Hvis du elsker toffifee, så vil du elske denne opskrift på lækre toffifee.
Ingredienser til hjemmelavet toffifee opskrift:
- 15 hasselnødder ( ristede og afskallede)
- 1 dl piskefløde
- 2 spsk glucosesirup
- ½ dl sirup (ca 70 gr)
- ½ dl rørsukker (ca 40-45 gr)
- 15g smør
- Et nip salt.
- 75-100 gr blød nougat
- 50-75 gr mørk chokolade
- Silikoneform.
DISSE PRODUKTER KAN DU BRUGE TIL OPSKRIFTEN
(7)
99,95 kr.
(5)
49,95 kr.
(16)
149,95 kr.
(4)
29,95 kr.
Sådan laver du hjemmelavede toffifee
- Bland fløde, sirupper, smør, salt og sukker sammen i en stor skål, der kan tåle microovn.
- Giv karamelmassen 1 min af gangen, og rør i massen, indtil den når 115-122 grader.
- Fyld karamellen i formen – ca. halvt fuld i hvert hul.
- Lad karamellen sætte sig.
- Put en hasselnød i hvert hul.
- Smelt nougaten langsomt og fyld hullerne med nougat.
- Sæt på køl, og lad det stivne.
- Smelt chokoladen og sæt en dut, på hver toffifee.
- Lad igen sætte sig på køl.
- Pop dine toffifee ud af formen, og opbevar på køl, i en lukket beholder.
Tip fra andre brugere
Har du andre tips? Så skriv gerne en kommentar.