøjede stålsugerør, så du kan købe den variant du og eventuelt familien foretrækker. De er billige i indkøb og er derfor hurtigt tjent hjem igen.

-51%

Dæk bordet miljøvenligt op med stålsugerør

Vil du gerne dække bordet festligt op med en bedre og grønnere samvittighed? Med vores smarte og stilrene stålsugerør fra Pulito kan du bruge de samme sugerør om og om igen. De er perfekte til en cocktail en fredag aften eller til smoothies sammen med familien søndag formiddag og sparer dig på sigt for mange penge og ikke mindst for meget affald, da de nemt og enkelt kan gøres rene og dermed bruges på ny igen.

Nem rengøring af stålsugerør med medfølgende børste

Vores smarte stålsugerør er fremstillet i rustfri stål og kan derfor godt tåle at komme en tur i opvaskemaskinen. Dog anbefaler vi, at du vasker dem op i hånden med den medfølgende børste, da du dermed er sikker på, at de er helt rene, og at der ikke kommer flyverust.

Alt du skal gøre er blot at gøre børsten våd og give den lidt sæbe på. Herefter fører du børsten igennem sugerøret. Gør det forsigtigt, så den ikke sætter sig fast. Mere skal der ikke til for at gøre stålsugerørene indvendigt rene – og så er de klar til brug igen.

Slip for kemi med stålsugerør

Da sugerørene er fremstillet i højkvalitets rustfri stål, kan du med god samvittighed og tryghed benytte dem til både kolde drikke og varme drikke. De afgiver ingen skadelige kemikalier ved opvarmning, da de er BPA-fri, hvilket over tid skåner din krop for en del kemi.

Som en lille detalje har vores stålsugerør også indgraveret små fine ringe, som giver dig en mere behagelig fornemmelse, når du drikker af det.

Vælg din favorit og drik løs.

Køb dine stålsugerør online hos Kagegrisen

Din cocktail eller varme kakao med flødeskum og skumfiduser smager bare lidt bedre, når det er med god samvittighed for miljøet eller pengepungen. De er så behagelige og nemme at bruge, at de hurtigt bliver en fast del af din hverdag, eller når du skal forkæle dig selv.

Vi har altid fair og fornuftige priser på vores stålsugerør, som vi ovenikøbet tilbyder at købe på afbetaling gennem Viabill, hvis du har brug for lidt ekstra luft i økonomien. Da vi har prisgaranti, kan du desuden også være sikker på, at vores priser på stålsugerør er og bliver de billigste.

Lyder det godt og fristende for dig, er du velkommen til at klikke dem i kurven allerede i dag. Så sørger vi for at pakke dem ind og sende dem afsted, så du kan sætte dem i glasset inden for ganske få dage.

Skulle du have nogle spørgsmål omkring rengøringen af dem, holdbarheden eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information. Vi står altid klar til at hjælpe, så spørg hellere én gang for meget, så du er sikker på, at du bliver glad for dit køb.

Kagegrisen.dk
X