Hulplade til ovn

Elsker du at bage boller og brød, og ejer du endnu ikke en hulplade til ovn, så er tiden inde til at investere i en. Her på shoppen finder du en hulplade af mærket Patisse. Modellen er praktisk og kan justeres, så den passer til netop din ovn.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Med en hulplade til ovn får du brød, der er sprødt

Du kan også bruge en hulplade til ovn, når du skal bage småkager, pizzaer og tærtedej samt meget andet. Vi tilbyder prisgaranti i Danmark og har 3-5 dages levering.

Bag bedre brød og boller med en hulplade til ovn

Når du bager på en hulplade til ovn, vil du opdage, at dit brød eller boller bliver ekstra sprødt. Grunden til, at dit brød bliver mere sprødt på denne type plade er, at luften og dampen i din ovn kan cirkulere frit rundt om dejen, fordi luften kan trænge igennem hullerne i pladen. Så er du ude efter et bageresultat med en ekstra sprød skorpe, så kan vi helt klart anbefale at bage dit brød på en hulplade til ovn. Et ekstra plus er, at brødet får de små dutter i bunden, som du måske kender fra bagerens brød.

Hvordan gør jeg min hulplade til ovn ren?

Det kan godt være svært at få gjort sin hulplade til ovn ren efter brug. Dejen sætter sig let fast i hullerne og den kan ikke bare lige skrabes af, som man kan på en almindelig bageplade. Her er et godt tip til at gøre din plade med huller ren efter brug. Inden du bruger din hulplade første gang, skal du vaske den af i opvaskemiddel. Du kan også vælge at komme den i opvaskemaskinen – det kan de fleste hulplader godt tåle. Når den er vasket ren, tørrer du den af i et viskestykke. Herefter anbefales det at smøre den ind i olie, og alt slags olie kan anvendes: rapsolie, olivenolie eller solsikkeolie. Nu skal du komme den i ovnen ved 250 grader eller mere i ca. 15 minutter. Du slukker så ovnen og lader din hulplade køle af mens den stadig er i ovnen. Når du skal bruge din plade første gang, skal du spraye den med fedt, som du kan få i de fleste større supermarkeder. Så er din hulplade til ovn, klar til brug.

Du opdager hurtigt, at det er meget nemt at gøre pladen ren. Du kan faktisk bare børste overskydende mel og dej af pladen, og mere behøver du ikke at gøre. Hver gang du skal bruge pladen, kan du med fordel spraye den med fedt, og gerne i rigelige mængder. Efter nogle ganges brug, hænger din dej ikke længere fast, og du behøver ikke at bruge sprayfedt mere. Husk aldrig at vaske pladen af i sæbe mere end inden du tager den i brug. Så kan du nemlig starte hele processen forfra.

Sådan bruger du en hulplade til ovn

Sæt pladen ind i din ovn som med en normal bageplade. Der er ingen forskel på, om det er en almindelig bageplade, eller en hulplade. Og husk, at du ikke skal bruge bagepapir på en hulplade. Du skal lægge dit brød direkte på pladen. Når du først har prøvet at bage brød eller boller på en plade med huller, går du næppe tilbage til en almindelig ovn. Dit brød får en lækker sprød skorpe og bliver let og luftigt, præcist som hvis du køber at brød bagt af en professionel bager. Så bestil en hulplade til ovn allerede i dag, og snart kan du sætte tænderne i en lun og sprød bolle. Findes der noget bedre!

Kagegrisen.dk
X