Viser et enkelt resultat

Bloklys

Se vores store udvalg af kunstige bloklys fra Deluxe Homemart (også bedre kendt som Real Flame)  til billige priser. Vi tilbyder hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.

-19%
129,00 kr.

Skru op for stemningen med bloklys

Der er ikke noget så hyggeligt som at tænde for stearinlys og bloklys, når mørket falder på. Det gælder både indenfor om vinteren, når vinden river i træerne og om sommeren, når solen stille sænker sig på en fantastisk og lun aften.

Den stemning vil vi selvfølgelig gerne bidrage til. Derfor har vi samlet et godt og stort udvalg af flotte og billige bloklys, som kan få lov at sprede god stemning i mange timer. Mange af vores bloklys er kunstige og benytter batteri for at lyse. Det gør ikke stemningen mindre god, da mange af dem ligner rigtige bloklys så meget, at det kan være svært at se forskellen.

Bloklys i alle regnbuens farver

Når bloklys ikke er tændt, skal de selvfølgelig også være pæne og dekorative at se på. Vi har derfor ikke kun tænkt på at have bloklys, der ser pæne og hyggelige ud, når de er tændt. Du finder derfor bloklys i mange forskellige farver, herunder blandt andet rød, blå, grå, cream, sort og hvid.

Uanset hvilken stil du kører derhjemme i indretningen, eller hvad der er din yndlingsfarve, finder du det hos os. Vi er bestemt ikke gået ned på udvalget og har derfor også farverige bloklys i forskellige størrelser og højder. Du kan derfor sammensætte lysene, så de giver et ekstra spil i indretningen, både når de er tændte, og når de er slukkede.

Så se gerne om ikke du kan finde et eller flere bloklys, der falder lige i din smag!

Hvorfor bruge kunstige bloklys?

Kunstige bloklys vinder mere og mere frem. Det kan vi også godt forstå, da der er mange flotte bloklys med LED at vælge mellem.

Men, det har også følgende fordele:

 

  • Der er ingen brandfare
  • De er ikke sundhedsskadelige (de udleder ikke sodpartikler)
  • Bloklyset kan flyttes rundt uden at spilde stearin
  • De ligner den ægte vare
  • Brændetiden kan indstilles

Der er derfor ikke noget at sige til, at bloklys med LED bliver et mere og mere populært valg i de danske hjem. Den helt store fordel er naturligvis, at du sparer en del penge. For vores bloklys er kun en engangsinvestering, som du kan bruge aften efter aften i mange år, så længe du blot sørger for at skifte batteriet i ny og næ.

Prøv derfor gerne et eller flere af vores bloklys, da vi er helt sikre på, at du nok skal blive rigtig glad for dem, når først du får dem prøvet en aften, hvor hyggen skal helt i top.

Bloklys i rigtig høj kvalitet

Er der noget, vi danskere er verdensmestre til, så er det hygge. Så den skal vi selvfølgelig ikke gå ned på. Selvom vores bloklys primært er kunstige og gør brug af batterier, går du ikke ned på hyggen. For vores udvalg består nemlig af de smukkeste bloklys fra RealFlame, som har formået at skabe kunstige bloklys, der er så identiske med levende lys, at det er meget svært at se forskel.

For de er nemlig ikke lavet af plastik – de er lavet i ægte stearin og har blot resin på toppen, der gør dem ekstra levende og virkelighedstro, når den flotte 3D LED-flamme er tændt.

Du kan derfor stadig hygge en masse og gøre det, som du plejer, selvom de ikke lyser med en ægte flamme, når de er tændt. Du er altid velkommen til at se de videoer, der er under hvert produkt, så du kan få et godt indblik i, hvordan de ser ud, når de er i brug.

Gå all in på hygge med vores gode priser på bloklys

Gode bloklys i høj kvalitet kan nemt være pebrede. Men, sådan er det ikke hos os, da vi udelukkende kører med gode og faste lave priser. Det er ikke bare noget, vi siger, da vi rent faktisk har prisgaranti. Det giver dig mulighed for at shoppe de fineste bloklys til de bedste priser.

Selvom vi har prisgaranti, afholder det os selvfølgelig heller ikke fra at have tilbud i ny og næ. Vi elsker jo også selv hygge! Så gå gerne på jagt efter nogle nye bloklys til din bolig, sommerhus, terrasse eller måske kolonihave. Så garanterer vi, at du kun bliver positivt overrasket over både pris og kvalitet.

Køb dine bloklys hos Kagegrisen i dag

Med vores fantastiske udvalg af bloklys er du ikke langt fra den gode og afslappede stemning. Vi gør vores bedste for, at du kan få og finde de bloklys, du godt kunne tænke dig. Vi udvider derfor løbende sortimentet og står også til rådighed i kundeservice, hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring vores bloklys.

Når du klikker dine bloklys i kurven i dag, sørger vi for, at du har dem inden for ganske få dage. Vi pakker nemlig på livet løs hver eneste dag.

Vi håber, du finder, hvad du søger!

Kagegrisen.dk
X