Viser et enkelt resultat

Køletaske

Mangler du en god køletaske til strandturen, camping eller måske en hyggelig picnic i ny og næ? Så er det netop, hvad du finder her hos os. For vi har nemlig samlet et fint udvalg af køletasker i forskellige størrelser og farver, der er rigtig gode til at holde dine drikkevarer kølige eller maden lun.

-13%

Hold drikkevarer og mad kolde eller varme med en køletaske

Selvom køletaskerne i sig selv virker isolerende og kan holde kulde og varme inde, anbefaler vi, at du bruger et køleelement, når madvarer og drikkevarer skal holdes kølige over længere tid. Det sikrer i langt højere grad, at du kan nyde en kold og læskende drik eller spise en dejlig kølig salat eller sandwich.

Køletasker i smarte designs

En frisk madpakke og kolde drikkevarer på en varm og dejlig sommerdag er et must. Især når den står på udflugt til skov, strand eller by. Men, en køletaske kan også for mange virke både klodset og måske endda også decideret utjekket at bære rundt på.

Det har vi naturligvis tænkt over i vores sammensætning af køletasker her på siden. De er derfor alle i et rigtig smart og moderne design, som giver lyst til at smøre den lækreste madpakke og tage af sted på udflugt.

Køletaskerne er rummelige og har god plads til madpakker og bokse. Servicen og servietterne er der også plads til i de ydre lommer, ligesom håndtaget gør det nemt at have køletasken med rundt.

Vil du gerne være sikker på, at der kan være plads til det hele eller til flere måltider, er du mere end velkommen til at købe mere end en enkelt køletaske. Så er det i hvert fald ikke opbevaring af maden, der hindrer dig i at tage af sted!

Hvorfor bruge en køletaske på tur?

En køletaske er måske ikke et nødvendigt onde for at komme afsted på udflugt, men den gør det nu og engang meget mere behageligt at være afsted. For når først solen står højt på himlen og temperaturerne stiger, går der ikke længe, før drikkevarerne og frokosten bliver varm. Det er der ikke så meget ved, hvis du har set frem til en kold, læskende drik og en frisk bid mad.

Køletasken kan derfor være med til at sætte prikken over i’et og gøre det lidt mere hyggeligt og fornøjeligt at være afsted. Vores køletasker er alle isolerende og kan med hjælp fra køleelementer holde mad og drikkevarer kølige i flere timer.

Der er derfor kun fordele ved at tage en køletaske med på tur!

Køletasker til gode priser

Hos Kagegrisen er det ikke priserne for vores køletasker, der er afgørende for, om du kommer afsted på en eller flere udflugter. For vi holder prisen godt nede. Faktisk så langt nede, at vi giver prisgaranti på vores køletasker. Det sikrer, at du får fingrene i en køletaske, som er i en god kvalitet, men ikke koster for meget.

Den lave pris giver også plads til, at du kan købe mere end en enkelt køletaske, eller at du kan tilkøbe service, drikkedunke og andet, som er skønt at have med på tur. Kvaliteten er den samme som andre steder – vi giver dig bare den bedste pris.

Husk gode madkasser til din køletaske

Vores udvalg af køletasker passer perfekt til madkasser og bokse, hvilket vi også har masser af her på shoppen. De er sammen med køletasken alfa og omega for, at turen bliver rigtig god. Med de rette madkasser og en god køletaske har maden de bedste forudsætninger for at holde sig frisk. Det vil vi gerne være med til at sikre! Derfor har vi madkasser i både store og små størrelser og med god inddeling, så brød, frugt, grøntsager og andre snacks kan holdes separat fra hinanden.

Skulle du have brug for hjælp til at finde den rette madkasse, eller er du i tvivl om, hvilke madkasser der vil være gode til vores køletasker, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Så vejleder vi dig gerne, så du hurtigst muligt kan komme afsted på tur.

Køb din køletaske online i dag

Du kan være ganske tryg ved at købe din køletaske hos os, da vi yder lige så god og hurtig service, som besøgte du os fysisk. Vi gør i hvert fald alt for at efterleve det med levering på ganske få hverdage, hurtige svartider og rabatter til stamkunder. Vil du gerne selv afhente din kommende køletaske, kan dette også sagtens lade sig gøre efter aftale.

Husk du altid er velkommen til at klikke dig rundt på vores shop for mere tilbehør til udflugten eller for masser af bageudstyr til brug til forberedelse af maden til udflugten. Alle produkter er i en god kvalitet til en pris.

Vi glæder os til at betjene dig!

 

 

 

Kagegrisen.dk
X