Chokoladesmelter

Står du og mangler det perfekte redskab til chokoladefremstilling, så har vi lige hvad du skal bruge – nemlig en chokoladesmelter! Med en chokoladesmelter har chokoladefremstilling nemlig aldrig været nemmere.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Så ønsker du, at det skal være nemt, når du arbejder med chokolade, så køb din nye chokoladesmelter her hos Kagegrisen.

Om du har erfaring med at arbejde med chokolade, eller er du nybegynder, så vil du elske at have en chokoladesmelter ved hånden, næste gang du skal lege med chokolade. Med en chokoladesmelter kan man hæve ambitionsniveauet, da man får en hjælpende hånd til korrekt temperering af chokolade.

Hos kagegrisen.dk har vi stort fokus på kvaliteten, så hos os kan du være sikker på at få en

chokoladesmelter i høj kvalitet og til en fornuftig pris. Hos Kagegrisen ved vi nemlig hvor vigtigt det er at have redskaberne i orden i køkkenet.

Hvordan virker en chokoladesmelter? 

Den typiske chokoladesmelter er et elektrisk apparat, som gør det muligt at kontrollere temperaturen på den tempererede chokolade. Opvarmning af chokoladen sker gennem et eller flere varmelegemer, og varmen kan hermed justeres, så chokoladen får den ønskede temperatur.

Chokoladesmeltere findes i forskellige størrelser, fra forskellige mærker og i forskellig kvalitet. Her hos Kagegrisen har vi chokoladesmelteren, til dig som sætter pris på kvalitetsprodukter.

Når du skal smelte din chokolade i chokoladesmelteren, er det en god ide at hakke chokoladen i stykker, inden den kommes i chokoladesmelteren. Når chokoladen er smeltet og har den rette temperatur, er chokoladen klar til brug, for eksempel til at lave fyldte chokolader, overtræk af frugt eller måske bruges som en lækker chokoladefondue.

Hæv ambitionsniveauet med en chokoladesmelter

Med en chokoladesmelter er der mulighed for at hæve ambitionsniveauet, uanset om du har erfaring med chokolade eller er helt ny inden for chokoladefremstilling. Ved konstant at kunne holde chokoladen på samme temperatur, får man mere tid og overskud til at fordybe sig i chokoladen. Ved den klassiske temperering over vandbad eller for eksempel i mikroovn, er det meget sværere at holde styr på chokoladens temperatur, samt at opretholde den ønskede temperatur. Ved at bruge chokoladesmelteren kan man opretholde den korrekte temperatur, så chokoladen får det velkendte knæk og den blanke overflade. Chokoladesmelteren reagere hurtigt på varmeændringer, hvilket også bidrager til at den ønskede temperatur er konstant, og chokoladen ikke bliver for kold eller varm.

Så hvis du overvejer at købe en chokoladesmelter, kan det varmt anbefales. Med chokoladesmelteren kan du fremstille alverdens chokolader: fyldte chokolader, chokoladedekorationer, chokolader med farve og glimmer, chokoladeskulpturer og meget mere. 

Hvad med rengøring?

Vi kender alle det med, at når vi er færdige i køkkenet, starter den kedelige rengøring af de forskellige bageredskaber. Derfor skal du lægge mærke til, hvor meget rengøring den enkelte chokoladesmelter kræver, når du skal ud og finde den rigtige for dig. Hvis det er omfattende og tager lang tid at rengøre chokoladesmelteren, er det ikke sikkert, at man gider finde den frem, hver gang man skal arbejde med chokolade, hvilket jo er ærgerligt, da det er en fantastisk hjælpende hånd. For de fleste er rengøring derfor en afgørende faktor, når man skal ud af købe en chokoladesmelter. 

Lækker Callebaut chokolade hos Kagegrisen.dk

Skal du i gang med chokoladefremstilling og evt. også ved hjælp af din nye chokoladesmelter, så har vi den lækreste chokolade til dig. Hos Kagegrisen forhandler vi nemlig chokolademærket Callebaut, som er en smagsfuld og fyldig belgisk chokolade. Callebaut chokolade er en meget eftertragtet chokolade, og mange kokke og konditorer foretrækker netop dette mærke, på grund af den lækre smag chokoladen har. Hos Kagegrisen finder du Callebaut chokoladen i forskellige mængder og smagsvarianter. Chokoladen er ideel til chokoladefremstilling, men kan også nydes som en snack.

Kagegrisen.dk
X