Viser alle 6 resultater

LED stearinlys

Udvalget af LED stearinlys består mere eller mindre udelukkende af lys fra fantastiske Real Flame, da de har udviklet produkter, som ligner klassiske stearinlys til forveksling – både når det kommer til udseendet og naturligheden på flammen.

Leder du derfor efter LED stearinlys, der ser meget naturlige ud, og som du kan mixe og matche alt efter din indretningsstil, finder du med alt sandsynlighed det, du leder efter hos os.

-31%
-28%
-19%
129,00 kr.
-40%
59,00 kr.

Skab hyggelig stemning med LED stearinlys

… Uden brandfare og sod på væggene! LED stearinlys er derfor ideelle til hjem med både børn og dyr eller til dig, der har allergier eller astma. Vores fantastiske LED stearinlys giver den samme hygge som almindelige stearinlys, men er bare et meget mere sikkert og sundere valg.

Undgå skadelige stoffer med LED stearinlys       

Rigtige stearinlys er hyggelige og giver et helt særligt lys og stemning. Men, de har bare den hage, at de udsender sundhedsskadelige partikler, når de brændes af. Partiklerne bliver hængende i rummet og kan på sigt genere din vejrtrækning.

Den problematik kan du dog komme udenom ved blot at vælge LED stearinlys i stedet for. Det er næsten ikke til at se, at det ikke er den ægte vare, da lysene er fremstillet i ægte stearin med resin på toppen. Det får det til at ligne flydende stearin – præcis som når et lys brænder. Sammen med en 3D LED-flamme ligner de til forveksling ægte stearinlys.

LED stearinlys er derfor på mange måder et rigtig godt og fornuftigt valg – og fordi de er så gennemudviklet, behøver du heller ikke gå på kompromis med udseendet. Som en ekstra bonus, slipper du også for ekstra rengøring, da de ikke udvikler sod, når de er i brug.

LED stearinlys til hygge både ude og inde

Kan du godt lide at skabe en hyggelig og indbydende stemning på terrassen udenfor? Det kan du også sagtens, da vores udvalg af LED stearinlys er velegnede til at stå udenfor i lanterner, og hvad du ellers har af kreative ideer.

Når det gælder den indendørs indretning, behøver lysene ikke stå i lanterner eller på et brandsikkert underlag, da de ikke bliver varme. Du kan derfor lade din sans for indretning få frit spil og skabe den helt optimale hygge, til når mørket falder på.

Stearinlys i LED til juletræet og lysestagerne

Det er ikke kun bloklys til terrassen og lanternerne, vi har her på shoppen. Vi har også sammensat et fint udvalg af stearinlys i LED til juletræet og lysestagerne i vindueskarmen. Disse er også fra mærket Real Flame og ligner derfor til forveksling klassiske stearinlys. Særligt fordi de også er blevet dyppet i ægte stearin.

Vores juletræslys gør det muligt at danse længe om juletræet uden at skulle bekymre sig, om børnene går imod lysene eller de kommer for tæt på en gren eller to. De kan brænde hele aftenen eller lige så længe, som du indstiller dem til ved hjælp af timeren.

Du behøver derfor kun shoppe stearinlys i LED ét sted, da vi har til alle årets årstider og formål. Klik dig gerne gennem vores udvalg og se, om ikke du kan finde nogle størrelser og farver, som passer perfekt ind i din bolig.

Spar penge på stearinlys med prisgaranti

LED stearinlys holder meget længere end de klassiske. Derfor er de også dyrere at købe. Men, da vi har prisgaranti på alle vores LED stearinlys, slipper du for at give for mange penge for de produkter, du har udvalgt dig.

Vi kan derfor garantere, at vores udvalg er det billigste, du kan finde – så er der også til en sød lanterne eller to. Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du gerne vil høre mere om vores prisgaranti, og hvordan det fungerer. Én ting er dog sikker: du kommer ikke til at give for meget for dine stearinlys.

Lys dit hjem op med LED stearinlys fra Kagegrisen

Danskere er verdensmestre i hygge og at tænde op for stearinlys. Er du også det, er vi sikre på, at vores udvalg er som at træde ind i en slikbutik. Vi gør i hvert fald, hvad vi kan for altid at tilbyde de bedste produkter, der er inden for LED stearinlys, så du kan lyse dit hjem op på den mest hyggelige og sikre måde.

Vi har forskellige størrelser, former og farver at vælge mellem og håber, at der er et produkt eller to, der falder i god jord hos dig. Skulle du have nogle spørgsmål omkring brugen af produktet eller noget helt andet, sidder vi klar på tasterne eller ved telefonerne for at hjælpe dig.

Bestiller du allerede i dag, sørger vi for at sende dine stearinlys afsted hurtigst muligt, så du og familien kan hygge jer på bedste vis i stearinlysets skær.

Kagegrisen.dk
X