Viser et enkelt resultat

Glaskander

En god glaskande skal både være pæn at se på, praktisk at hælde af og holde ved samt være i en god og holdbar kvalitet. Her på shoppen fører vi glaskander, der opfylder alt dette. Vi har glaskander fra mærket Frigoverre, som alle er med låg.

-16%
Original price was: 49,95 kr..Current price is: 41,95 kr..

Glaskander i god og holdbar kvalitet – find dem her på shoppen

Disse glas-kander fås i tre forskellige størrelser, så du finder nemt en glaskande, som passer præcis til dit behov. Du kan vælge at købe 2, der passer i køleskabslågen. På den måde har du altid en ekstra kande med dejlig kold vand. Det er også vandbesparende, da du slipper for at skulle lade den kolde hane løbe længe for at få iskoldt vand. Vælg en glaskande, som opfylder dit behov.

Husk, at vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark, som leverer dine varer indenfor 2-5 dage.

Lidt om producenten Frigoverre

Som navnet måske antyder, stammer virksomheden fra Italen. Firmaet har mange årtier på bagen og producerer stadig udstyr af høj kvalitet. Mærket er utrolig populært hos italienerne og med den høje kvalitet og det praktiske design, er vi her hos Kagegrisen slet ikke i tvivl om, at danskerne vil tage lige så godt imod mærket. Opbevarer du vand, juice, saftevand eller andre væsker i dine Frigoverre glaskander, kan du være sikker på at det holder sig dejlig frisk og kold længe.

Nogle af vores glas-kander passer i køleskabslågen, så du kan altid nemt og hurtigt få adgang til at kunne skænke dig selv et glas læskende juice eller saft. Er der noget bedre?

Glaskander fra Frigoverre er selvfølgelig fødevaregodkende, og du undgår derfor de skadelige ftalater, tungmetaller og andre hormonforstyrrende stoffer. Glas-kander inkl. de tilhørende låg er nemmet at rengøre og de kan tilmed gå i opvaskemaskinen, så det er så let som muligt for dig at holde dine glaskander rene og hygiejniske.

Glaskander i høj kvalitet er en god investering

Køber du glaskander fra Frigoverre eller et andet mærke, får du opfyldt alle de behov du har for at kunne opbevare drikkevarer på en fødevaregodkendt og praktisk måde. I stedet for at skulle bøvle med isterninger, har du med glaskander altid dejlig kolde læskedrikke til rådighed.

Og det er dejligt at kunne stille en kande koldt saftevand på terrassebordet på en varm sommerdag. Kanderne har et praktisk håndtag, så selv mindre børn ikke har problemer med at hælde af kanden. Fyld dine glas-kander med postevand og tilsæt mynte, citron, agurkeskiver eller basilikum, og du har en lækker og billig sommerdrik i hverdagene. Du kan også lave isterninger med hindbær eller blåbær i. Det ser flot og festligt ud og pifter helt almindeligt vand fra hanen op. Gør det ekstra sjovt for ungerne at få serveret vand, og lav isterninger med vingummibamser i. Det vil helt sikkert være et hit hos store og små børn, og ser samtidig festligt og farverigt ud.

Køb dine nye glaskander her på shoppen og gå sommeren i møde med en praktisk og holdbare glaskande, som du vil få glæde af i lang tid fremover. 

Kagegrisen.dk
X