Viser alle 21 resultater

Spiselig glimmer

Vi har et stort udvalg af spiseligt glimmer i mange forskellige farver. Du vil kunne finde lige præcis den farve, som du har brug for. Udover glimmer sælger vi alt det du har brug for, når du vil kaste dig ud i nye udfordringer i dit køkken.

(8) 39,95 kr.
-8%
(4) Original price was: 36,95 kr..Current price is: 33,95 kr..
(3) 39,95 kr.
(2) 24,95 kr.
(1) 24,95 kr.
(3) 25,95 kr.
(1) 24,95 kr.
(1) 24,95 kr.
(1) 24,95 kr.

Med spiseligt glimmer får din kage et eksklusivt look

Spiseligt glimmer er med til at gøre din kage ekstra flot. Du finder alt indenfor bageudstyr, råvarer og kagedekoration. Så gå på opdagelse på vores webshop, og lad dig inspirere til dit næste projekt i køkkenet. Hos kagegrisen tilbyder vi prisgaranti i Danmark. Og så har vi en leveringstid på 3-5 dage.

Gå all-in på glimmerkager med spiseligt glimmer

Glimmer er godt – meget glimmer er meget godt! Når du bager en kage, er det nemt og simpelt, at give din kage et flot udseende med spiseligt glimmer. Vi fører glimmer i mange farver. Prøv fx de flotte decor perler i glimmerfarver eller giv kagen et sødt og feminint look med glimmerhjerter. Glimmer fås også som gulvflager, som passer perfekt til festlige kager. Gå ind og se vores udvalg af glimmer og find din favorit. Udvalget er bredt og farverne festlige og funklende. Alle kager kan pyntes med glimmer, og selv helt små børn kan være med, når der skal kastes glimmer over jeres kager.

Børnene elsker spiseligt glimmer – spred glæde og glade smil med glimmer

Hvis der er noget de fleste børn elsker, så er det at lave kreative projekter. Køkkenet er perfekt til kreative lege, og så kommer der tilmed lækre spiselige resultater ud af det. Køb et udvalg af spiseligt glimmer og giv ungerne en dag fyldt med kreativitet og fantasi. Lad dem selv vælge deres favorit glimmer, og lav flotte og farverige muffins med flot glimmer på toppen. Dine børn vil kunne bruge timevis på at lave deres egne personlige kagekreationer, som de pynter med glimmer i alverdens farver. Riv en dag ud af kalenderen og giv dig selv og børnene en fantastisk oplevelse i køkkenet.

Spiseligt glimmer til hverdag og fest

Når man bager kager, er det tilladt at lade hverdag blive til fest. Her behøver vi ikke at skelne mellem hverdag og fest, for alle dage passer til glimmer og farver. Pynt chokoladekagen med spisende glimmer og sæt lidt spræl på en grå og kedelig vintertirsdag. Og lad der være fest når der skal være fest. Bag dit livs mesterværk og giv den gas med spiseligt glimmer. Du kan lave de flotteste kreationer med glimmer. Brug glimmer sammen med andet pynt til kager, som fx sukkerfigurer eller isomalt. På den måde kan du komme i mål med en kage, som er både festlig og farverig, og som ikke kræver den helt store øvelse udi bagekunsten. Det er kun din fantasi, som sætter grænserne for, hvad glimmer kan bruges til.

Kagegrisen.dk - alt indenfor bageudstyr og råvarer

Hos os finder du alt fra bageudstyr til krymmel, ismaskiner og flødebollekits. Så står du og mangler idéer til dit næste bageprojekt, så lad dig inspirere her på siden. Har du prøvet at lave dine egne bolsjer? Hvis ikke, så anbefaler vi, at du køber et bolsjekit, som er en god måde at afprøve dine evner udi bolsjekogning på. Sættet indeholder alt det du har brug for til at lave dine egne favoritbolsjer. Så udover spiseligt glimmer og alt til bagning, har vi også udstyr til nye oplevelser i køkkenet. Og for at der ikke skal være langt fra idé til handling, tilbyder vi hurtig levering indenfor 3-5 dage. Så kan du snart komme i gang med at slippe kreativiteten løs.

 

 

 

 

Kagegrisen.dk
X