Viser alle 15 resultater

Æske til chokolade

Laver du fyldte chokolade og mange en æske til chokolade, så kan du se vores udvalg her til billige priser.

(1) 3,50 kr.
-13%
(1) Original price was: 16,00 kr..Current price is: 13,95 kr..
-7%
(2) Original price was: 15,00 kr..Current price is: 13,95 kr..

Fine æsker til chokolade

Kan du godt lide at lave fyldte chokolader? Og mangler du en fin æske til chokolade, som du kan opbevare dem i eller give videre som gave? Så er det bare med at kigge igennem vores udvalg, da vi har forskellige typer af æsker til chokolade til billige priser – perfekt til dig, som godt kan lide at lave chokoladelækkerier i køkkenet.

Opbevar dine chokolader i en flot æske til chokolade

Når nu du er god til at lave fyldte chokolader og måske også godt kan lide at gøre noget ekstra ud af dem, skal de selvfølgelig også opbevares eller gives væk som gave i en flot æske til chokolade. Til det formål har vi flere forskellige at vælge mellem, herunder blandt andet chokoladeæsker til praliner og en fin hjerteformet æske.

Med en æske til chokolade præsenterer du dine chokoladekreationer på bedste vis – og det vil vi meget gerne være med til!

Æske til chokolade til billige priser 

Det behøver ikke være dyrt at købe æsker til dine chokolader. Heller ikke hvis du gerne vil give dine chokolader væk som gave. Alt efter hvad du er til, starter priserne for under 20 kroner. Så er det i hvert fald ikke prisen, der skal afholde dig fra at forkæle dine nærmeste yderligere.

Vi har altid prisgaranti på vores æsker til chokolader. Derfor kan du være sikker på, at du ikke finder vores udvalg af æsker billigere andre steder. Shop derfor gerne løs, så du ikke behøver holde dig tilbage i køkkenet.

Shop æsker til chokolade hos Kagegrisen

Har du forelsket dig i en af vores fine æsker? Så er du velkommen til at lægge i kurv. Så sørger vi for at sende æsken hurtigt afsted til dig, så du har et godt og tørt sted at opbevare dine fine og lækre fyldte chokolader.

 

Kagegrisen.dk
X