Viser alle 27 resultater

Småkageforme

Du finder et bredt udvalg af småkageforme her på siden. Find den størrelse og form, som passer til dit behov. Husk, at vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark. Og vi leverer dine varer indenfor 3-5 dage.

-25%
(5) Original price was: 19,95 kr..Current price is: 15,00 kr..
-30%
(4) Original price was: 19,95 kr..Current price is: 14,00 kr..
-13%
(7) Original price was: 40,00 kr..Current price is: 34,95 kr..
-30%
(3) Original price was: 19,95 kr..Current price is: 14,00 kr..
-30%
(5) Original price was: 19,95 kr..Current price is: 14,00 kr..
-20%
(4) Original price was: 14,95 kr..Current price is: 11,95 kr..
(1) 12,95 kr.
(1) 12,95 kr.
(1) 34,95 kr.
-25%
Original price was: 39,95 kr..Current price is: 29,95 kr..
(1) 12,95 kr.
-20%
Original price was: 99,95 kr..Current price is: 79,95 kr..

Lav perfekte småkager med småkageforme

Går du efter at få et perfekt resultat af dine småkager, så skal du bruge småkageforme til bagning. Med disse forme får alle dine småkager et ensartet udseende, og resultatet bliver flot og professionelt. Her på siden finder du et stort udvalg af alt indenfor bageudstyr og råvarer til bagning. Fandt du ikke hvad du søgte? Så send os en mail.

Småkageforme i alverdens afskygninger

Det er sjovt at bage, og med det rigtige udstyr, bliver det endnu sjovere. Bag søde og sjove småkager i småkageforme, og lad ungerne pynte dem med krymmel eller glimmer, som du selvfølgelig også kan købe her på webshoppen. Hvis det ikke lige er småkager du skal i krig med, så kan det være, at du inviterer til bolsjekogning med veninderne. Man bliver aldrig for gammel til at spise bolsjer. Vi har alt hvad du har behov for, til dit nye kreative og velsmagende projekt i køkkenet.

Alle årstider passer til bagning af småkager

Der er ingen årstid, som er forkert til bagning af småkager. Julen er en oplagt tid at bage småkager i, og køber du småkageforme i julemænds-, julehjerte- eller stjerneform, er julestemningen sat. Pynt de fine kager med glasur i julens farver og drys med glimmer og krymmel. Invitér venner og familie over til den store bagedag, og nyd hjemmebag i duften fra jeres anstrengelser. Småkager holder sig friske og sprøde længe, hvis de opbevares korrekt i gode og tætte kagedåser. Så lad det komme an på en prøve, om de holder hele julemåneden eller om I ikke kan holde fingrene fra kagedåsen! Vi har et stort udvalg af brødforme, springforme, chokoladeforme og tærteforme. De fleste forme findes i forskellig størrelse og i silikone eller stål. Du vil altid kunne finde præcis den småkageform eller bageform, som du skal bruge til dit bageprojekt.

Bag småkager og forær dem væk i værtindegave

Selvgjort er velgjort, og er der noget bedre end at give eller modtage hjemmebag? Nej, vel. Find småkageforme i hjerteform og lav søde og sigende småkager, som du kan forære dem du holder af. En fin og personlig værtindegave, som helt sikkert vækker glæde hos både børn og voksne. En personlig gave, som tilmed smager godt, og som ser professionel ud takket være de fine småkageforme. Lav en kurv med både hjemmebag og en lækker håndsæbe fra Meraki, eller en æske med fondant, pastafarver og kvalitetschokolade fra Valrhona. Det er et sikkert hit hver gang.

Hos kagegrisen.dk har vi meget mere en småkageforme

Når man handler ind, er det altid rarest, hvis man kan få alt ét sted. Sådan er det også, når man handler på nettet. Derfor har vi hos kagegrisen.dk valgt at have et stort og alsidigt sortiment indenfor bageudstyr og råvarer til bagning og andre kreationer i køkkenet. Om du leder efter småkageforme eller den perfekte spartel, så finder du det hele her. Vi har alt fra krymmel til flødebollekit, til hulforme til ovnen og ismaskiner. Lad dig inspirere i menuen “Tema”, hvor du finder gode idéer til værtindegaven, fødselsdagen eller halloween. Er du glad for at kaste dig ud i små og store projekter i dit køkken, så vil der helt sikkert kunne findes ny inspiration her på siden. Vores priser er rimelige og der vil være råd til at afprøve forskellige teknikker med nyt bageudstyr.

 

 

Kagegrisen.dk
X