Ingredienser: sukker, olie (palme), vand, kakaopulver, fugtighedsbevarende middel: E422, invertsukkersirup, emulgator: E471, E322 (soja), aroma, salt, olie (orange), surhedsregulerende middel: E330, konserveringsmiddel: E202, stabilisator : E415, olie (rapsfrø), antioxidant: E306. For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan indeholde spor af: æg, mælk, nødder, svovldioxid og sulfitter (E220-E228) i koncentrationer på mere end 10 mg/kg eller 10 mg/l, udtrykt som SO2.
Chokolade og Appelsin Frosting 400g – Renshaw
54,95 kr.
Afslut hver kage, dessert af bagværk med den lækkert overbærende let at smøre chokolade & brasiliansk appelsinglasur fra Renshaw. Denne unikke frosting kombinerer den gode smagsprofil af chokolade og appelsiner, som er blevet meget populær i de sidste år. Spar tid på at blande smørcreme, fordi denne frosting har en lignende tekstur. Glasuren er perfekt til at dekorere, fylde og toppe dine kager, cupcakes og småkager.
Velegnet til at dække kager, inden de dækkes med fondant.
Ingen kunstige farver eller smagsstoffer
Velegnet til farvning.
Velegnet til vegetarer, velegnet til veganere.
Ikke på lager
Helle Glintborg –