Viser alle 3 resultater

Kunstige stearinlys

Hos Kagegrisen finder du et lækkert udvalg af kunstige stearinlys i forskellige størrelser. Vores kunstige stearinlys er af høj kvalitet og til fornuftige priser. Lysene er livagtige, da vi ved, at man foretrækker kunstige stearinlys som ser realistiske ud.

-40%
(1) 59,00 kr.

Vi ønsker selv den bedste kvalitet og mest realistiske udtryk, når man skal have kunstige stearinlys derhjemme, da de skal fungere som en erstatning til levende lys.

Kunstige stearinlys har en masse fordele, de er både gode for indeklimaet i hjemmet og man kan nyde hyggen lysene giver, uden at skal bekymre sig om brandfarer. Lysene fås i forskellige størrelser og farver, så man selv kan vælge og sammensætte lysene i præcis de størrelser man ønsker.

Real Flame - Kunstige stearinlys

Her hos kagegrisen forhandler vi lysene Real Flame, som er livagtige kunstige stearinlys. Real Flame lysene er patenteret og dansk design. Disse kunstige LED stearinlys er næsten identiske med levende stearinlys. Lysene er fremstillet i ægte stearin og med resin på toppen, så det ligner den flydende stearin. Lyset har en 3D flamme med LED lys som bevæger sig, når lyset er tændt, hvilket får lyset til at virke endnu mere troværdigt.

Lysene kører på batteri og har en batterilevetid på op til 400 timer, hvilket gør det nemt, billigt og praktisk, at have lyset stående i hjemmet. Du skal heller ikke bekymre dig om at slukke lysene, da de kan times, så de selv slukker.

Hos kagegrisen er det også muligt at købe en tilhørende fjernbetjening til lysene, så man nemt kan styrer lysene - uden at skulle rejse sig fra sofaen.

Skaber både hygge og sikkerhed

Ved at bruge kunstige stearinlys medfølger der automatisk en masse fordele. Kunstige stearinlys er nemlig både børne- og dyrevenlige, og man kan sidde og nyde hyggen, uden at bekymre sig om nogen form for brandfare. Ved at bruge de kunstige stearinlys kører det hele automatisk og man skal ikke huske at slukke lysene, når man forlader rummet. Så med kunstige stearinlys kan man nemt snuppe sig en lur på sofaen, uden at skulle bekymre sig om tændte lys. Man kan med store fordele anskaffe sig kunstige stearinlys, de kunstige lys afgiver nemlig heller ingen form for sodpartikler og dermed ingen forurening af indeklimaet.

De kunstige lys er også meget populære hos folk med astma eller vejrtrækningsproblemer, da det giver dem muligheden for at nyde den hyggelige stemning, som de levende lys giver, men uden nogen form for ubehag. Udover de sundhedsmæssige fordele, er der også økonomiske fordele ved at vælge kunstige stearinlys, du sparer nemlig en masse penge - for lyset brænder nemlig aldrig ned.  

Den perfekte gave til dem du holder af

Kunstige stearinlys er den perfekte gave til dem du holder af. Lysene er smukke og realistiske, men også meget sikrere at have stående i hjemmet i forhold til de levende lys. Så giv disse smukke lys til nogen som du holder af og ønsker at passe på. Om det er en bedsteforælder som ikke tåler levende lys, eller et vennepar som er flyttet i hus, er dette en dejlig gave at få, da der følger en kærlig tanke med lyset.

Lækre ting til hjemmet hos Kagegrisen.dk

Hos kagegrisen finder du også en masse lækre ting til hjemmet. Vi forhandler blandt andet et stort udvalg af lækre håndsæber fra Meraki, lækker service fra House Doctor og smagsfulde krydderier fra Nicolas Vahé. Så ønsker du at forkæle dig selv med lækre ting til hjemmet eller mangler du en fin værtindegave, kan du finde det her hos Kagegrisen.dk.

Du finder også et stort udvalg fra det populære mærke Meraki hos Kagegrisen. Produkterne fra Meraki er udviklet og designet i Danmark. Merkais kvalitetsprodukter er inspireret af skandinavisk æstetik, og har fokus på komfort og velvære.

Kagegrisen.dk
X