Viser alle 5 resultater

Termo drikkedunk

Se vores udvalg af termo drikkedunke fra bla. Ayaida, Pulito og Monbento. Vi tilbyder prisgarant på din ordre samt hurtig levering. Vi har desuden også termokrus.

-13%
Original price was: 74,95 kr..Current price is: 64,95 kr..
-13%
Original price was: 79,95 kr..Current price is: 69,95 kr..
-15%
Original price was: 189,95 kr..Current price is: 160,95 kr..
-15%
Original price was: 189,95 kr..Current price is: 161,95 kr..

Termo drikkedunk – smart og uundværlige på turen

Med en termo drikkedunk er du sikret kolde eller varme drikke på skovturen, køreturen, skole- eller arbejdsdagen. Vi forhandler et udvalg et termodrikkedunke, og fælles for dem alle er, at de er i høj kvalitet og med gode køle-/varme evner. De vil simpelthen holde dine drikkevarer varme eller kolde i timevis.

Er der noget være end kold kaffe eller lunkent saftevand? Med en termo drikkedunk er det fortid. Find en termo drikkedunk i din yndlingsfarve her på shoppen. Vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark og sørger for, at dine varer når frem indenfor 2-5 dage.

Sistema termo drikkedunk - så ved du at du har gjort et godt køb

Sistema er kendt for deres kvalitetsmadkasser og andre plastvarer, som både er praktiske og nemme at bruge. Til deres udvalg hører også termo drikkedunke i forskellige farver. Deres seneste modeller fås i de moderigtige farver Alpine White, Coast Blue, Dusty Pink, Midnight Blue, Sage Green, Slate Grey, som det vil være en fornøjelse at tage op af tasken eller have stående fremme.

Din nye termodrikkedunk fra Sistema fås i 2 størrelser, den ene rummer 500 ml og den anden 750 ml. Med den store model er du sikker på ikke at løbe tør for kaffe eller koldt vand. Termodunkene er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør, at de holder i meget lang tid og kan tåle lidt af hvert.

De er utroligt effektive til at holde dine drikkevarer enten kolde eller varme, ja faktisk i helt op til 24 timer for kolde væsker og 12 timer for varme væsker. Husk at din termo drikkedunk fra Sistema ikke tåler opvaskemaskine.

Pulito PureDrinkBottle - klassisk design med et praktisk formål

Går du efter en stilren termo drikkedunk i et klassisk design, så er Pulito PureDrinkBottle det perfekte valg. Denne termo drikke-dunk er fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål og den holder til at blive brugt dag efter dag uden at du vil kunne se det på den.

En termo drikkedunk i fødevaregodkendt rustfrit stål er din garanti for, at du ikke udsættes for skadelige stoffer såsom ftalater, som mange plastflasker indeholder. Denne termodrikkedunk rummer hele 750 ml, så du løber ikke tør for drikkevarer lige med det samme.

Få købt din termo drikkedunk og bliv klar til sommerens udflugter

Ingen skovtur uden drikkevarer. På en varm sommerdag kan det være en udfordring at holde sine drikkevarer til skovturen kolde eller varme og indbydende til når de skal indtages på picnic-tæppet. Med en termo drikkedunk er problemet løst. Vores termodrikkedunke holder dine kolde drikkevarer kolde i timevis og det samme gælder for kaffen, som stadig er rygende varm, når den skal indtages sammen med den hjemmebagte kringle. Slip for lunken kaffe og varm lemonade med en termo drikkedunk her fra shoppen.

Lad ungerne vælge deres helt egen termodrikkedunk og køb en i hver farve til de forskellige familiemedlemmer, så kan I kende forskel og har altid jeres yndlingsdrik lige ved hånden. En god investering som gør turen lidt sjovere. 

Kagegrisen.dk
X