Viser alle 6 resultater

Kagestativ

Her hos kagegrisen finder du er bredt udvalg af flotte kagestativer. Vi har kagestativer i forskellige etager og til forskellige typer kage. Hos Kagegrisen sætter vi fokus på kvaliteten, og her på siden finder du derfor en række af kvalitets kagestativer.


Med et kagestativ bliver dine kager præsenteret på en flot og elegant måde, som med sikkerhed vil imponere. Vi tilbyder hurtig levering og prisgaranti i DK.

Flotte festkager på kagestativ

Kagestativer bliver traditionelt brugt til store festkager, og primært bryllupskager. Især kagestativer i tre etager er blevet brugt til bryllupper, da de tre etager symbolisere tro, håb og kærlighed. Kagerne er også ofte runde, for at symbolisere ringene man giver til hinanden.

Selvom kagestativet oprindeligt blev brugt til bryllupper, kan kagestativet sagtens bruges til andre lejligheder. Så elsker du at lave flotte kager og måske også store festkager, er et kagestativ en nem og elegant måde at præsentere dine mesterværker på. Vi tilbyder et bredt udvalg af kagestativer i etager. Mange af vores kagestativer kan skilles ad, så man kan bruge en etage for sig selv. Man kan derfor bruge det enkelte kagestativ til flere forskellige kager. Om det er en bryllupskage, kage til barnedåben eller får du vennerne på besøg og vil vise dine færdigheder i et køkken, er kagestativet den perfekte løsning.

Kagestativ fra populære Wilton 

Hos kagegrisen finder du en masse lækre kagestativer fra det populære mærke Wilton. Wilton er kendt for deres høje kvalitet, og dette gælder bestemt også for deres kagestativer. Med et kagestativ fra Wilton får du et holdbart og samtidig et meget pænt kagestativ. Kagestativerne passer perfekt til festkager og især bryllupskager, men kan også sagtens bruges til andre lejeligheder.

Wilton fremstiller blandt andet også en lang række andre produkter som kan bruges til både transport og præsentation af kager. Så er det ikke lige et kagestativ der står og mangler, kan du tjekke vores store udvalg af for eksempel kageæsker, kagefade, kageopsatser og meget andet. Eksempelvis er kageæsker ideelle til at transportere sine kager men også til at præsentere kagerne på en flot måde. Og hvis Wilton ikke lige er mærket for dig, fører vi også en masse andre lækre mærker, som du kan tjekke ud her hos Kagegrisen.dk.

Kagestativ til cupcakes

Er det i stedet de mindre kager du elsker at fremstille, har vi også kagestativet til dette. Vi har nemlig også kagestativer til cupcakes. Vi har både kagestativer lavet specielt til cupcakes, men man kan også sagtens præsentere sine flotte cupcakes på et helt almindeligt kagestativ. Med et kagestativ til dine nybagte cupcakes, bliver de små kager mere festlige.

Det er ikke kun cupcakes og festkager som kagestativet egner sig til. Man kan bruge stativet til at servere alverdens lækre ting. Man kan for eksempel bruge stativet til at servere lækre snacks, tapas eller lækker hjemmelavet julekonfekt. Mulighederne er mange, og kun ens egen fantasi sætter grænser for, hvad der er muligt med at kagestativ.

Dekorér dine festkager!

Skal du i gang med en lækker stor festkage, skal den selvfølgelig også dekoreres. Når man har brugt tid og kræfter i køkkenet og fremstillet et mesterværk, fortjener det også den rette præsentation samt dekoration. Her hos kagegrisen finder du et stort og lækkert udvalg inden for pynt til kager, så din festkage får det udtryk, som du ønsker. Vi har alverdens former for kagedekoration, og vi kan med sikkerhed hjælpe dig med at finde det rette for dig. Vi har blandt andet et bredt udvalg inden for kageglimmer, pastafarver, sukkerpynt og meget andet. Hvis din festkage skal overtrækkes med fondant, har vi også fondant i alverdens farver og fra nogle lækre mærker som for eksempel FunCakes og Renshaw.

Kagegrisen.dk
X