Viser alle 12 resultater

Tærteringe

Vælg den tærtering, der passer bedst til det, du godt kunne tænke dig at lave. Eller endnu bedre: køb forskellige typer af tærteringe, så du altid er klar til at bage en tærte, sød som salt, når du har lyst.

-12%
-14%
-17%
-14%
-9%

Tærteringe til sødt og salt

Med vores fantastiske udvalg af tærteringe med løs og fast bund, er der alletiders muligheder for at bage de lækreste tærter – både dem der serveres til aftensmaden og dem, der serveres til det efterfølgende kagebord.

Vi har lidt af hvert at vælge mellem, så du ikke behøver gå på kompromis.

Bag de sødeste tærter med vores tærteringe

En tærte behøver ikke være rund eller se ud, som man plejer at se dem. Derfor har vi også samlet et spændende udvalg af tærteringe i blandt andet hjerteform og blomsterform for at give kreativiteten mere frit spil.

Der er så mange forskellige muligheder med tærteforme – så selvom dejen kan være svær at arbejde med, er det nu alligevel muligt at tænke ud af boksen og servere en tærte, som ser ekstra god ud for øjet.

Så tjek gerne udvalget af vores søde og anderledes tærteringe ud og se, om ikke du falder pladask for en eller flere af dem.

Tærteringe til priser, der får appetitten frem

Nu hvor du har brug for nogle nye tærteringe, kan vi glæde dig med, at du har fundet vej til den helt rette webshop. For vi har ikke kun et stort udvalg af gode tærteringe – vi har også et billigt udvalg, som vi giver prisgaranti på.

Det betyder, at du her kan købe tærteringe til meget billigere priser end andre steder, uden du behøver gå det mindste på kompromis med kvaliteten. Vi har nemlig tærteringe fra anerkendte mærker som Decora, Patisse, Ibili og Royal, som alle producerer tærteringe, der kan holde til at blive brugt om og om igen.

Er du heldig, har vi også tilbud på vores tærteringe, så du kan få dem endnu billigere, end hvad du i forvejen kan få dem til. Her kan du spare helt op til 30% ene og alene på vores tilbud. Der er derfor hurtigt mange penge at spare, når du kombinerer vores faste lave priser med vores tilbud.

Bag masser af tærter sammen med tærteringe fra Kagegrisen.dk

Vi elsker at bage tærter ligesom dig! Derfor udvider vi også løbende vores udvalg, efterhånden som der kommer nye og spændende tærteringe på markedet. Der er derfor altid noget nyt at komme efter hos os, hvis du trænger til en ny form, eller bare gerne vil have endnu en, så du kan bage flere på én gang.

Vi leverer dine nye tærteringe inden for 2-4 hverdage og giver dig fremtidig rabat, hvis du går hen og bliver en stamkunde hos os. Vi elsker derfor ikke kun at bage. Vi elsker også at forkæle vores kunder, så du og de har lyst til at komme igen en anden gang, når der skal bages og laves lækre mad- eller desserttærter.

Kagegrisen.dk
X