Viser alle 11 resultater

Silikoneforme halvkugle

Skal du lave flotte halvkugler til pynt af dine kager, er silikoneforme halvkugle uundværlige. Disse forme gør det til en leg at producere helt glatte halvkugler af mousse eller is, som du kan placere ovenpå din kage eller rundt om kagen på et fad.

-17%
(7) Original price was: 119,95 kr..Current price is: 99,00 kr..
-17%
(3) Original price was: 119,95 kr..Current price is: 99,95 kr..
-6%
(2) Original price was: 89,95 kr..Current price is: 84,95 kr..
-17%
(2) Original price was: 119,95 kr..Current price is: 99,95 kr..

Lav flotte kager med silikoneforme halvkugle

Silikoneforme halvkugle gør det let at få moussen ud, da de har en slip-let overflade. Vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark. Og levering sker indenfor 3-5 dage. Det tør vi godt garantere.

Derfor anbefales silikoneforme til din bagning

Silikoneforme halvkugle kan bruges til meget indenfor bagning og frysning. Du kan bruge det til alt fra brøddej, kagedej, mousse, is og parfait. Alle silikoneforme halvkugle kan fryses og tåler at komme i ovnen i grader fra –60 °C til 230 °C. Alt du behøver at gøre inden du fylder formen op er, at fylde indholdet i, og så afsted med formen i enten fryser eller ovn. Det er ikke nødvendigt at smøre en silikoneform. Dej, mousse eller andet slipper uden problemer formen efter en tur i fryseren eller ovnen.

Sådan rengør du dine silikoneforme halvkugle

En silikoneform er utrolig let at rengøre. Den skal blot skylles i varmt vand efter brug, og så er den klar til næste gang du skal bruge den. Til forskel fra en form af stål, som godt kan være svær at rengøre og kræver grundig smøring inden du bruger den, så er silikoneforme dejligt nemme - også hvad angår rengøring efter brug. Det anbefales ikke at bruge opvaskemiddel eller komme den i opvaskemaskinen. Det vil tørre formen ud og den vil ikke slippe indholdet lige så godt. Selvom formen er fedtet efter brug, gør det ikke noget. Det er bare med til at bevare dens evne til at slippe.

Stort udvalg af silikoneforme i enhver afskygning

Hos kagegrisen har vi et stort og velassorteret udvalg af silikoneforme halvkugle. Silikoneformene fås i forskellige størrelser og forme. Vi har alt fra forme, som passer perfekt til halloween og forme til at lave søde kager til børnefødselsdagen. Har du planlagt at lave en hjerteformet kage til din udkårne til Valentine’s Day, så har vi også en hjerteformet silikoneform. Vi har silikoneforme med bogstaver og tal, så du kan lave en flot kage til enhver fødselsdag, om det er til en voksen eller et barn. Skal du prøve kræfter med fyldte chokolader, så køb en silikoneform halvkugle, og lav flotte og blanke fyldte chokolader, som helt sikkert vil imponere gæsterne eller modtageren af dine hjemmelavede små fyldte mesterværker. En silikoneform halvkugle har mange anvendelsesmuligheder, og kan fyldes med dej eller is.

Hos kagegrisen.dk har vi mere end silikoneforme

Det er ikke kun silikoneforme halvkugle, som du finder på vores velassorterede webshop. Vi har et bredt udvalg at alt i bageudstyr og råvarer. Du kan få alt til dine begynderkager eller til de mere avancerede mesterværker indenfor alt fra bagværk, kager, chokolade, bolsjer eller flødeboller. Vi har gjort os umage med at lave udvalget så bredt og alsidigt som muligt, så vi håber, at du finder det du har brug for. Køb farvestrålende krymmel og flotte pastafarver, og lad ungerne kaste sig ud i flotte og farverige kreationer. Alle kan være med når der skal laves pynt til kager. Lad børnene vælge deres yndlingsfarve i pastafarve og fondant, og lave sjove og søde muffens eller småkager. Vi har rimelige priser og et stort udvalg, så der er ikke noget, som stopper dig for at kaste dig ud i et nyt og krævende bageprojekt. Du bliver garanteret grebet af det og får mod på at afprøve endnu en kunstart indenfor bagning.

 

Kagegrisen.dk
X