Viser alle 6 resultater

Flødebolleform

Ønsker du et flot, professionelt og stringent look på dine hjemmelavede flødeboller, så er det værd at investere i en flødebolleform. Vi forhandler 2 slags; en hvor flødebollen får et glat udseende og en hvor din flødebolle får “bølger”.

-31%
(11) Original price was: 199,95 kr..Current price is: 138,95 kr..
-30%
(4) Original price was: 19,95 kr..Current price is: 14,00 kr..
-31%
(4) Original price was: 199,95 kr..Current price is: 138,95 kr..
(1) 99,00 kr.

Lav perfekte flødeboller med en flødebolleform

Med en flødebolleform kan du ensarte dine flødeboller. Formen er selvfølgelig lavet i materiale, som gør, at din flødebolle nemt slipper formen. Udover flødebolleform, kan du også købe råvarer til fremstilling af dine egne lækre flødeboller: glukosesirup, overtrækschokolade af høj kvalitet, bunde, tyller og sprøjteposer samt et flødebollekit, som har alt det du har brug for til fremstilling af de lækreste flødeboller. Kittet fås med både hvid og mørk chokolade, så du kan lave din favorit flødebolle. Husk, vi leverer indenfor 3-5 dage, og tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark.

De fleste elsker flødeboller - børn som voksne

Hvem elsker ikke at sætte tænderne i en lækker og sprød flødebolle? Fra vi var børn har vi været vant til t få flødeboller med eller uden kokos når der skulle lidt ekstra forkælelse til. Derfor er en flødebolle et sikkert hit til både hverdag og fest. Med en flødebolleform kan du selv fremstille disse lækre godbidder, og du vil hurtigt opdage, at en hjemmelavet flødebolle, er langt mere velsmagende end mange af købeversionerne. Hold dig til råvarer af høj kvalitet, brug for eksempel Callebaut chokolade eller Valrhona chokolade af bedste kvalitet, og du vil hurtigt få smag for kvalitet. Vi forhandler alt til fremstilling af flødeboller, inklusive flødebolleform.

Flødebollens historie

Vidste ud, at flødebollen stammer fra Danmark? Den blev på chokoladefabrikken Elvirasminde i Århus. De var de første i Danmark, som begyndte at fremstille flødeboller i vinteren 1905-1906. Dog tyder historieforskning på, at flødebollen alligevel ikke er så dansk. Det tyder på, at man både i Skotland og USA har lavet flødeboller før man gjorde det i Danmark. Faktisk kan man spore flødebollekunsten tilbage til Skotland helt fra år 1895. Uanset flødebollens oprindelse, så er det en lækker sag. Så gør kunsten efter og lav fine flødeboller i flødebolleform.

En flødebolle i forklædning

Der dukker hele tiden nye varianter op af den populære flødebolle. Har du prøvet at lave en marcipanbund og putte flydende karamel, også kaldet dulce de leche, inde i flødebollen? Det får tænderne til at løbe i vand. Eller giv flødebolleskummet smag af hindbær eller lakrids. Alt det kræver er lakridspulver eller lidt saft fra hindbær. En blanding af de 2 smage komplimenterer også hinanden godt. Traditionelt set skal en flødebolle drysses med kokos, men kast dig ud i andre varianter som fx karamelflager eller mandelsplitter. Sammen med den sprøde overflade, som din flødebolle lavet i en flødebolleform får, giver det en lækker og sprød fornemmelse når du tager den første bid. Citron og lakrids passer også godt sammen smagsmæssigt eller appelsin og chokolade. Prøv dig frem og find den egen personlige favorit.

Vi forhandler alt indenfor forme inklusive flødebolleform

Står du og mangler en flødebolleform? Eller en bageform i en bestemt størrelse eller form? Så finder du den højst sandsynligt her på webshoppen. Vi har bestræbt os på at have et så bredt udvalg af bageudstyr som muligt, så du kan handle alt ind ét sted. Vi har alt indenfor råvarer til dit bagværk, konfekt, bolsjekogning – ja, findes det, findes det nok her. Kast dig ud i nye udfordringer i køkkenet og forfin dine teknikker indenfor sprøjtearbejde og figurer i fondant eller isomalt. Se hvordan øvelse gør mester og imponér dine gæster med en flot og farverig kage, som oven i købet smager som en drøm.

Kagegrisen.dk
X