Hjemmelavede toffifee

Hjemmelavet toffifee

Hvis du elsker toffifee, så vil du elske denne opskrift på lækre toffifee.

Ingredienser til hjemmelavet toffifee opskrift:

  • 15 hasselnødder ( ristede og afskallede)
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk glucosesirup
  • ½ dl sirup (ca 70 gr)
  • ½ dl rørsukker (ca 40-45 gr)
  • 15g smør
  • Et nip salt.
  • 75-100 gr blød nougat
  • 50-75 gr mørk chokolade
  • Silikoneform.

DISSE PRODUKTER KAN DU BRUGE TIL OPSKRIFTEN

29,95 kr.
-13%

Sådan laver du hjemmelavede toffifee

  • Bland fløde, sirupper, smør, salt  og sukker sammen i en stor skål, der kan tåle microovn.
  • Giv karamelmassen 1 min af gangen, og rør i massen, indtil den når 115-122 grader.
  • Fyld karamellen i formen – ca. halvt fuld i hvert hul.
  • Lad karamellen sætte sig.
  • Put en hasselnød i hvert hul.
  • Smelt nougaten langsomt og fyld hullerne med nougat.
  • Sæt på køl, og lad det stivne.
  • Smelt chokoladen og sæt en dut, på hver toffifee.
  • Lad igen sætte sig på køl.
  • Pop dine toffifee ud af formen, og opbevar på køl, i en lukket beholder.

Tip fra andre brugere

Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kagegrisen.dk
X