Viser alle 38 resultater

Plastbøtter med låg

Hos Kagegrisen.dk har vi plastbøtter med låg til billige priser – se vores udvalg i de. forskellige størrelse. De såkaldte condibøtter.

(128) 4,95 kr.
(41) 13,00 kr.
-16%
(1) Original price was: 49,00 kr..Current price is: 40,95 kr..
-17%
(2) Original price was: 149,95 kr..Current price is: 124,95 kr..
-13%
(1) Original price was: 59,95 kr..Current price is: 51,95 kr..
-21%
Original price was: 39,00 kr..Current price is: 30,95 kr..
(1) 14,95 kr.
-33%
Original price was: 29,95 kr..Current price is: 19,95 kr..
-61%
(1) Original price was: 89,00 kr..Current price is: 34,95 kr..
-55%
(1) Original price was: 99,00 kr..Current price is: 44,95 kr..
-55%
(1) Original price was: 89,00 kr..Current price is: 39,95 kr..

Få maden til at holde længe med plastbøtter med låg

Plastbøtter med låg er eminente i et køkken, der bliver brugt rigtig meget. For de er ikke bare gode til at opbevare mad i. De er også fantastiske til at få maden eller visse ingredienser til at holde sig friske længere.

Plastbøtter med låg er også det, vi kalder for condibøtter. Funktionen er den samme – det er bare to vidt forskellige navne. Vi har dem i forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge netop den størrelse, der giver mening i forhold til dine aktiviteter i køkkenet og pladsen i køleskabet.

Udover de klassiske condibøtter har vi også opbevaringsbokse i plastik fra Sistema, der går højt op i genanvendelse af plastik og gode materialer. Altså har du en masse forskelligt at vælge mellem.

Plastbøtter med låg, der kan bruges igen og igen   

Det fantastiske ved vores plastbøtter med låg er ikke kun, at de fås til ret billige priser. De kan også genbruges igen og igen, fordi de er lavet til at blive vasket. Når du derfor er færdig med at bruge diverse råvarer, er det bare at vaske dem op i hånden eller i opvaskemaskinen. De tåler høje temperaturer og kan derfor også holdes helt og aldeles hygiejniske.

Omvendt tåler de også lave temperaturer, og kan derfor også sagtens benyttes til frys, når der er rester, eller du skal lave retter eller bagværk, der kræver en tur i fryseren for at blive ordentlig.

Kvaliteten er rigtig god – så selvom de er billige i indkøb, holder de altså til at blive brugt ofte. Dette gælder også for produkter fra Sistema, som netop går meget højt op i materialer, bæredygtighed og kvalitet.

Firkantede og runde plastbøtter med låg

Stor? Lille? Rund? Firkantet? Uanset hvilken type af plastbøtte med låg du godt kunne tænke dig, har du mulighed for at finde det her på siden. For vi har plastbøtter med låg helt ned til 280 ml og op til 5 liter i forskellige former.

Om du derfor planlægger at lave hjemmelavet is, en god suppe eller måske en lækker surdej, er det bare at give den los i vores plastbøtter med låg.

Priserne er rigtig gode, så du behøver ikke holde igen. For når du får en plastbøtte med låg helt ned til 5 kroner stykket, så koster det lige pludseligt ikke meget at fylde køleskabet med diverse plastbøtter, hvis det er, hvad du godt kunne tænke dig.

Sæt gang i køkkenet og plastbøtterne om få dage med vores hurtige levering

”Klar, parat, sæt gang i køkkenet!”. Sådan lyder det ofte i vores køkkener. Gør det også det i dit, og vil du gerne sætte endnu mere gang i det og have mere struktur over det med plastbøtter med låg, kan du roligt bestille dem hos os.

For vi pakker din ordre med det samme, den rammer vores online system. Herefter sender vi den afsted med et postbud, som går op i hurtig levering, så du ikke skal vente alt for længe med at komme i gang med at bruge dine plastbøtter med låg i køkkenet.

Husk også, at du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du leder efter nogle helt særlige plastbøtter, eller du bare gerne vil vide mere om Sistema, kvaliteten eller noget helt tredje. Vi er her for at hjælpe dig. Så giv os endeligt gerne muligheden, så du kan få en god oplevelse fra start til slut.

Vi glæder os til at betjene dig og fylde dit køleskab med en masse gode og holdbare plastbøtter med låg.

Kagegrisen.dk
X