Viser alle 4 resultater

Målekander

Se vores udvalg af målekander fra populære mærker til billige priser. Vi har i mange forskellige størrelser. Hurtig levering.

64,50 DKK
-9%
-29%
49,95 DKK
-10%
35,95 DKK

Følg opskriften til punkt og prikke med målekander

Vil du gerne supplere decilitermålet med en præcis målekande? Når der skal måles lunkent mælk, smeltet smør og sukker til gærdejen, er det vigtigt, at der bliver målt korrekt. Det samme gælder for den gode chokoladekage eller de crunchy cookies.

Hos Kagegrisen sætter vi selv stor pris på gode målekander i køkkenet, der nemt og hurtigt kan hjælpe os på rette vej i bagningen. For os er det ikke kun vigtigt med et udvalg af målekander, der er nemme at aflæse. De skal også ligge godt i hånden eller have et behageligt greb. Alt det er der taget højde for i vores sortiment – så uanset hvad du foretrækker ved målekander, har vi en favorit i gemmeren til dig.

Skal det være ekstra fancy og professionelt i køkkenet, har vi endda også en køkkenvægt med målebæger fra Champion. Det er på alle måder moderne og praktisk, da den samtidig måler, hvor meget du har hældt i målekanden – så bliver det ikke mere præcist!

Målekander i plastik, der holder

Præcision er vigtigt i køkkenet. Men det er også vigtigt, at redskaberne er praktiske og bare fungerer, når du skal i gang med at bage boller, kage eller smagfulde småkager. Netop af den grund har vi sammensat vores sortiment med målekander i plastik, som holder så længe, du har lyst til at bruge dem. De er utrolig holdbare og tåler både at blive vasket i hånden såvel som i opvaskemaskinen. Så sæt endelig bare i gang med at bage.

Vores målekander i plastik fra henholdsvis Gastromax, Westmark og Champion måler fra 0,3 liter og op til 1,2 liter. Der er derfor både til de små og hyggelige portioner til de helt store, når børnenes venner vælter ind ad døren, eller der skal bages boller i stride strømme til fødselsdagen.

… Og så lige en vigtig detalje: målekanderne er naturligvis nøje udvalgt i forhold til at skulle være nemme at hælde af uden at spilde.

Målekander til fristende priser

Udstyr til præcise målinger behøver ikke være dyrt. Vores fine udvalg af målekander koster ikke mange poser mel eller plader chokolade at få fingrene i. De er derfor hurtigt tjent hjem igen i kager og boller.

De er desuden også alle med prisgaranti. Så udover at være billige og i god kvalitet, kan du også være sikker på, at du ikke giver for meget for dine kommende målekander. Vi har tjekket priserne på markedet på forhånd, så det bare er at klikke i kurv.

Husk endelig også gerne at tjekke vores udvalg af køkkenvægte, skåle og andet praktisk bageudstyr. Vi har det hele og mere til, så du kun behøver at handle ét sted.

Køb dine målekander hos Kagegrisen

Vi elsker at dele ud af vores passion for bagning og andre kreative sysler i køkkenet. Så vi håber selvfølgelig, at vores udvalg af målekander falder i rigtig god jord hos dig, så du straks kan komme i gang med at lave det, du allerbedst kan lide.

Netop derfor sidder vi også klar ved både mail og telefonen, så du kan kontakte os, hvis der er det mindste, du har brug for hjælp til. Vi har dog forsøgt at gøre shopping hos os så nemt som muligt, så du kun med få klik får bestilt det hjem, du har brug for.

Og tålmodig behøver du ikke engang at være, da vi har hurtig levering – og så har vi endda også fri fragt ved køb for mere end kun 599 kroner.

 

 

Kagegrisen.dk
X