Viser alle 46 resultater

Sukkerprint

Vores webshop er velassorteret og har alt hvad hjertet begærer indenfor kagedekoration og pynt til kagen, herunder sukkerprint. Vi fører fx de søde sukker-print til pigefødselsdagen med prinsesserne Anna og Elsa fra den elskede Disney “Frost” film.

(2) 39,95 kr.
-25%
Original price was: 39,95 kr..Current price is: 29,95 kr..

Køb flotte sukkerprint til kage her

Vi har flotte sukker-print til den festlige lejlighed, såsom børnefødselsdagen eller jubilæet. Med et sukkerprint kan du give din kage et helt personligt og unikt præg. Sukker-print fås med forskellige motiver, så du finder let et til ethvert formål. Husk, at vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark. 

Alt til kagedekoration

Vores webshop er velassorteret og har alt hvad hjertet begærer indenfor kagedekoration og pynt til kagen, herunder sukkerprint. Vi fører fx de søde sukker-print til pigefødselsdagen med prinsesserne Anna og Elsa fra den elskede Disney “Frost” film. De fleste små piger kaster deres kærlighed på de 2 prinsesser, så mon ikke et flot sukker print med de to, vil vække begejstring til fødselsdagen for alle vennerne fra børnehaven. Køb sukkerprint med motiver fra “Frost” her på shoppen. Pigerne vil elske dig for det!

Hvad er sukkerprint?

Sukkerprint er et tyndt lag sukkermasse, sm bliver holdt sammen med et plastikark, som du selvfølgelig skal huske at fjerne inden du lægger dit sukker-print på kagen. Sukkerprint skal altid opbevares ved stuetemperatur og holdes ude af direkte lys. På den måde får dit sukker print den længste holdbarhed. Det er meget nemt at anvende sukker-print og give din kage et flot look. Fjern plastlaget og placér printet på toppen af din kage, og vupti, så har du lavet en flot kage med dit foretrukne motiv. Kagen bliver så flot, at du måske slet ikke kan nænne at skære i den.

Sådan påsætter du et sukkerprint med det bedste resultat

Du skal selvfølgelig sørge for, at dine hænder er rene og tørre inden du skal i gang med at påsætte dit sukkerprint. Det er vigtigt, at der ikke kommer vand eller vanddråber på sukkerprintet, da det vil kunne ødelægge billedet. Når du skal have løsnet printet fra arket, gøres det lettest ved at bruge en paletkniv, som du forsigtigt kører langs kanten for at løsne sukkerprintet. Der kan komme ujævnheder i kanten af sukkerprintet, men det kan du sagtens rette ved at klippe det til med en god og skarp saks inden du lægger det på kagen. Læg nu forsigtigt printet der hvor det skal være. Du kan glatte det ud, hvis det er nødvendigt. Det kan printet godt holde til, så længe det gøres meget forsigtigt. Når der er gået omkring 20 minutter, vil dit sukker-print være smeltet fast til overfladen og kagen er klar til servering. Hvis du synes, kan du tilføre ekstra dekoration til kagen i form af blomster, sukkerfigurer eller andet kagepynt, som du også kan købe her på shoppen.

Hvad kan sukkerprint bruges til?

Sukkerprint har mange anvendelsesmuligheder. Her er nogle eksempler:

  • Is: Pynt den hjemmelavede is med et flot sukkerprint på toppen. Det ser flot ud og gør isen ekstra personlig. Sørg for at smøre overfladen af isen med mælk først. Du kan sagtens fryse isen efter at printet er sat på.
  • Fondant- eller marcipanoverdækkede kager: Du kan placere sukker-print ovenpå fondant eller marcipan. Pensl overfladen med lidt vand inden du lægger sukkerprintet på. Det får du det bedste resultat ud af. Du kan også bruge print af sukker på kager uden fondant eller marcipan. Her skal du blot smøre kagen med vand eller fx dekorationsgel først.
  • Smørcreme: Læg sukkerprint ovenpå kager med smørcreme.
  • Flødeskum: Vælger du at placere dit sukkerprint direkte på flødeskum, vil vi anbefale at du gør det lige inden kagen serveres, for eller kan vandet i flødeskummet ødelægge printet og billedet vil blive udtværet og utydeligt.
  • Slikkepinde: Pynt dine hjemmelavede slikkepinde med sukker-print. Du kan smøre slikkepindene med fortyndet glukosesirup og derefter lægge sukkerprintet ovenpå. På den måde får du nogle flotte og unikke slikkepinde.
  • Chokolade: Når du vælger at bruge sukker-print ovenpå chokolade, kan du med fordel opvarme chokoladen med en hårtørrer, og derefter placere sukkerprintet.

Som du kan se, har sukkerprint uanede anvendelsesmuligheder, og det er kun din fantasi der sætter grænsen. Dekorer din næste kage eller isdessert med et flot sukkerprint.

Vi har alt indenfor pynt til kagen

Er det ikke lige sukkerprint du går efter, som pynt til din kage, så er muligheden for at blive inspireret på vores webshop stor. Vi har alt det der skal til, for at give din kage et professionelt, personligt og smukt look. Har du prøvet kræfter med isomalt? Hvis ikke, så er det på tide, at du kaster dig ud i at arbejde med denne geniale form for kagepynt. Det er nemt at brug og kan pifte selv den kedeligste kage op. Isomalt fås i forskellige farver og selv som nybegynder, kan du fremtrylle flot pynt med isomalt. Afprøv forskellige teknikker og faconer og se hvor nemt det er, at arbejde med isomalt.

 

Kagegrisen.dk
X