Viser alle 46 resultater

Sukkerbilleder

Du kan købe sukkerbilleder her på shoppen. Vi tilbyder prisgaranti i Danmark, og leverer dine varer indenfor 2-5 dage.

(2) 39,95 kr.

Gør din kage personlig med sukkerbilleder

Hvis du bager en kage selv og den er til en speciel anledning, vil du sikkert gerne give den et personligt præg. Det kan du med sukkerbilleder. Denne form for billeder kan anvendes oven på alle slags kager, og ud over et de smager godt, så ser de også flotte ud, og er utroligt simple at bruge. Udover sukkerbilleder forhandler vi alt du har behov for, når du skal bage, lave flødeboller, bolsjer og andre lækkerier i dit køkken. Se dig omkring i de forskellige kategorier på siden og lad dig inspirere til dit næste projekt.

Sukkerbilleder til enhver anledning

Uanset hvilken fest du skal holde, så vil sukker-billeder være en af de nemmeste og billigste måder at give din kage et personligt præg på. Skal der afholdes barnedåb, så pynt kagen med et foto lavet i sukkerbilleder af din søn eller datter. Du kan også vælge et færdigt sukkerbillede med en sut eller en sød, lyserød bamse. Skal der være bryllup, vil det være oplagt med sukker-billeder af brudeparret eller et billede, som oser af romantik og kærlighed. Studenten skal selvfølgelig have små kager med sukker-billeder med studenterhuer eller en ugle med en studenterhue. Der er ingen grænser for, hvad sukkerbilleder kan vise, og der vil derfor være et sukkerbillede til enhver festlig anledning.

Hvad er sukkerbilleder?

Sukkerbilleder er lavet af en sukkermasse i et meget tyndt lag. Sukkermassen holdes sammen af et stykke plastark. Arket fjerner du inden du lægger dit sukkerbillede på kagen. Det er vigtigt, at du opbevarer dine sukker-billeder korrekt inden du skal bruge dem. Det vil sige ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys, hvilket akan få dine sukkerbilleder til at falme og holdbarheden vil forringes.

Så nemt er det at lægge dine sukkerbilleder på en kage

Når du skal lægge dine sukkerbilleder på din færdige og helt afkølede kage, gør du det sådan: Først og fremmest skal du selvfølgelig sørge for, at du helt rene og tørre hænder inden du rører ved dine sukkerbilleder. Det er vigtigt, at du undgår at der kommer vand eller vanddråber på dit sukkerbillede, for de vil få billedet til at tvære ud og blive ødelagt. Brug en paletkniv, når du skal have plastarket løsnet fra dine sukker-billeder, så undgår du at du ødelægger billedet. Og skulle det ske, at kanten på dit sukkerbillede bliver lidt flosset, så vil du sagtens kunne fjerne det, når det ligger på kagen, ved at glatte det ud. Vær sikker på hvor sukkerbilledet skal placeres, for det skal gerne gøres rigtigt første gang. Så er det bare et vente i ca. 20 minutter og dine sukker-billeder vi være smeltet fast i kagens overflade, og du har en kage med et flot og personligt udseende. Du kan sagtens vælge at tilføje ekstra pynt ovenpå sukkerbilleder, i form af krymmel, sukkerfigurer eller hvad du føler for.

Sådan kan sukkerbilleder bruges

Sukkerbilleder har utroligt mange anvendelsesmuligheder. Lav hjemmelavet is og pynt det med flotte sukker-billeder. Overdæk en kage med fondant eller marcipan og tilføj et sukkerbillede ovenpå, for at gøre kagen ekstra personlig. Læg sukkerprint på kager med smørcreme eller pynt dine hjemmelavede slikkepinde med et lille sukkerbillede. Lav små fyldte chokolader og læg et miniature-sukkerbillede på hvert stykke. Som du kan se, er der uendeligt mange anvendelsesmuligheder med sukkerbilleder. Du køber alt det du har brug for til dine bageprojekter her på shoppen, og du vil hurtigt opdage, at udvalget er stort og kvaliteten høj. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit næste kreative projekt i køkkenet.

 

Kagegrisen.dk
X