Viser 1–50 af 86 resultater

Kagedekoration

Uanset om du mangler chokoladekrymmel til romkuglerne eller flotte sukkerfigurer til lagkagen, så finder du helt sikkert lige det du mangler indenfor kagedekoration hos kagegrisen.dk.

(9) 22,95 kr.
(7) 44,95 kr.
-13%
(10) Original price was: 39,95 kr..Current price is: 34,95 kr..
(4) 19,95 kr.
-8%
(4) Original price was: 36,95 kr..Current price is: 33,95 kr..
-11%
(5) Original price was: 35,00 kr..Current price is: 31,00 kr..
(4) 79,95 kr.
-4%
(2) Original price was: 24,95 kr..Current price is: 23,90 kr..
(1) 29,95 kr.
-4%
Original price was: 68,00 kr..Current price is: 64,95 kr..
-12%
Original price was: 42,00 kr..Current price is: 36,95 kr..

Stort udvalg af kagedekoration til billige priser

Vi fører et stort udvalg af alle former for dekoration til alt fra muffins og småkager til lagkager og festkager. Lad sig inspirere af vores mange forskellige slags krymmel og sukkerpynt, og lad kreativiteten få frit spil. Husk, at vi tilbyder prisgaranti i Danmark og levering indenfor 3-5 dage.

Træk en dag ud af kalenderen og bag flotte kager med kagedekoration

Ungerne vil elske det – og det vil du også helt sikkert selv! At bage en lækker og velsmagende kage og afslutte med at pynte den med flot kage dekoration. Din søn vil blive både begejstret og stolt, når han er med til at lave en fodboldkage, og dekorere den med rigtige fodboldspillere. Sættet indeholder 6 spillere, en dommer og 2 mål. Køb sættet til en børnefødselsdag eller bag en kage og gør en helt almindelig søndag eftermiddag til noget helt særligt. Du kan også finde kagedekoration til at lave en flot og farverig kage til datteren. Hvis I aldrig har prøvet kagestøv, så er tiden kommet. Kagestøv giver en flot og funklende finish til kagen, og så er den tilmed nem at dosere - så bare overlad det til selv små børn. De vil elske at få lov at spraye en muffin med kagestøv.

Krymmel er et sikkert hit, når der skal pyntes kager

Alle børn elsker krymmel, jo mere jo bedre. Og så er det jo herligt, at vores udvalg af krymmel til kagedekoration er stort og varieret. Der findes krymmel i alverdens faconer og farver. Til pigefødselsdagen foreslår vi de søde guldkroner eller iskrystaller, som vil fuldende “Frost” temaet. Vi har også et stort udvalg af krymmel til jul: alt fra rensdyr til julestjerner og juletræer. Krymmel bruges til kagedekoration af alle slags kager, og det kan sætte prikken over i'et på enhver kage. Bager du småkager eller cookies, kan du vælge at drysse lidt krymmel på, og de vil være endnu mere populære hos børnene. Lad dig inspirere af vores store udvalg af kage-dekoration til enhver festlig anledning.

Dekorér din kage med flotte farver

Farver skal der til! Når der skal gøres lidt ekstra ud af en kage, kan farver gøre hele forskellen. Med vores udvalg af pastafarver til kagedekoration, får du mulig for at farve din kage i præcis den farve, som du har besluttet dig for. Lav et farvetema, og lad kagen matche din bordpynt, eller bag en kage til din veninde i hendes yndlingsfarve. Pastafarver er nemme at bruge og giver et flot, smukt og gennemfarvet resultat, som ser professionelt ud. Med pastafarver bliver det let at lave en flot kagedekoration.

Sukkerdekoration er nem at bruge

Skal det være nemt og flot, så er sukkerdekoration en mulighed, når du skal bruge kagedekoration til dit bagværk. Vi fører mange flotte produkter indenfor sukkerdekoration. Du kan blandt andet købe stjerner, blomster, snefnug og alt indenfor sukkerdekoration til julens bagerier: Julestjerner, snemænd og julemænd - og så selvfølgelig Rudolf. Mange gør lidt ekstra ud af halloween og bager gerne en skræmmende og blodig kage, som vækker begejstring hos ungerne. Vi har skræmmende sukkerøjne og heksehatte, som er et sikkert hit hos de mange børn, som ringer på din dør og siger “slik eller ballade”.

Gør din kagedekoration personlig og kreativ med spiselige tuscher

Skriv et fængende budskab eller en kærlig hilsen på din kage til den du holder af. Spiselige kagetuscher er nemme at bruge og fås i mange forskellige farver. Spiselige tuscher er en nem og simpel form for kagedekoration, og gør kagen personlig. Skriv et vers fra din og mandens yndlingssang, og væk søde minder om en dejlig ferie. Eller skriv en personlig og kærlig hilsen til dine forældre på kagen, som du har bagt til deres guldbryllup. Med spiselige tuscher som kagedekoration, er det nemt at sætte et personligt præg på dit bagværk.

Hos kagegrisen.dk har vi alt indenfor kagedekoration til billige priser

Står du og skal bruge dekoration til dit bagværk, finder du det uden tvivl her på siden. Lad dig inspirere og kast dig ud i et nyt projekt med kage dekoration. De fleste former for kage-dekoration er billige, og det er derfor muligt, at prøve noget nyt af uden at det koster en formue. Det er blevet mere og mere udbredt, at bage flotte kager og gøre lidt ekstra ud af dem, og til det formål er der masser af muligheder. Alt indenfor farver, krymmel, sukkerdekoration, udstikkere til kagedekoration og spiselige tuscher. Lad din fantasi få frit løb og lav en flot og fantasifuld kage, som både ser flot ud og smager som en drøm. Vi er stolte af, at kunne levere alt indenfor kagedekoration.

 

 

Kagegrisen.dk
X