Lav selv julekalender

Lav selv julekalender med 24 låger er en tradition, som mange danskere holder af. Hos Kagegrisen.dk finder du et stort udvalg af julekalender til lav selv projekter – altid til en billig pris og med hurtig levering. Med vores julekalender kan du skabe din egen personlige kalender med chokolade eller små overraskelser i hver låge.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Lav din egen julekalender

Lav din egen julekalender og skab en magisk julestemning i december måned! Hos os finder du en række færdiglavede designs, som børn, forældre og bedsteforældre kan lade sig inspirere af, når de skal i gang med at lave deres egen personlige julekalender.

Vores julekalender designs spænder bredt - fra traditionelle julemotiver som julemanden, rensdyr og nisser, til mere moderne og stilfulde designs i sort og hvid, guld eller sølv. Der er noget for enhver smag, så det er bare med at vælge det design, som passer bedst til modtageren af julekalenderen.

Når man har valgt sit design, kan man gå i gang med at pynte og dekorere kalenderen. Det kan være med farverige papirer, bånd, stickers eller julepynt, som passer til designet. På den måde kan man skabe en julekalender, som er helt unik og personlig.

En færdiglavet julekalender er også en god mulighed for de travle forældre, som måske ikke har tid til at lave en helt fra bunden. Vores færdiglavede designs gør det nemt og hurtigt at skabe en julekalender, som stadig er personlig og fyldt med overraskelser.

Så gå på opdagelse i vores udvalg af færdiglavede julekalendere, og lad dig inspirere til at lave din egen personlige julekalender!

Kagegrisen.dk
X