Viser alle 14 resultater

Tylle sæt

Se vores store udvalg af tylle sæt til billige priser fra kendte mærker som Wilton, Decora, Ibili og m.fl. Vi tilbyder hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.

(5) 259,95 kr.
-4%
(3) Original price was: 139,95 kr..Current price is: 134,95 kr..
-21%
(4) Original price was: 149,95 kr..Current price is: 119,00 kr..
-14%
(4) Original price was: 79,95 kr..Current price is: 69,00 kr..
-20%
(3) Original price was: 50,00 kr..Current price is: 39,95 kr..
-31%
Original price was: 114,95 kr..Current price is: 79,00 kr..
(1) 119,95 kr.
-17%
Original price was: 29,95 kr..Current price is: 24,95 kr..
-11%
(2) Original price was: 89,95 kr..Current price is: 79,95 kr..
-10%
Original price was: 99,95 kr..Current price is: 89,95 kr..

Fremtryl de smukkeste mønstre med et tylle sæt

Skal kagen have et ekstra flot look, så skal det gøres med et flot sprøjtearbejde. Og for at dit sprøjtearbejde skal lykkes, har du brug for et tylle sæt. Vi sælger flere forskellige tylle-sæt, så der findes helt sikkert et med præcis den tylle, du er på udkig efter. Kombiner forskellige mønstre på en og samme kage – det kan lade sig gøre med et tyllesæt, for der er et udvalg af tyller, så du kan prøve dig frem og finde din favorit. Vi har valgt at have et meget stort udvalg af tylle sæt, for vi ved, at når først man har fundet teknikken med at lave mønstre med tyller, så kaster man sig gerne ud i nye former og mønstre. Find dit favorit tylle sæt her på shoppen. Vi giver prisgaranti i Danmark og leverer dine varer indenfor 2-5 dage.

Flotte kager med et professionelt look - opnå det med tylle sæt

Hvis der er noget, som kan få en kage til at se flot og professionel ud, så er det, hvis den er pyntet med frosting, som er sprøjtet på med tylle. Med vores store udvalg af tylle sæt, er der en god chance for, at du kan fremtrylle en kage, som har det helt rigtige look. Det kræver lidt øvelse at lave sprøjtearbejde med en tylle, men vores tylle sæt indeholder forskellige tyller, så du kan prøve dig frem og finde ud af, hvilken tylle, du bedst kan arbejde med. Vælg en frosting med den farve og form, som du bedst kan lide, og pynt din lagkage eller chokoladekage med flotte mønstre. Vi har tyller som kan lave helt fine mønstre - velegnet til fx dekoration af fyldte chokolader.

Et tylle sæt vil gøre gavn når der skal dekoreres kager af enhver slags

Skal der gøres lidt ekstra ud af kagen til klassens time, eller skal du holde børnefødselsdag og har din datter bestilt en rigtig prinsessekage, så kan du uden tvivl få glæde af et tylle sæt. Med tyller kan du lave flot pynt i enhver tænkelig form og farve, og så smager frosting jo bare godt. At det så også ser flot ud, gør det bare endnu bedre. Lav en overdådig kage til bryllupsfesten og giv den ekstra gas med sprøjtearbejdet. Du kan forme søde og smukke blomster med tyllerne i et blomster tylle sæt. Vælger du et Wilton master tylle sæt med hele 55 forskellige tyller, er du sikker på, at du aldrig kommer til at mangle tyller. Se vores store udvalg indenfor tyller og tyllesæt, og supplér dit bageudstyr med gode og holdbare tyller, som du vil have glæde af resten af livet. De er af høj kvalitet og tåler opvaskemaskine.

Alt til dine projekter i køkkenet

Vi har alt indenfor tylle sæt og sprøjteposer, pastafarver og fondant. Overdæk din kage med fondant og afslut med farvestrålende frosting, som du sprøjter med en tylle fra et tylle sæt. Vi har også spatler, bageforme og alt indenfor krymmel og sukkerpynt. Find inspiration til dit næste projekt her på siden og køb det du lige står og mangler, for at kunne fuldføre projektet. Lad ungerne vælge deres yndlingstylle og pastafarve og lad dem deltage i bagningen. Lad dem give den gas med krymmel, sukkerfigurer og drys, så de kan sætte deres helt personlige præg på kagen. Det kan kun blive en fornøjelig og sjov oplevelse og som den perfekte afslutning, kan alle til sidst sætte tænderne i det lækre hjemmebag.

Kagegrisen.dk
X