Viser alle 11 resultater

Bolsjesæt

Det er ingen sag at lave sine egne bolsjer, med at bolsjesæt fra kagegrisen. Husk, at vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark. Og dine varer når frem til dig indenfor 2-5 hverdage. Så varer det ikke længe før du kan byde på et hjemmelavet bolsje.

-12%
219,95 DKK
-4%
238,95 DKK
-6%
235,00 DKK
-4%
238,95 DKK
-6%
-12%

Nemme og sjove bolsjesæt

Har du prøvet at lave dine egne bolsjer? Hvis ikke, så er det oplagt at købe et af vores bolsje-sæt, som fås i flere varianter. Med et bolsjesæt kan alle fremstille sine helt egne bolsjer, og du kan vælge mellem mange forskellige smage, så find din favorit og du er klar til at fremtrylle søde og farvestrålende lækkerier til bolsjeglasset. Dine unger vil elske at være med. 

Bolsjesæt i mange smagsvarianter

Hvad er din yndlingssmag? Vores bolsjesæt fås i forskellige smagsvarianter. For børn og barnlige sjæle anbefaler vi bolsje-sæt med bubble gum og cola. Den mere modne bolsjeelsker vil sikker sætte pris på et bolsjesæt til fremstilling af bolsjer med saltkaramel- og kaffesmag. Er du til bolsjer med en mere frugtig smag, så prøv vores bolsje sæt med banan og æble. Dejligt forfriskende, og alle vil elske det. Hvert bolsje-sæt indeholder ingredienser til at kunne lave ca. 200 bolsjer, så der er nok til at alle får mere end ét bolsje.

Giv et bolsjesæt i gave

Bolsjer falder i god smag hos de fleste. Står du og skal besøge din veninde og vil tage noget andet med i værtindegave end de sædvanlige blomster eller en æske chokolade, så er et bolsjesæt en sød og sjov idé. Du kan eventuelt foreslå, at I laver bolsjerne sammen. Det kan der helt sikkert komme en hyggelig og sjov eftermiddag ud af, og det bedste af det hele er, at I får masser af lækre og velsmagende bolsjer ud af jeres hyggeprojekt. Giv et bolsje sæt i gave – det vil være et sikkert hit.

Køb et bolsjesæt og invitér børnene og deres bedste venner til hygge

Skal du finde på noget sjovt at underholde børnene og deres venner med? Så køb et bolsjesæt. Der er sikkert mange som endnu ikke har prøvet at lave bolsjer. Men alle kan være med uanset alder. Lad ungerne se hvordan bolsjemassen bliver udrullet og skåret i passende størrelser. Og når bolsjerne, som I har fremstillet med ingredienserne i et bolsjesæt, er færdige, kommer I til den bedste del: Nu skal der smages på de lækre sukkerklumper i alverdens farver og smage. Køb små glas eller poser og fyld dem op med bolsjer, og lad ungerne få deres egne kreationer med hjem. Det vil de helt sikkert elske.

Brug bolsjer som bordpynt eller bordkort

Skal du holde fest? Bryllup eller barnedåb eller noget helt tredje? Og ønsker du at sætte et personligt præg på borddækningen? Så kan vi anbefale, at du køber et bolsjesæt, og laver dine egne bolsjer. Vælg en farve, som passer ind i resten af temaet, og fyld små poser med fine bolsjer, sæt et mærkat og en snor på, og skriv gæsternes navne der på. Så har du et personligt og flot bordkort og samtidig får alle gæsterne et minde om festlighederne med hjem. Det vil uden tvivl være et sikkert hit og sikkert ikke noget man lige ser så tit.

Andet og meget, meget mere end bolsjesæt

Vi har udover bolsjesæt, alt det du står og mangler, når der skal lave kreationer i dit køkken. Alt fra flødebollekit, kagedekoration, chokolade af høj kvalitet, bageudstyr – ja, vi mener selv, at vi har alt det du behøver, for at dit næste bageprojekt bliver en succes. Se dig omkring på shoppen og køb ind til en sjov og hyggelig eftermiddag i køkkenet, hvor hele familien er med til at fremtrylle flotte og velsmagende kager eller konfekt.

 

 

 

Kagegrisen.dk
X