Viser alle 3 resultater

Dækkeserviet

Hos Kagegrisen har vi et større udvalg af dækkeserviette fra populære mærker som Sej Design, House Doctor og ml.f. Vi har alt fra natur dækkeservietter, læder dækkeservietter og gummi dækkeservietter. Husk vi har prisgaranti på din ordre.

-33%
-34%

Pynt op med flotte dækkeservietter

Skal du holde fest eller have gode venner på besøg til en lækker middag, så kan en flot dækkeserviet være med til at sætte prikken over i'et for borddækningen. Vi fører et udvalg af dække-servietter i forskellige materialer. Find en dækkeserviet i den stil, som passer godt ind i din indretning eller det tema, du har sat for borddækningen. Vi tilbyder alle vores kunder i Danmark prisgaranti og leverer dine varer indenfor 2-5 dage.

En dækkeserviet fra SEJ Design er et godt valg

En dækkeserviet fra det danske mærke SEJ design er et godt valg både hvad angår holdbarhed, rengøring og design. De flotte dækkeservietter i sort gummi er nemme at gøre rent med en våd klud, og har en lækker mat overflade. De er fremstillet i PUR-gummi (også kaldet polyuretan), som er et kunststof med gummiets mange gode egenskaber, men uden lugten af gummi. Til forskel fra plastik, som let kan føles koldt, føles gummi varmt og imødekommende. Køber du en dækkeserviet fra SEJ Design, får du et produkt, som det er umuligt at slide op. Du vil derfor have mange års glæde af disse dækkeservietter. Desuden er en dække-serviet fra denne procent utrolig praktisk, da den tåler op til til +120 grader og helt ned til -40 grader. Af samme grund kan de både gå i opvaskemaskinen og du kan sagtens lade dem lægge på terrassebordet vinteren over.

Skab stemning og god stil med en dækkeserviet

En flot dækkeserviet kan sagtens blive på bordet også når der ikke spises ved det. Den kan være med til at skabe stil og god stemning. Vælg en dækkes-erviet, der passer ind i din anden indretning. Hvis du er til den stilrene indretning, vil en sort dækkeserviet fra SEJ Design være et godt valg. Hælder du mere til en mere naturlig stil, så har vi også en dække-serviet i naturmateriale fra danske House Doctor. Vi sælger denne type dækkeserviet i en pakke med 4 stk. Dæk op med en dækkeserviet i naturmaterialer og skab en hyggelig stemning på bordet. De egner sig godt til at lægge ovenpå fx en blomstret dug. Så kan du fuldende den romantiske og søde stil. En House Doctor dække-serviet i naturmaterialer er rund og måler 38 cm i diameter, så der er god plads til tallerken, bestil og glas.

Dækkeserviet i læder - mange farver at vælge i mellem

Vores udvalg af dækkeservietter omfatter også en dække-serviet i læder. Den fås i både en sort, en grå, en grøn og en rosa udgave. Alt efter hvilken stemning du ønsker at udtrykke med din borddækning, så kan farven på dækkeservietten være med til at fremhæve denne stemning. En dækkeserviet i læder er både praktisk, holdbar og flot, og vil klæde ethvert veldækket bord. Vores læder dækkeservietter er meget populære, og det er de både på grund af prisen og udseendet. Se vores flotte læder dækkeservietter og vælg din yndlingsfarve.

Pep feststemningen op med en dækkeserviet

Det kan godt være svært at beslutte sig for, hvordan bordet skal pyntes, når der skal være fest. Et godt råd herfra kunne være, at du udser dig din favorit dækkeserviet, og så lader du inspirationen komme fra den. Falder du fx for en rosa dække-serviet i læder, kan borddækningens tema være romantisk men råt. Tilsæt roser, rosenblad, flotte servietter i rosa farver og sæt små grønne planter eller grene og mos du finder i skoven, i midten af bordet for at skabe en kontrast til det romantiske. Udser du dig en sort dække-serviet i gummi, så er stilen lagt an til en mere rå borddækning. Sort og sølv eller grå klæder hinanden godt. Køb nogle flotte sølvstager og sæt sort eller hvide lys i, læg en hvid dug på bordene, så de sorte dækkeservietter træder endnu tydeligere frem i borddækningen. Du kan også tilsætte dybrøde rosenblade, da rød og sort klæder hinanden. Find din stil og lad fantasien få frit løb, så er vi sikre på, at borddækningen nok skal blive en succes.

Find inspiration til borddækningen her på webshoppen

Borddækning har ingen begrænsninger - det er kun fantasien, der sætter grænser. Find inspiration her på shoppen til din næste borddækning. Husk, at med et flot dækket bord kan du gøre hverdag til fest, og det er altid tilladt at gøre lidt ekstra ud af måltidet, også en onsdag aften. Køb en flot dækkeserviet, og hav den liggende på bordet til daglig, og indimellem kan du krydre borddækningen med flotte blomster, farvestrålende servietter eller finurlige grene og papirklip, som du drysser udover bordet. Det er ikke svært at få et helt almindeligt måltid til at ligne en festlig begivenhed med lidt fantasi og simple midler. Se dig omkring her på shoppen og find inspiration til et flot dækket bord.

Kagegrisen.dk
X