Viser alle 17 resultater

Plastkasser

Condibøtter, plastkasser, slikbøtter – ja kørt barn har mange navne. Men hos Kagegrisen.dk kan du købe de populære plastkasser med låg til opbevaring af mad, legetøj og m.m. Fordelen ved dem er at de er billige, praktiske og kan stables.

-21%
3,95 kr.
12,00 kr.

Hvad er plastkasser?

Vores plastkasser er også det, som du måske kender som condibøtter. Det er opbevaringskasser i rigtig høj kvalitet, som er fremstillet til fødevaregodkendt opbevaring af madvarer. De er derfor ikke som mange andre plastbøtter, du kan få. Bager du derfor meget, eller kan du generelt godt lide at være i køkkenet og lave mange lækkerier, der skal opbevares over tid, kan det være en rigtig god ide at investere i plastkasser som disse. De kan nemlig bruges til alt lige fra mel og krydderier til surdej og fond.

Vores plastkasser fås i mange forskellige størrelser – hvilket også er tilfældet her hos Kagegrisen – og har alle et snap on-låg, som sikrer en lufttæt opbevaring.

Det gode ved plastkasser er desuden, at de er firkantede eller runde og lavet til at blive stablet ovenpå hinanden. Opbevaring bliver derfor gjort meget nemt og praktisk med hjælp af plastkasser.

Ingen møl i melet med opbevaring i vores plastkasser med låg

Frygter du at få møl eller andre skadedyr i dine skabe og dermed også i dine bageingredienser? Det kan vi godt forstå, da det er svært at slippe af med dem, når først de har fundet vej til dine køkkenskabe og lækre ingredienser.

Men, du behøver ikke frygte det på samme måde mere takket være vores store udvalg af condibøtter og plastkasser. For med plastkasser undgår du møl og skadedyr. Og skulle de flytte ind i dine skabe alligevel, angriber de ikke det indhold, der er i kasserne, da de ikke kan få adgang. Du undgår dermed at skulle smide varer ud for mange penge.

Alle vores plastkasser er fremstillet til lufttæt opbevaring – så der er ingen mulighed for, at skadedyr får adgang, så længe du blot sørger for at holde kasserne godt og tæt lukket.

Skal maden holde længe? Så brug plastkasser

Det er ikke kun skadedyr, der bliver holdt væk fra døren. For plastkasser og condibøtter har nemlig også den fantastiske fordel, at de sørger for, at din mad holder længere end i den originale emballage. Har du derfor gryn, kerner, krydderier eller mel i skabet, der måske ikke lige er købt i går, kan du med plastkasser sikre dig, at ingredienserne ikke bliver dårlige eller tager smag fra andre madvarer i skabet.

Det er dog ikke kun i skabet, at vores plastkasser kan benyttes. Det kan de naturligvis også i køleskabet, hvis du godt kan lide at lave surdej eller andet mad, som gerne skal ligge lidt, før du kan eller skal bruge det.

Mangler du derfor opbevaringsbøtter, som ikke kun er praktiske, men også kan forlænge levetiden på maden og dermed spare dig for penge, er plastkasser det helt oplagte valg.

Plastkasser er hårde i skallen

… Ikke fordi plastikken er ekstra hård, men fordi de faktisk også tåler at komme en tur i fryseren eller en tur i opvaskemaskinen, når ingredienserne er opbrugt. Skal resterne derfor gerne gemmes i fryseren til en anden god gang, eller er de netop blevet spist, er det nemt og hurtigt at håndtere både opbevaring og rengøring.

Fordi plastkasserne er fødevaregodkendte og kan tåle lidt af hvert, kan du også sagtens benytte dem til varm mad eller væsker, som efterfølgende skal blive koldt i plastkassen. De afgiver nemlig ikke farlige stoffer eller kemikalier, da de er fremstillet til at kunne tåle både høje og lave temperaturer. Er sundhed derfor også en vigtig faktor for dig, kan du sætte kryds ud for det med købet af condibøtter og plastkasser.

