Viser alle 2 resultater

Talkage form

Køb din talkage form her på shoppen, hvor vi tilbyder alle vores kunder i Danmark prisgaranti og leverer indenfor 2-5 dage.

(26) 249,95 kr.

Med en talkage form kan du lave flotte kager til enhver lejlighed

Talkager er blevet utroligt populære, og med en talkage form fra Wilton kan du lave lige de bogstaver eller tal, du har brug for. Sættet indeholder forme til alfabetet og tal, og er selvfølgelig lavet med en praktisk non-stick belægning, så dine tal- og bogstavkager slipper formen uden problemer. 

Find inspiration til din næste talkage

Når du har købt en talkage form, mangler du bare at hente inspiration til din talkage. Gå på nettet og google talkage, og se hvor mange flotte resultater der er. Det sværeste bliver at vælge udseende til din talkage. Måske vil du gå efter et tema – skal det være romantisk eller sejt, rødt eller sølvfarvet? Valget er dit. Med en talkage form er det kun fantasien der sætter grænser. Pynt din talkage med en masse spiselige blomster og bær, eller form flotte og realistiske roser af fondant i søde lyse nuancer. Vi forhandler også en masse pynt, som for eksempel krymmel og sukkerkugler, som du kan pynte din talkage med. Lad dig inspirere af kategorien “Kagedekoration” og vælg din favoritpynt.

Talkage form med uendelige muligheder

Vi forhandler en talkage form fra Wilton. De kalder den “Countless Celebrations”, og det er lige hvad den er. Der er uendelige muligheder med denne talkage form, som du kan lave alle tal og bogstaver med. Sættet indeholder en non-stick form (38 x 23,5 cm) med et guidemønster trykt i bunden, og 8 udskiftelige hjælpestykker, så du kan lave forskellige bogstaver og talkager uden det store hovedbrud. Husk, at du skal spejlvende figurerne i bageformen inden du kommer dejen i. På den måde vil kagerne vende den rigtige vej, når de vendes ud af formen. Formen kan gå i opvaskemaskinen, men vi anbefaler håndvask.

Talkager i enhver afskygning og smag

Hvordan skal din talkage smage? Er du til chokoladekage eller brownie? Eller er du mere en blondie type? Er lagkage din favorit kage eller slår banankager benene væk under dig? Det gode ved talkager er, at de kan laves af alle slags dej og i alle smage. Og når det kommer til pynten, så er det den der virkelig sætter prikken over i'et på din talkage. Brug en lækker mousse med chokolade- eller hindbærsmag og lav flotte mønstre ved hjælp af sprøjteposer og tyller med mønstre. Dem sælger vi selvfølgelig også her på shoppen. Top pynten af med krymmel, sukkerfigurer eller et væld af bær, og du har lavet dit eget lille mesterværk, som dine gæster vil elske at sætte tænderne i. Har du først købt en talkage form, er der ingen grænser for, hvilke flotte og velsmagende kager, du kan fremstille.

Skal der være fest? Køb en talkage form og lad kagen være festens midtpunkt

Til enhver fest hører en flot kage. Og hvis den så også fortæller noget om lejligheden eller æresgæsten, er det bare et ekstra plus. Hvad enten det er din datters 10-års fødselsdag eller bedstefars 80 års, så vil en talkage skabe begejstring. En talkage form vil også kunne bruges til at lave en bryllupskage. Lav brudeparrets forbogstaver og lav en romantisk og overdådig pynt. Skal der være barnedåb, kan du skrive datoen eller barnets navn, og gå all-in på lyseblåt eller lyserødt kagepynt. Kort sagt, så får du med en talkage form et redskab, som vil kunne skabe glæde og gavn til mange festlige anledninger. Udover talkage forme, fører vi et stort udvalg af bageudstyr, ingredienser og kagepynt, så gå på opdagelse og lad dig inspirere.

Kagegrisen.dk
X