Viser 1–50 af 69 resultater

Kage udstikkere

Køb kageudstikkere og andet bageudstyr og bageingredienser til Danmarks bedste priser hos Kagegrisen. Vi giver prisgaranti i Danmark og leverer indenfor 2-5 dage.

-25%
15,00 kr.
-15%
-30%
14,00 kr.
-30%
14,00 kr.
-30%
14,00 kr.
-30%
-20%
39,00 kr.
24,95 kr.
-33%
-20%
-33%
29,95 kr.
-20%
-20%
39,95 kr.
-25%
-25%
-18%
45,00 kr.
-14%

Køb alle former for kage udstikkere her på shoppen

Vi har kage udstikkere for enhver smag. Småkager lavet med kage udstikkere er et hit hele året rundt, men det er nok især ved juletid, at vi kaster os ud i at lave flotte og velsmagende småkager, som er stukket ud. Børn elsker at være med til at udstikke kagerne, bage dem mens de snuser til den dejlige duft af hjemmebag, og til sidst pynter dem med farvestrålende glasur og andet pynt, som for eksempel krymmel eller sukkerfigurer. Find en sød eller sej udstikker til dit næste bageprojekt her på shoppen. Vi forhandler selvfølgelig også alt det andet du lige står og mangler til dine kager. 

Juletid er lig med bagetid. Køb kage udstikkere til julekagerne her

Ingen jul uden småkager. Og når der er børn i familien, skal kagerne helst have sjove og søde faconer. Det er der rig mulighed for at opnå med vores store udvalg af kageudstikkere. Lad børnene se med når du klikker dig igennem det store udvalg af kage udstikkere til julens bagerier, og lad dem hver især vælge deres favorit. Vi har julehjerter, juletræer, julemænd og julestjerner. Der er helt sikkert flere kage udstikkere, som I vil falde for og som kan være med til at skabe julestemning i det lille hjem. Vi har også et juledekorationskit med udstikker, præger, sprøjteposer og 4 runde tylller af mærket Wilton .  Eller hvad med at lave kager, som er formet som rensdyr. Vi har et sæt med 4 rensdyr kageudstikkere. Kom en rød klat glasur på næsen af den ene, og så er kagen forvandlet til julemandens rensdyr – og selvfølgelig skal Rudolf med den røde tud være med.

Kage udstikkere til børnefødselsdagen

Uanset om der skal holdes børnefødselsdag for en dreng eller en pige, så finder du helt sikkert kage udstikkere her på shoppen, som kan hjælpe dig med at fremtrylle søde eller seje kager, som passer lige til det barn, som holder fødselsdagen. Er det en pigefødselsdag, så vil en kageudstikker formet som en enhjørning uden tvivl blive et stort hit. Giv den gas med glasur og pynt i farvestrålende nuancer, og gå amok med glimmerspray og pink krymmel. Det er opskriften på en kage, som de små piger vil glædes over. Står den på drengefødselsdag, så kan det være at sønnike har bestilt en kage, der ligner dødningehoveder. Med vores kageudstikkere i 3 størrelser, kan du lave den sejeste og mest skræmmende kage med dødningehoveder. Det er for sejt!

Kage udstikkere til barnedåb eller bryllup

Skal der være fest i form af bryllup eller barnedåb, så er det så sikkert som amen i kirken, at der også skal være kage. Laver du en simpel lagkage, kan du pifte den op med fondant, der er stukket ud med kage udstikkere. Til bryllupskagen har vi søde hjerter, som gør sit til, at kagen bliver ekstra romantisk og oser af kærlighed. Skal I holde barnedåb, så kan du vælge at pynte kagen med småkager formet som babyfødder i lyserød eller lyseblå glasur. Det ser sødt ud og så smager det tilmed godt. Uanset hvilke festligheder der skal fejres med en kage, så kan du hurtigt skabe et tema for testen med kageudstikkere. Det er lette at bruge, kan komme i opvaskemaskinen efter brug, og så er de så billige, at du kan tillade dig et købe flere kage udstikkere efterhånden som behovet opstår.

Kagegrisen.dk
X