Plastkasser i stride strømme hos Kagegrisen

Mangler du nogle gode plastkasser, kan du med garanti få dem, du leder efter hos os. Vi har nemlig plastkasser i mange forskellige størrelser og former, som gør det muligt for dig kombinere på kryds og på tværs.

Se bare vores 1,5 liters og 3 liters plastkasser, som giver dig mulighed for at opbevare masser af mel, kerner, gryn og hvad ellers, du har brug for at opbevare. Skulle det ikke være nok for dig, har vi også 5 liters plastkasser, som giver dig rigeligt med mulighed for at opbevare det, du har brug for.

Vi har selvfølgelig også et fint og lækkert udvalg af plastkasser i meget mindre størrelser, så du selv i mindre skabe har mulighed for at opbevare dine ingredienser tørt og godt. Der er både runde og firkantede plastkasser, som alle tåler at blive brugt om og om igen.

Skal du købe stort ind? Vi har plastkasser til meget billige priser

Vores plastkasser er af en rigtig god kvalitet og kan nærmest holde evigt, hvis de bliver passet godt på. Men, det afspejler sig ikke i prisen hos os, da vi udelukkende har valgt at have plastkasser til meget billige priser. Det er derfor ikke mange håndører, du skal have op af pungen for at købe en plastkasse hos os.

Det betyder omvendt også, at du billigt kan handle stort ind, hvis du ønsker plastkasser til samtlige hylder i skabene og køleskabet. Plastkasserne tilbydes med prisgaranti, så du behøver ikke bruge tid og energi på at lede andre steder, da vi har dem til de billigste priser på markedet. Det er fantastisk for dig, da du dermed ikke behøver at begrænse dig!

Rengøringen er ingen årsag – opvaskemaskinen klarer det

Ligesom med mange andre opbevaringsbøtter er det vigtigt, at du løbende sørger for at gøre dem rene. Det er især også en god ide, hvis du benytter det sidste i bøtten – hygiejnemæssigt er det bedst, at du lige giver bøtten en omgang i opvaskemaskinen, inden du igen fylder den op og kommer den i skabet, køleskabet eller fryseren.

De er heldigvis ret nemme at gøre rene. Også hvis du ikke er så heldig at have en opvaskemaskine stående til rådighed. Med sæbe og en opvaskebørste bliver condibøtterne og plastkasserne rene på ingen tid – klar til brug igen.

Vask dem også gerne inden, du benytter dem første gang. Så er du sikker på, at der ikke sidder skidt eller snavs fra produktionen. Når de er vasket, er det også en god ide lige at lade dem tørre helt igennem, så du er sikker på, at der ikke gemmer sig noget fugt, som kan give anledning til skimmel eller andet ved længere tids opbevaring.

Køb alle de plastkasser du har brug for hos Kagegrisen

Hos os behøver du ikke holde dig tilbage med købet af plastkasser, da vi har et stort lager liggende klar til at plukke fra. Skal du derfor have fyldt helt op eller skiftet nogle af de helt gamle og slidte ud, er du velkommen til at klikke løs i vores udvalg.

Skulle du også lede efter nogle helt bestemte størrelser eller typer af plastkasser, er du også mere end velkommen til at kontakte os. Så gør vi gerne, hvad vi kan for at se, om ikke det er noget, vi kan skaffe hjem til dig.

Vi strækker os langt for dig og andre kunder, så har du bare det mindste spørgsmål til vores plastkasser, eller er der noget, der har givet anledning til forundring, er det bare at finde telefonen frem og give os et kald. Vores kundeservice er kompetent og imødekommende og gør alt for at hjælpe dig med det samme.

Så bestil gerne dine plastkasser i dag og kom godt i gang med tør og lufttæt opbevaring af dine madvarer. Vi sender på ganske få hverdage!

Kagegrisen.dk
X