Kølespray

Når du skal arbejde med dekorationer i chokolade, gør du dig selv en tjeneste ved at købe en kølespray – også kaldet en cooling spray. På den måde kan du sikre, at chokoladen ikke smelter, når du skal arbejde med den.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kølespray til chokolader gør chokoladearbejdet nemmere

Skal du sætte små dele af chokolade sammen til en flot dekoration, kan du med fordel bruge en køle spray, som nedkøler chokoladen hurtigt, og dermed vil de forskellige dele hurtigere hænge sammen. En kølespray er et uundværligt værktøj, når du skal lave lidt mere avancerede chokoladedekorationer. Sprayen kan også bruges når du arbejdet med sukkermaterialer, som fx isomalt.

Vi har alt til chokoladearbejdet – inklusive kølespray

Vores udvalg af bageudstyr til kager eller konfekt med chokolade dækker over alt fra chokoladeforme til pynt til toppen. Vi har silikoneforme til fyldte chokolader, kølespray, så du kan lave flotte dekorationer i chokolade, lækkert Callebaut chokolade og kvalitetschokolade fra det anerkendte mærke Valrhona i hvide, lyse og mørke varianter og sukkerfigurer til pynt af dine mesterværker. Hos kagegrisen får du altid prisgaranti i Danmark og vi leverer din ordre indenfor 3-5 dage. Find alt det du har brug for, for at kunne kreere flotte mesterværker i dit køkken lige her på webshoppen. Tag din kagedekoration til nye højder med topfigurer, spiselige tuscher og mirror glaze. Du kan få din kage til at ligne en million med professionel kagedekoration i alverdens former og farver.

Chokolade smelter hurtigt - derfor er en kølespray uundværlig

Det nytter ikke noget at tro, at man kan arbejde mod den naturlige smeltning af chokolade, når du bruger det i dit bagværk. Chokolade smelter, og det skal ikke været ret varmt i lokalet, før det er helt umuligt at nå at forme sine flotte chokoladedekorationer, fordi chokoladen er begyndt at smelte. Ved hjælp af en kølespray til chokoladen, kan du køle chokoladen ned, så du har tid til at gøre dig umage med dine kreationer i chokolade. En køle-spray er genial i arbejdet med chokolade til kager, isdesserter og andre lækre kreationer i køkkenet. Køb en kølespray her på shoppen. Vi leverer inden for 3-5 dage.

Sådan bruger du din kølespray

Som sagt, er en køle-spray perfekt, når du arbejder med chokolade. Den afkøler din chokolade, så den bliver hurtigere kold. Du bruger kølesprayen ved at ryste den godt og spraye i et tyndt lag i en afstand af 15-20 centimer fra kagen. Du kan også bruge sprayen, når du arbejder med fx pynt og dekoration i sukker. Med en køle spray kan du placere chokoladedekorationer, såsom snirkler, sommerfugle eller blomster lavet i chokolade på toppen eller siderne af din kage, og dermed give den et flot udtryk.

Kagegrisen – din leverandør af alt indenfor bageudstyr og råvarer

Du går ikke forkert i byen når du handler på kagegrisen.dk. Vi har alt hvad hjertet begærer indenfor bageudstyr og råvarer til din hobby indenfor bagning. Vi er leveringsdygtige i alt fra spatler til ismaskiner, kits til bolsjekogning og flødeboller og lækre råvarer som kvalitetschokolade fra Valrhona og Callebaut. Du kan også købe bageforme, chokoladeforme og hævekurve. Med det rigtige professionelle udstyr, bliver bagning let som en leg og resultatet professionelt og flot. Imponér venner og familie med flotte mesterværker i farverige design og med en smag, der får fuglene til at synge. Vi ved alle, at man aldrig skal gå ned på udstyr når det gælder en hobby. Og med vores udvalg får du et køkken velekviperet med kvalitetsudstyr, som er en professionel konditor værdig.

Kagegrisen.dk
X